Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.235
- Πόντοι
- 24.806
Καυλιάρα !!! Κωλάρα !Καλησπέρα μωράκια σας φιλώ πολύ
Καυλιάρα !!! Κωλάρα !Καλησπέρα μωράκια σας φιλώ πολύ
θα οργανωσω κινημα μπιγκοσακικου αντιπλοκ.πάντως αγαπάμε sakis...
θέλουμε να μας "βλέπει" για να διαβάζει και να περιβάλλεται από το θαυμασμό μας.
sakis o kazanovas
υγ
και frank o γλυκομίλητος
βανεσα σε χασαμε καιρο εχεις να ανεβασεις κατι για εμας απο τα βορεια που ειμαστε μακρια κ δεν μπορουμε να σε χαρουμεΚαλησπέρα αγορια…Διαθεσιμη σήμερα
Ανεβαινω τεταρτη η πεμπτη ετοιμασουΚαλή εβδομάδα αγάπες μου κάνει κρύο καιρός για τρίο...
Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος να μπορω να στελνω μυνηματαΚαλησπέρα μωράκια σας φιλώ πολύ
Λογικά αν είναι θα κάνουν ενημέρωσηΚαλησπέρα παιδιά κανένα νεο από Βανέσα και αμυγδαλιά έχουμε?
Λογικά αν είναι θα κάνουν ενημέρωση
Η Βανεσα αποτι βλεπω ειναι αναρτημενη στο site του magic (που σημαινει οτι αν καποιος θελει πραγματικα να συναντησει καποια κοπελα ενος οποιουδηποτε γραφειο δεν εχει παρα να παρει τηλεφωνο για το αν ειναι διαθεσιμη η οχι)Καλησπέρα παιδιά κανένα νεο από Βανέσα και αμυγδαλιά έχουμε?
Οκ...Η Βανεσα αποτι βλεπω ειναι αναρτημενη στο site του magic (που σημαινει οτι αν καποιος θελει πραγματικα να συναντησει καποια κοπελα ενος οποιουδηποτε γραφειο δεν εχει παρα να παρει τηλεφωνο για το αν ειναι διαθεσιμη η οχι)
Η Αμυγδαλια οπως εχω ξαναπει ειναι μια απο τις κοπελες που θα ηθελα να ξαναδω (οσων αφορα το magic) , καθως ειχα περασει καλα μαζι της και γενικως ηταν (κατ'εμε) μια τιμια επιλογη.. Ελπιζω να την ξαναδω καποια στιγμη
Ερώτηση προς τον Σάκη τον Μεγάλο που φαίνεται ότι το κατέχει το άθλημα και δεν είναι σαν εσάς τυχάρπαστος.Υπάρχει δυνατότητα να παρκάρω αγγελία κοπέλας όπως κάνουμε στο car.gr με τα διάφορα Ι.Χ? Ευχαριστώ.Οσάκις μιλά ο γκουρού ο Σάκης, μαθαίνουμε πράγματα που δεν είχαμε σκεφτεί. Ποίος άλλος θα μας έλεγε ότι αφού υπάρχει αγγελία για μία κοπέλα, παίζει και να κάνει ραντεβού; Θα το σκεφτόσαστε αυτό από μόνοι σας; Όχι! Και ποιός άλλος θα μας έλεγε κάτι τόσο καίριο και επίκαιρο, ότι δηλαδή θα ήθελε να ξαναγαμήσει την Αμυγδαλιά (υπονοώντας έτσι ότι για την ώρα δεν εργάζεται ; ) . Ο Σάκης και μόνον. Σάκης = εγγύηση.
Στα @@ μαςΗ Βανεσα αποτι βλεπω ειναι αναρτημενη στο site του magic (που σημαινει οτι αν καποιος θελει πραγματικα να συναντησει καποια κοπελα ενος οποιουδηποτε γραφειο δεν εχει παρα να παρει τηλεφωνο για το αν ειναι διαθεσιμη η οχι)
Η Αμυγδαλια οπως εχω ξαναπει ειναι μια απο τις κοπελες που θα ηθελα να ξαναδω (οσων αφορα το magic) , καθως ειχα περασει καλα μαζι της και γενικως ηταν (κατ'εμε) μια τιμια επιλογη.. Ελπιζω να την ξαναδω καποια στιγμη
Απαντησα σε μια απλη ερωτηση και εφαγα (για ακομα μια φορα) ηλιθιο και ακυρο τρολαρισμα και απο εσενα.. . Οκ , ο νοων νοητοΕρώτηση προς τον Σάκη τον Μεγάλο που φαίνεται ότι το κατέχει το άθλημα και δεν είναι σαν εσάς τυχάρπαστος.Υπάρχει δυνατότητα να παρκάρω αγγελία κοπέλας όπως κάνουμε στο car.gr με τα διάφορα Ι.Χ? Ευχαριστώ.
Υποσχεθηκε ο μαγος για comeback με το αμυγδαλακι αλλα μεχρι στιγμης τιποτα !!!!Η Βανεσα αποτι βλεπω ειναι αναρτημενη στο site του magic (που σημαινει οτι αν καποιος θελει πραγματικα να συναντησει καποια κοπελα ενος οποιουδηποτε γραφειο δεν εχει παρα να παρει τηλεφωνο για το αν ειναι διαθεσιμη η οχι)
Οπως εχω ξαναπει Μακαρι να επιστρεψει και να την ξαναδουμε!!Υποσχεθηκε ο μαγος για comeback με το αμυγδαλακι αλλα μεχρι στιγμης τιποτα !!!!
ξερω γω,Καλησπέρα μωράκια σας φιλώ πολύ
τσακωτο τωρα και εσυ το πλοκ για να μαθεις να σεβεσαι.Ερώτηση προς τον Σάκη τον Μεγάλο που φαίνεται ότι το κατέχει το άθλημα και δεν είναι σαν εσάς τυχάρπαστος.Υπάρχει δυνατότητα να παρκάρω αγγελία κοπέλας όπως κάνουμε στο car.gr με τα διάφορα Ι.Χ? Ευχαριστώ.