papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.484
- Πόντοι
- 27.261
ασε με κυρ γιαννη μας, ασε με... ειμαι στεναχωρημενος απο χθεςΠαπά @papaphilips έγινες κι εσυ μπλοκ
ασε με κυρ γιαννη μας, ασε με... ειμαι στεναχωρημενος απο χθεςΠαπά @papaphilips έγινες κι εσυ μπλοκ
Έξαλλη είναι όλη τη μέρα η γυναικάρα μου @Sofia_Magic...ειδικά όταν γυρίζει σπίτι και έχω άπλυτα τα πιάτα...μακαρι να σε περιμενει εξαλλη!
Ανέβασε την κωλαρα σουΤο πρόγραμμα μου για αυτην την εβδομάδα θα είναι:
Δευτέρα: 16:00 - 20:00
Τρίτη: 16:00 - 20:00
Τετάρτη: 14:30 -20:00
Πέμπτη: 14:30 - 20:00
παρασκευή: 14:30 - 20:00
Για ωράριο Σαββάτου θα ενημερώσω τις επόμενες μέρες!!
Ανέβασε την κωλαρα σου
Θα το κάνω...υπομονή ❤Ανέβασε την κωλαρα σου
από την πολύ Εκσπερμάτωση είναι. Βλέπεις είχα να κάνω με γυναίκαρα όχι αστείαΤύπε κόβιντ είναι...
Του έκανα τεστ πριν τον.βαλω στο στόμα μου ...Τύπε κόβιντ είναι...
φωτο με ανοιχτη τη κωλοτρυπα σου θελουμε!!!!Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!
Αντικειμενικα το περιεργο θα ηταν να ακουστει οτι καταφερε να βγαλει καποιος νοκ αουτ την @Γιολάντα Magicαπό την πολύ Εκσπερμάτωση είναι. Βλέπεις είχα να κάνω με γυναίκαρα όχι αστεία
Ότι καλύτερο !! Και το κάνει αυθόρμητα δίχως παρακάλια ή υπενθυμίσειςΑνέβασε την κωλαρα σου
παιξ'το προχω παιχτη, καντου εσυ πλοκMaλakεs μou...ΝΑΙ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΜΠΛΟΚ ΜΙΛΑΩ!
Εγώ δεν έφαγα μπλοκ γιατί δεν μιλάω!! Δεν ρισκάρω να φάω μπλοκ απ'τον Σάκη!!!
Τι θα γράφει το βιογραφικό μου μετά από αυτό???
Θελέστα και παθέστα έλεγε η γιαγιά μου, καλά να πάθετε κοκορόμυαλοι!
ΥΓ: Σάκη...παρόλα αυτά, αν θες, κάνε με κι εμένα μπλοκ από τώρα για 2 λόγους! Πρώτον επειδή έχεις κάνει όλους τους συντρόφους και σημασία τελικά δεν έχει η υστεροφημία κανενός αλλά η συναδελφικότητα, η συντροφικότητα, οι κοινοί αγώνες ενάντια στο κατεστημένο!!
Και δεύτερον γιατί...κάποια στιγμή θα μιλήσω κι εγώ ρε φίλε, πόσο ν'αντέξω? Άνθρωπος είμαι κι εγώ!!!
Εκλαψα πραγματικαMaλakεs μou...ΝΑΙ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΜΠΛΟΚ ΜΙΛΑΩ!
ΥΓ: Σάκη...παρόλα αυτά, αν θες, κάνε με κι εμένα μπλοκ από τώρα για 2 λόγους! Πρώτον επειδή έχεις κάνει όλους τους συντρόφους και σημασία τελικά δεν έχει η υστεροφημία κανενός αλλά η συναδελφικότητα, η συντροφικότητα, οι κοινοί αγώνες ενάντια στο κατεστημένο!!
Και δεύτερον γιατί...κάποια στιγμή θα μιλήσω κι εγώ ρε φίλε, πόσο ν'αντέξω? Άνθρωπος είμαι κι εγώ!!!
ωρέ λες? να τον προλάβω ε?παιξ'το προχω παιχτη, καντου εσυ πλοκ
Υ.Γ.3. ρε σοβαρα τωρα, με εχεις κανει πλοκ ρε ?????Εκλαψα πραγματικα
Ειλικρινα γυρναω απο δουλεια αυτη την στιγμη και γελαω στο δρομο ακαταπαυστα
Υ.Γ.1. Ευγε καταρχας που υποστηριζεις το κοινωνικο συνολο
Υ.Γ.2. Μιλα ελευθερα και το συζηταμε
φίλε αν δεν φας μπλοκ από σάκη μεγάλο στο μπου, είναι σα να τη βγάζεις με σουμάδα το βράδυ στα μπαράκια...Maλakεs μou...ΝΑΙ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΜΠΛΟΚ ΜΙΛΑΩ!
πεστου να με κανει ξεπλοκ, εχω στεναχωρηθει πολυ λεμεωρέ λες? να τον προλάβω ε?
Γουί σαλ σι... χαχαχα!
έχω μέσο αλλά θα πρέπει να πεις 3 φορές ζήτω ο κυριάκοςπεστου να με κανει ξεπλοκ, εχω στεναχωρηθει πολυ λεμε
ζητω ο μπουστηςέχω μέσο αλλά θα πρέπει να πεις 3 φορές ζήτω ο κυριάκος
μπαν από σάκη μέχρι δακρύων και τέλους σάη !!ζητω ο μπουστης
ζητω ο καριολης
ζητω ο κουλοϊος
ριχτο