Πολυ σωστα τα λες , ρτσι ειναι η πραγματικοτητα
Οσον αφορα το bou , εγω ενδιαφερομαι για το αθλημα (για τηλεφωνα,προσθηκες, μεταγραφες, κριτικες) για αυτο γραφτηκα εδω μεσα...
Δεν ψαχνω ουτε φιλους ουτε αντιπαθειες (και πραγματικα ειναι παρανοια να θες να δημιουργησεις οποιαδηποτε σχεση με ατομα που δεν τα ξερεις καν)
Εκτιμω και παραδεχομαιοσα μελη γραφουν κριτικες (η εστω οτιδηποτε αλλο στα νηματα) με ορθολογικοτα αλλα μεχρι εκει...
Απο εκει και περα ομως το βρισιμο, το στυλακι λες και ειμαστε φιλαρακια εμενα δεν μου αρεσει
Αντιλαμβανομαι οτι υπαρχουν ατομα που μπαχαλευουν τα νηματα γενικα ειτε για να γινεται φασαρια ειτε επειδη ειναι απλα κομπλεξικα περιθωριακα κοπροσκυλα και θελουν να λενε οτι κατι κανουν (κοινως χασομεριδες)
Οπως και να εχει εμενα δεν με ενδιαφερει να μπω σε τετοιες συζητησεις, δεν εχω καταλαβει γιατι εχω γινει αντικειμενο συζητησης-πειραγματος τετοιων ατομων (κυριολεκτικα χωρις κανεναν λογο πραγματικα), δεν εχω παρει κανονικες απαντησεις οσες φορες εχω ρωτησει, τα ατομα αυτα αντιθετα συνεχιζουν χωρις να σεβονται οταν τους λες δεν θελω να συμμετασχω στις κουβεντες σας. Οποτε η καλυτερη λυση ειναι το μπλοκ (να μην τους διαβαζεις και να μην σου ερχονται καν οι ειδοποιησεις τους)
Απο εκει και περα αν συνεχιζει να ασχολειτε καποιος με εμενα με δεδομενο οτι τον εχω μπλοκαρει τοτε ο νοων νοητο