Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Καλημερα καλέ μου ❤απίθανη φωτο !!!! σεξουαλικη ομορφια !!!
Καλημερα καλέ μου ❤απίθανη φωτο !!!! σεξουαλικη ομορφια !!!
Καλημερα ομορφη που λειπεις ολο και πιο πολυ απο κοντα μου !Καλημερα καλέ μου ❤
Αχ ❤Καλημερα ομορφη που λειπεις ολο και πιο πολυ απο κοντα μου !
Καλημέρα Σάκη!
Καλημερα Σάκη μου ❤❤❤
Σε κολησαν και εσενα με το "Σακης" ??Καλημερα Σάκη μου ❤❤❤
Νονε....εγώ στα αχαμνά σου ε?Καλημέρα Σάκη!
Ανυπομονώ να τα πούμε.....ξέρεις εσύΣε κολησαν και εσενα με το "Σακης" ??
(Πλακα κανω, εννοειται πως δεν με πειραζει το ονομα με το οποιο με εχουν βαφτισει )
Να περνας ομορφας και με την πρωτη ευκαιρια θα τα πουμε
Φιλια !!
Ποια γιορτή παιδί μου; δεν υπάρχει αγία Γιολ. Θα σου δώσω λαμπάδα από κοντά. Καλημέρα Γιολ!Νονε....εγώ στα αχαμνά σου ε?
Ουτε ένα τηλ στη γιορτή μου μια λαμπάδα....ένα καλημερα κάτι
Κρίμα το λάδι που μου έβαλες καλύτερα να το βάζαμε στη σαλάτα.....είναι κ είδος πολυτελείας πλέονΠοια γιορτή παιδί μου; δεν υπάρχει αγία Γιολ. Θα σου δώσω λαμπάδα από κοντά. Καλημέρα Γιολ!
Τί κρίμα το λάδι; δεν πέτυχε η βάφτιση δηλαδή; όλο λάδι βάζεις ρε Γιολ. Η βάπτιση που σου έκανα σε έκανε μουνάρα και σε κατεύθυνε στη ζωή σου σαν φωτεινό άστροΚρίμα το λάδι που μου έβαλες καλύτερα να το βάζαμε στη σαλάτα.....είναι κ είδος πολυτελείας πλέον
Εντάξει ❤
Εντάξει ❤Τί κρίμα το λάδι; δεν πέτυχε η βάφτιση δηλαδή; όλο λάδι βάζεις ρε Γιολ. Η βάπτιση που σου έκανα σε έκανε μουνάρα και σε κατεύθυνε στη ζωή σου σαν φωτεινό άστρο
Γιολ, θα πεις στη φίλη σου τη Σόφι έναν καλό λόγο για το νονό σου;Εντάξει ❤
Σου έκανα απλώς μουτρακια επειδή είπες πρώτα σε Σάκη καλημερα και μετά σε μένα
Εχω πει ήδη.....❤Γιολ, θα πεις στη φίλη σου τη Σόφι έναν καλό λόγο για το νονό σου;
Γιολ, δεν ήταν ληγμένο αλλά επειδή όπως ξέρεις καλά, ο παπάς σε θεώρησε δαιμονισμένη, πήρα λάδι από το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω, ίσως γι' αυτό έγινες μηχανή του σεξ. Αυτά να πεις στην κυρία Σόφι που κοροϊδεύει τα μυστήρια.Εχω πει ήδη.....❤
Απλώς όταν κάνω καμια βλακεια ή αργήσω σε ραντεβού ...μου λέει " ληγμένο λάδι σου έβαλε αυτός? Εγώ φταίω που προσπαθώ να σε κάνω άνθρωπο"
ΚΛΑΙΩΓιολ, δεν ήατν ληγμένο αλλά επειδή όπως ξέρεις καλά, ο παπάς σε θεώρησε δαιμονισμένη, πήρα λάδι από το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω, ίσως γι' αυτό έγινες μηχανή του σεξ. Αυτά να πεις στην κυρία Σόφι που κοροϊδεύει τα μυστήρια.
Ο Λουμεας! Φιλος καλος,αλλα εσυ που τον ξερεις?Bună dimineața la toată lumea !!!
welcome baby!Bună dimineața la toată lumea !!!
intrare puternică pe forumBună dimineața la toată lumea !!!