Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Πουτανα κοινωνία με λίγα λόγιαάτιμη είναι μόνο η "κενωνία" γιολάντα...
κι εσύ που δε μου αφιερώνεις μια φωτό
Θα το κάνω....
Πουτανα κοινωνία με λίγα λόγιαάτιμη είναι μόνο η "κενωνία" γιολάντα...
Για παραγγελιες μιλας με χορνυ!!άτιμη είναι μόνο η "κενωνία" γιολάντα...
οι ιερόδουλες δεν είναι "πουτάνες". συναλλαγή κάνουν.Πουτανα κοινωνία με λίγα λόγια
Θα το κάνω....
μη δινεις σημασια σε ανωνυμα προφιλ παιχτη, τους εχεις πετσοκοψει πολλακις και δε ξερουν τι να πουν πλεον.1)Ο @Rebirthed Sapiens Sapiens ζει αποτι φαινεται(για τους λογους που μονο αυτος ξερει) μαζι με διαφορους αλλους για να ασχολειται με εμενα (χωρις κανεναν απολυτος λογο αλλα οκ.. υγεια η ζωη συνεχιζεται)
2)Ρε @Γιολάντα Magic βλεπεις εναν τυπο ο οποιος μπηκε σε ενα νημα για να ασχοληθει με καποιον που ουτε καν τον ξερει στο ετσι...μαρεσει που ασχολησε και απαντας
Τελος παντων , καλα να περνατε ολοι
Και κλασικα ο παπας στο τελος γραφει ενα αστειο που παλιωσε "τους πετσοκοψα "μη δινεις σημασια σε ανωνυμα προφιλ παιχτη, τους εχεις πετσοκοψει πολλακις και δε ξερουν τι να πουν πλεον.
η προταση για κινκυ ποτακι ισχυει ακομα να ξερεις
δε φταιω εγω που εσυ δεν το πιανειςΚαι κλασικα ο παπας στο τελος γραφει ενα αστειο που παλιωσε "τους πετσοκοψα "
Οκ...
Σορρυδε φταιω εγω που εσυ δεν το πιανεις
Σάααααακη που πας !!!!1)Ο @Rebirthed Sapiens Sapiens ζει αποτι φαινεται(για τους λογους που μονο αυτος ξερει) μαζι με διαφορους αλλους για να ασχολειται με εμενα (χωρις κανεναν απολυτος λογο αλλα οκ.. υγεια η ζωη συνεχιζεται)
2)Ρε @Γιολάντα Magic βλεπεις εναν τυπο ο οποιος μπηκε σε ενα νημα για να ασχοληθει με καποιον που ουτε καν τον ξερει στο ετσι...μαρεσει που ασχολησε και απαντας
Θέλει να πάει για ποτό γιαυτο...Και κλασικα ο παπας στο τελος γραφει ενα αστειο που παλιωσε "τους πετσοκοψα "
Οκ...
Sakis είναι φανερό ότι ζηλεύεις την ιδιαίτερη σχέση μου με τη γιολάντα...1)Ο @Rebirthed Sapiens Sapiens ζει αποτι φαινεται(για τους λογους που μονο αυτος ξερει) μαζι με διαφορους αλλους για να ασχολειται με εμενα (χωρις κανεναν απολυτος λογο αλλα οκ.. υγεια η ζωη συνεχιζεται)
Σάκη ο παπατέτοιος σου ζητάει ένα talisker τόσο καιρό.Σορρυ
Λοιπον παιδια χαρηκα που τα ειπαμε..
κυρ γιαννη μας, τι κανετε ?Σάκη ο παπατέτοιος σου ζητάει ένα talisker τόσο καιρό.
Κι ο σαββίδης να μην είσαι, πρέπει κάποια στιγμή να πεις το ναι...
Ο σαββίδης έλεγε για talisker ρε παππά...κυρ γιαννη μας, τι κανετε ?
ενας ραγκναρ κατι, ελεγε για ταλισκερ συεχεια btw.
φιλαρακι σας νομιζω εεε... μαζι τα πινατε ?
αααα μαλιστα.Ο σαββίδης έλεγε για talisker ρε παππά...
Αααααααα....καλά παππάαααα μαλιστα.
δεν το ξερω τον κυριο, σορρυ...
μαλλον πρεπει να ηταν φαση προ-καραντινας, που δεν ειχα κατσει να ασχοληθω με τις εξεχουσες προσωπικοτητες τουτου του ιστοτοπου.Αααααααα....καλά παππά
Ρε παππά τι λες...μαλλον πρεπει να ηταν φαση προ-καραντινας, που δεν ειχα κατσει να ασχοληθω με τις εξεχουσες προσωπικοτητες τουτου του ιστοτοπου.
γι'αυτο και δεν τονε γνωριζω.
εσεις τσιμπησατε αμεσως ομως κυρ γιαννη μας βλεπω
...δεν τα λεω καλα κυρ γιαννη μας ?Ρε παππά τι λες...