Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Ο Giorgos22 μόλις μας είπε το έχει μεγάλο και χοντρό στην τοποθεσία Μαγικ φόρουμ....αυτα είναι καλά Νέα...Δεν υπάρχεις κατι να αντεξω μαρεσει.....η είμαι πουτανα η δεν είμαι...
Ο Giorgos22 μόλις μας είπε το έχει μεγάλο και χοντρό στην τοποθεσία Μαγικ φόρουμ....αυτα είναι καλά Νέα...Δεν υπάρχεις κατι να αντεξω μαρεσει.....η είμαι πουτανα η δεν είμαι...
Βαρυ ζεϊμπέκικο αυτο μαγκες,εριξα μια στροφη τωρα ετσι για το ντερτι.Δωσε το βυζι στο στομα,μ'εχεις κανει χωμα,μ'εχεις κανει χωμα.
Χαίρομαι ιδιαίτερα!!Δεν υπάρχεις κατι να αντεξω μαρεσει.....η είμαι πουτανα η δεν είμαι...
Χαχαχα να μην ρωτήσω και εγώ, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως...Ο Giorgos22 μόλις μας είπε το έχει μεγάλο και χοντρό στην τοποθεσία Μαγικ φόρουμ....αυτα είναι καλά Νέα...
Όχι καλά κάνεις... σε βλέπουμε Θετικά... καλός ήρθες στο Μαγικ GiorgoΧαίρομαι ιδιαίτερα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχα να μην ρωτήσω και εγώ, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως...
ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ!!!!!Υπάρχει ένταση στο Μαγικ φόρουμ...
Και αδίστακτη και γελάς !!!!!Ωραια θα περάσουμε !!!!!!ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ!!!!!
Καλα κανει!!!αν κ εδω ειμαστε πανω απο τον μεσο ορο !!Όχι καλά κάνεις... σε βλέπουμε Θετικά... καλός ήρθες στο Μαγικ Giorgo
Καλώς σας βρήκα Σοφία!!Όχι καλά κάνεις... σε βλέπουμε Θετικά... καλός ήρθες στο Μαγικ Giorgo
Σοφακι εχεις μεγαλη καρδια.εεεε...Χορνυ μού...σου στέλνω την Αγάπη μου... την κόκκινη καρδιά μου
Βυζια.ωραια βυζια...Υπάρχει ένταση στο Μαγικ φόρουμ...
Ετσι κοντινο στη σφιχτη τρυπουλα σου.ποσο θα θελα να την ανοιξω με τη γλωσσα μου...Καλησπέρα μωρακια Τι κάνετε;;;
Καβλιαραααααα μουΣου φέρνω Freddo espresso μέτριο και μετά δουλίτσα
Έχει σκουλαρίκι στην κλειτορίδα η δεν βλέπω καλά??
Αγαπητέ μου η όρασή σας είναι αρίστη, σας διαβεβαιώ.Έχει σκουλαρίκι στην κλειτορίδα η δεν βλέπω καλά??
Ωραίες οι βυζάρες σουΥπάρχει ένταση στο Μαγικ φόρουμ...
εχει. φαινεται ξεκαθαρα στις φωτο στο site του γραφειουΈχει σκουλαρίκι στην κλειτορίδα η δεν βλέπω καλά??