papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.480
- Πόντοι
- 27.261
και αξιο παλικαρι !και καλο παιδι !
και αξιο παλικαρι !και καλο παιδι !
Χαχαχαχαχαχαχα γλυκιά μου τσούλα....ματάκια μου όμορφαΔίπλα στο βασιλικό ποτιζεται και η γλάστρα
Σοφακκ είσαι ο βασιλικός μου
Με κωλοοοοο!Ἀρκετά... Καμμία φωτό κορίτσια θά πέση;
Χορνυ μού...σου στέλνω την Αγάπη μου... την κόκκινη καρδιά μουἈρκετά... Καμμία φωτό κορίτσια θά πέση;
Σου φέρνω Freddo espresso μέτριο και μετά δουλίτσαΧαχαχαχαχαχαχα γλυκιά μου τσούλα....ματάκια μου όμορφα
και εγω, ας προσεχεεεεεΣε πειράζει μωρεεεεεε
Ἕτοιμα τά'χετε καί τά ἀνεβάζετε κατά βούλησιν...Χορνυ μού...σου στέλνω την Αγάπη μου... την κόκκινη καρδιά μου
Θα καυλωσω μωρή......τι ΤΡΥΠΕΣ είναι αυτές ❤Χορνυ μού...σου στέλνω την Αγάπη μου... την κόκκινη καρδιά μου
Είναι από χθες βράδυ...Αλλά οταν αρχίζουν την γκρίνια εδω δεν ταιριάζει με την αρνητική αύρα...Ἕτοιμα τά'χετε καί τά ἀνεβάζετε κατά βούλησιν...
Χορνυ μας εφτιαξες παλι!τα καλυτερα σου στελνουν!!Ἕτοιμα τά'χετε καί τά ἀνεβάζετε κατά βούλησιν...
τρυπες απο τις λιγες !!!!!!!!!!!!Χορνυ μού...σου στέλνω την Αγάπη μου... την κόκκινη καρδιά μου
Χορνυ μας εφτιαξες παλι!τα καλυτερα σου στελνουν!!
Και έξυπνος ο Χορνυ μού... εντολή δίνει και αμέσως...Χορνυ μας εφτιαξες παλι!τα καλυτερα σου στελνουν!!
Να στέλνεις στον χορνυ συχνά την αγάπη σου που πηγάζει από την ... καρδιά σου...Χορνυ μού...σου στέλνω την Αγάπη μου... την κόκκινη καρδιά μου
Χαρη στον χορνυ βλεπουμε βαθια των εσωτερικο κοσμο των κοριτσιων!Να στέλνεις στον χορνυ συχνά την αγάπη σου που πηγάζει από την ... καρδιά σου...
Είμαι νόμιμος εκπρόσωπος σοφης....καλα οκ, αλλα...δε σε ρωτησα
Απαπαπα γλώσσα.....
......