Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.668
Και εγω δουλεύω... παω στο 5 αλλά είμαι γάτα και τα προλαβαίνω ολα...Πάλι τα ξύνεις εγώ στο μεροκάματο...
Και εγω δουλεύω... παω στο 5 αλλά είμαι γάτα και τα προλαβαίνω ολα...Πάλι τα ξύνεις εγώ στο μεροκάματο...
Αντε γαμήσου ρουφιάνα να μας αφήσεις να ηρεμήσουμε λίγο !Ανυπομονώ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
Θα γλείψω ροζ κλειτορίδα .....μην χυσεις σήμερα.κανονισε...
Θα αργήσει πολύ το γλειφομουνι ;Σήμερα θέλω με σένα μόνο....
Τι να κάνουμε???θέλουμε να μπούμε στην σφιχτή σου τρυπουλα ....αλήθεια εκτός δουλειάς την δίνεις ???Καλησπέρα μωρακια Τι κάνετε;;;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Ο Μεγάλος Σάκης είναι ο Μάγος. Μόνο ο Σάκης μας υπογράφει έτσι () σε κάθε ποστ. Να γιατί ενώ έχει φύγει από το νήμα τα βλέπει όλα. Σάκη Μάγε είσαι Σατανάς αλλά αυτή την φορά προδόθηκεςΘα ανέβουν 2 καινουργιες κοπελες αυριο, η μια κοπελα ειναι ελληνιδα.
Την πίσω τρυπουλα σου θέλουμεΚαλησπέρα μωρακια Τι κάνετε;;;
springstreen εεε ?Τί μαλακίες ἀκούει Θεέ μου ἡ νεολαία; Springstreen Καί πάλι Springstreen
Δεν σου έδωσε κανένας το λόγο ότι θα σου δείξουμε τι κάνουμε στην προσωπική ζωη.... κανε της δουλειές σου μην περιμένεις τζάμπα..καλημέρα σε όλους!
Να ξέρετε...έχω στηθεί απ'το πρωί και περιμένω αποδεικτικά στοιχεία από το χθεσινό γλειφομούνι της @Γιολάντα Magic στην @Sofia_Magic !
Ouch! Καλημέρα καί πολλά φιλάκια!Δεν σου έδωσε κανένας το λόγο ότι θα σου δείξουμε τι κάνουμε στην προσωπική ζωη.... κανε της δουλειές σου μην περιμένεις τζάμπα..
Αγαπημένε μου πολλά φιλιάOuch! Καλημέρα καί πολλά φιλάκια!
Προφανεστατα ολοσωστη σε αυτο που ειπες..Δεν σου έδωσε κανένας το λόγο ότι θα σου δείξουμε τι κάνουμε στην προσωπική ζωη.... κανε της δουλειές σου μην περιμένεις τζάμπα..
Αγόρι μου τρελό , Φιλιά πολλά
OUCH δεν λες τπτ!!Ouch! Καλημέρα καί πολλά φιλάκια!
βαλε ενα springstreen να ανεβει το κεφιOUCH δεν λες τπτ!!
Που να ετρωγες κ ακυρο σε παρτουζαOUCH δεν λες τπτ!!
Μαγε η Ελληνιδα ειναι το Αμυγδαλο που τοσο καιρο μας εχεις υποσχεθει ????Θα ανέβουν 2 καινουργιες κοπελες αυριο, η μια κοπελα ειναι ελληνιδα.
Εσύ τι ακούς?βαλε ενα springstreen να ανεβει το κεφι