Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.668
Και για Κωλο Spiro μουαμα ειναι για φαγητο ειμαι μεσα και εγω!!
Και για Κωλο Spiro μουαμα ειναι για φαγητο ειμαι μεσα και εγω!!
με στραγκιξαν τον σεξομανηΤι του κάνανε αμάν?
...και εγω στην μαλάκια...με στραγκιξαν τον σεξομανη
χτες αντι να κοιμηθω με πηρε ενας να παμε σε στριπ
κι εγω ειμαι επηρεπης στην μαλακια
δεν μου εφτανε 1 πηρα 2 ο γεροξουρας πραμα...και εγω στην μαλάκια...
πρωτα σεχ !μετα φαγητο κουκλα μου!υ.γ και γλυκοΚαι για Κωλο Spiro μου
Τα θες όλα σαν εμένα γιαυτο τα πάμε καλα...πρωτα σεχ !μετα γαγητο κουκλα μου!υ.γ και γλυκο
μισες δουλειες δεν κανουμε λεμε!Τα θες όλα σαν εμένα γιαυτο τα πάμε καλα...
Το θέμα μου είναι ότι αν μου σκάσεις έτσι στο ραντεβού θα θέλω να σε πάω βόλτα όχι να σε γαμήσω! Ή για να ακριβολογώ και μετά να σε γαμήσω!Γεια σας πως πάνε τα κέφια σήμερα?
Τι θα κάνεις μετά είπες???Το θέμα μου είναι ότι αν μου σκάσεις έτσι στο ραντεβού θα θέλω να σε πάω βόλτα όχι να σε γαμήσω! Ή για να ακριβολογώ και μετά να σε γαμήσω!
Βγαλε το στρινκ να δουμε τρυπουλες.....Τι θα κάνεις μετά είπες???
Σπύρο, δεν μιλούσα για φαγητό!! Μάλλον δεν σε θέλουμε…αμα ειναι για φαγητο ειμαι μεσα και εγω!!
Φτάσαμε και στο μετά! Αλλά καλύτερα να σου εξηγήσω από κοντά γιατί προτιμώ την δράση από τα λόγια που με αφήνουν με το πουλί στο χέρι..Τι θα κάνεις μετά είπες???
απο ολες τις παρτουζες τρωω ακυρο ρε φιλεΣπύρο, δεν μιλούσα για φαγητό!! Μάλλον δεν σε θέλουμε…
Χαχαχα…
Δεν είσαι ο μόνος!!απο ολες τις παρτουζες τρωω ακυρο ρε φιλε
Θελω με αυτό σεξ... λίγο στην άκρη το κανω ....Βγαλε το στρινκ να δουμε τρυπουλες.....
Όχι, θα στο βγάλουμε να απολαύσουμε την θέα από τις ροζ τρυπούλες σου και αφού τις μουλιάσουμε στο γλύψιμο, ξανβαλτο και κάντο στο πλάι για να σε γαμήσουμε !Θελω με αυτό σεξ... λίγο στην άκρη το κανω ....
Οτι θελει η κοριτσαρα μας...Θελω με αυτό σεξ... λίγο στην άκρη το κανω ....
κορμαρα μου εσυ!Τι θα κάνεις μετά είπες???
Spiro μούκορμαρα μου εσυ!
Πάλι τα ξύνεις εγώ στο μεροκάματο...Spiro μού