Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.723
- Πόντοι
- 2.256
απο ολες τις παρτουζες τρωω ακυρο ρε φιλεΣπύρο, δεν μιλούσα για φαγητό!! Μάλλον δεν σε θέλουμε…
Χαχαχα…
απο ολες τις παρτουζες τρωω ακυρο ρε φιλεΣπύρο, δεν μιλούσα για φαγητό!! Μάλλον δεν σε θέλουμε…
Χαχαχα…
Δεν είσαι ο μόνος!!απο ολες τις παρτουζες τρωω ακυρο ρε φιλε
Θελω με αυτό σεξ... λίγο στην άκρη το κανω ....Βγαλε το στρινκ να δουμε τρυπουλες.....
Όχι, θα στο βγάλουμε να απολαύσουμε την θέα από τις ροζ τρυπούλες σου και αφού τις μουλιάσουμε στο γλύψιμο, ξανβαλτο και κάντο στο πλάι για να σε γαμήσουμε !Θελω με αυτό σεξ... λίγο στην άκρη το κανω ....
Οτι θελει η κοριτσαρα μας...Θελω με αυτό σεξ... λίγο στην άκρη το κανω ....
κορμαρα μου εσυ!Τι θα κάνεις μετά είπες???
Spiro μούκορμαρα μου εσυ!
Πάλι τα ξύνεις εγώ στο μεροκάματο...Spiro μού
Και εγω δουλεύω... παω στο 5 αλλά είμαι γάτα και τα προλαβαίνω ολα...Πάλι τα ξύνεις εγώ στο μεροκάματο...
Αντε γαμήσου ρουφιάνα να μας αφήσεις να ηρεμήσουμε λίγο !Ανυπομονώ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
Θα γλείψω ροζ κλειτορίδα .....μην χυσεις σήμερα.κανονισε...
Θα αργήσει πολύ το γλειφομουνι ;Σήμερα θέλω με σένα μόνο....
Τι να κάνουμε???θέλουμε να μπούμε στην σφιχτή σου τρυπουλα ....αλήθεια εκτός δουλειάς την δίνεις ???Καλησπέρα μωρακια Τι κάνετε;;;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Ο Μεγάλος Σάκης είναι ο Μάγος. Μόνο ο Σάκης μας υπογράφει έτσι () σε κάθε ποστ. Να γιατί ενώ έχει φύγει από το νήμα τα βλέπει όλα. Σάκη Μάγε είσαι Σατανάς αλλά αυτή την φορά προδόθηκεςΘα ανέβουν 2 καινουργιες κοπελες αυριο, η μια κοπελα ειναι ελληνιδα.
Την πίσω τρυπουλα σου θέλουμεΚαλησπέρα μωρακια Τι κάνετε;;;
springstreen εεε ?Τί μαλακίες ἀκούει Θεέ μου ἡ νεολαία; Springstreen Καί πάλι Springstreen
Δεν σου έδωσε κανένας το λόγο ότι θα σου δείξουμε τι κάνουμε στην προσωπική ζωη.... κανε της δουλειές σου μην περιμένεις τζάμπα..καλημέρα σε όλους!
Να ξέρετε...έχω στηθεί απ'το πρωί και περιμένω αποδεικτικά στοιχεία από το χθεσινό γλειφομούνι της @Γιολάντα Magic στην @Sofia_Magic !
Ouch! Καλημέρα καί πολλά φιλάκια!Δεν σου έδωσε κανένας το λόγο ότι θα σου δείξουμε τι κάνουμε στην προσωπική ζωη.... κανε της δουλειές σου μην περιμένεις τζάμπα..