james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
τι την θες εσύ?@Γιολάντα Magic μωρό μου, Αγάπη μου που είσαι? Σε θέλω...
τι την θες εσύ?@Γιολάντα Magic μωρό μου, Αγάπη μου που είσαι? Σε θέλω...
Και αλλα βυγζιααααα
Να με προετοιμάσεις γιαυτό αγαπη μου γιατι εσυ απαλλοτριώνεις δεν γαμας ❤Κι εγώ έχω κάποια κενά και δεν θυμομουν πόσο εντυπωσιακή κ υπέροχη είναι η κωλάρα σου!!
Θέλω όμως να την δω κι από κοντά και να την ....ξαναμελετήσω καλύτερα, για να μην την ξεχάσω τόσο σύντομα!
Μου είπε θα με γλείφει σήμερα....τι την θες εσύ?
Τον τρώω αγαπη μου όμορφη ❤@Γιολάντα Magic μωρό μου, Αγάπη μου που είσαι? Σε θέλω...
σταμάτα...κοκκίνησα! Να σε πειράξω λίγο ήθελα και δεν ξέρω που να κρυφτώ τώρα!!Να με προετοιμάσεις γιαυτό αγαπη μου γιατι εσυ απαλλοτριώνεις δεν γαμας ❤
Λοιπόν θα σχολιάσω Και θα βρεθούμε...εχω κέφια σήμερα...Τον τρώω αγαπη μου όμορφη ❤
Το βράδυ θα είμαι όλη δική σου
Μου είπε θα με γλείφει σήμερα....
ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωω..............Τον τρώω αγαπη μου όμορφη ❤
θέλω να σε ταΐσω κι εγώ λίγο Γιολάντα μου....σταμάτα να (τον) τρως λίγο μην μου έρθεις χορτασμένη!!Τον τρώω αγαπη μου όμορφη ❤
Θα γλείψω ροζ κλειτορίδα .....μην χυσεις σήμερα.κανονισε...Λοιπόν θα σχολιάσω Και θα βρεθούμε...εχω κέφια σήμερα...
Σήμερα θέλω με σένα μόνο....Θα γλείψω ροζ κλειτορίδα .....μην χυσεις σήμερα.κανονισε...
θες να γλείψεις και κοκκινισμένη πούτσα, πρησμένη και πετρωμένη απο την καύλα (σου)??Θα γλείψω ροζ κλειτορίδα .....μην χυσεις σήμερα.κανονισε...
Θα χυσει!στο λεω απο τωρα!Θα γλείψω ροζ κλειτορίδα .....μην χυσεις σήμερα.κανονισε...
Φυσικά και ναι ❤θες να γλείψεις και κοκκινισμένη πούτσα, πρησμένη και πετρωμένη απο την καύλα (σου)??
ΥΓ: @Sofia_Magic αύριο-μεθαύριο, παραμεθαύριο εγώ εγώ, ντάξει!
Άτιμη πουτανα το ξέρεις ότι τη βρίσκω και με γυναίκες πατάς ευαίσθητα σημεία....❤Σήμερα θέλω με σένα μόνο....
Ο καθένας στο πόνο του.... δεν ξέρω τι θες εσύ... Σήμερα η Γιολάντα θα είναι τπ βράδυ σπίτι μου...θες να γλείψεις και κοκκινισμένη πούτσα, πρησμένη και πετρωμένη απο την καύλα (σου)??
ΥΓ: @Sofia_Magic αύριο-μεθαύριο, παραμεθαύριο εγώ εγώ, ντάξει!
ε είπαμε, ΖΗ-ΛΕ-ΥΩ!!Ο καθένας στο πόνο του.... δεν ξέρω τι θες εσύ... Σήμερα η Γιολάντα θα είναι τπ βράδυ σπίτι μου...
Εντωμεταξύ...έτσι όπως μιλάς πρόστυχα....σαν καύλιαρα πρόστυχη πουτάνα κι εσύ....με καυλώνεις ακόμα περισσότερο!Άτιμη πουτανα το ξέρεις ότι τη βρίσκω και με γυναίκες πατάς ευαίσθητα σημεία....❤
Αμα δε μπορεις εσυ,να παρουμε την αννουλα?αχ μωρε η αννουλα.θελω την αννουλα...Σήμερα και αύριο υπάρχουν κάποια κενά ....
Μπορείτε να καλέστε την Αννούλα την αγαπητή τηλεφωνητρια για να κλείσετε
ΣκαταΓεια σας πως πάνε τα κέφια σήμερα?