Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.919
- Πόντοι
- 2.606
Anyway συγνωμη που ειμαι ανημερωτος
μην χτυπας αλλο, δειξε λιγο ελεοςAnyway συγνωμη που ειμαι ανημερωτος
Υ.Γ. δεν ενδιαφερομαι για τα μελη του bou γενικα
Τώρα μας προσβάλεις χωρίς λόγο και αιτία, έτσι στο άκυρο, χωρίς να μας ξέρεις, ενώ εμείς σε συμπαθούμε και σε διαβάζουμε.Anyway συγνωμη που ειμαι ανημερωτος
Εσυ (περα απο την πλακα) μαρεσεις στο χω πειΤώρα μας προσβάλεις χωρίς λόγο και αιτία, έτσι στο άκυρο, χωρίς να μας ξέρεις, ενώ εμείς σε συμπαθούμε και σε διαβάζουμε.
Συγνωμημην χτυπας αλλο, δειξε λιγο ελεος
πες και για μενα μια λέξη ρε μεγαλε σάκη...Εσυ (περα απο την πλακα) μαρεσεις στο χω πει
Αντικειμενικα οσον αφορα το κομματι της πλακας στο εν λογω νημα αυτοι που ξεχωριζουν ειναι:πες και για μενα μια λέξη ρε μεγαλε σάκη...
παπαροτρίφτουλα, κρις...ντ αρ ες, καπετάνιο. για όλους έχεις έναν καλό λόγο...
Ειμαι β εθνικη εγω...Αντικειμενικα οσον αφορα το κομματι της πλακας στο εν λογω νημα αυτοι που ξεχωριζουν ειναι:
Ο @papaphilips με τις ατακες του, ο @chris drs με το (καφρικο) χιουμορ του , ο @james034 που εχει απλα χιουμορ και ο @CaptainK (που λεει τα ιδια με αλλα λογια, η που επαναλαμβανεται)
Υ.Γ. Κανε και εσυ πλακα σαν και αυτους (οι καλυτερα απο αυτους) να γραψω και για σενα καλα λογια
Θεωρω οτι μπορεις να ανεβεις superleague και μετα να παρεις μεταγραφη για premier league, serie A, premiera division, bundesliga κλπΕιμαι β εθνικη εγω...
τι κανεις γλυκα.Anyway συγνωμη που ειμαι ανημερωτος
Αν και πρωτη φορα σε ακουω.. ολα καλατι κανεις γλυκα.
τωρα θα σου μεινω αξεχαστος καλη συνεχεια.Αν και πρωτη φορα σε ακουω.. ολα καλα
Να σαι καλα
Τι να σου πω, εγω συμμετεχω σε νηματα για call girl (γραφεια και ανεξαρτητες) διοτι αυτα με ενδιαφερουν.. Για αυτο μπηκα στο bou (για να βλεπω καμια αγγελια, τηλεφωνο, μεταγραφη,προσθηκη) εσυ μαλλον συμμετεχεις σε νηματα που δεν με εβδιαφερουν..τωρα θα σου μεινω αξεχαστος καλη συνεχεια.
συγνωμη ειπες πρωτη φορα με ακους και με διαβαζεις?
τι σκατα κανω εδω μεσα τοσα χρονια,απαρατηρητος περναω?
Δυο πραγματα ειναι σιγουρα:Ο Μεγάλος Σάκης είναι μύθος πλέον. Κάποιοι λένε ότι είναι ρομπότ. Κάποιοι άλλοι ότι είναι χαβαλετζιδικο alien. Κανένα ανώνυμο προφίλ δεν έχει όμως να πει με σιγουριά κάτι γι αυτόν τον μυστηριώδη πουτανιάρη με το καπέλο και τους καλούς τρόπους.
Ένα είναι σίγουρο. Ο Μεγάλος Σάκης ήρθε για να μείνει
Γεια σου @chris drsΑρχισε παλι τις ταγκιες ο Μπιγαλης