1)Καταρχας γραφω την δικη μου αληθεια με βαδη τα δικα μου βιωματα.. Το ξερω οτι για να γινω αποδεκτος πρεπει να κατηγορω τα κοριτσια γενικα στα νηματα, να μιλαω για ακυρα θεματα κλπ κλπ.. Εγω γραφω για αποδοσεις.. αν θελει καποιος να γραψει κατι αλλο ελευθερα
2)Ας με γλεντησουν οπως λες... Εχω ξαναγραψει οτι δεν τσακωνωμαι με αγνωστους.. απλα τους απανταω οταν με παραθετουν (και ουτε τωρα θα το κανω)
Υ.Γ. ακομα και αν με γλεντησει (λεμε τωρα) καποιο ανωνυμο προφιλ τι θα γινει? Θα με ξεφτιλισει τοσο πολυ (λεμε τωρα) η γνωμη ενος αγνωστου που απο την ντροπη μου δεν θα ξανασυναντησω καποια?
Δεν θα εχω μουτρα να βγω εξω στον δρομο?
Για σκεψου?
Να σαι καλα
καλησπερα τυπε μπικ σακ. μια παρενθεση θα ηθελα παρακαλω. οι διαξιφισμοί στο παρον νήμα ειναι άνευ ουσίας. αν θελεις να συμμετέχεις σε ενα πραγματικα ποιοτικό νήμα μπες ΤΩΡΑ στο φυλλο μηδεν. η πρόσκληση ειναι ονομαστικη και ισχυει μονο για ενα ατομο.
Και μολις αποκαλυψες οτι θες να κανειε πλακα..
Ωραιος
Θα απαντησω λογικα (οπως παντα αλλωστε) και οχι οπως τα ναυαγεια του bou : Ποιος χεστηκε στην πραγματικοτητα για μενα, για σενα και για τον οποιονδηποτε εδω μεσα για το τι κανει στην ζωη του ?
καλησπερα τυπε μπικ σακ. μια παρενθεση θα ηθελα παρακαλω. οι διαξιφισμοί στο παρον νήμα ειναι άνευ ουσίας. αν θελεις να συμμετέχεις σε ενα πραγματικα ποιοτικό νήμα μπες ΤΩΡΑ στο φυλλο μηδεν. η πρόσκληση ειναι ονομαστικη και ισχυει μονο για ενα ατομο.
Σε ευχαριστω για την τιμη
Κανενας διαπλικτισμος απο εμενα.. Με παραθετουν και απανταω ετσι απλα γιατι εχει πλακα...
Εκτιμω το εν λογω νημα, τα πολιτικα και λοιπα νηματα..
Εγω μιλαω για αποδοσεις.. αυτο πεστο στους αλλους που γραφουν πανω σε εμενα τις παπαριες τους
Να σαι καλα
Σε ευχαριστω για την τιμη
Κανενας διαπλικτισμος απο εμενα.. Με παραθετουν και απανταω ετσι απλα γιατι εχει πλακα...
Εκτιμω το εν λογω νημα, τα πολιτικα και λοιπα νηματα..
Εγω μιλαω για αποδοσεις.. αυτο πεστο στους αλλους που γραφουν πανω σε εμενα τις παπαριες τους
Να σαι καλα
Αντικειμενικα οσον αφορα το κομματι της πλακας στο εν λογω νημα αυτοι που ξεχωριζουν ειναι:
Ο @papaphilips με τις ατακες του, ο @chris drs με το (καφρικο) χιουμορ του , ο @james034 που εχει απλα χιουμορ και ο @CaptainK (που λεει τα ιδια με αλλα λογια, η που επαναλαμβανεται)
Υ.Γ. Κανε και εσυ πλακα σαν και αυτους (οι καλυτερα απο αυτους) να γραψω και για σενα καλα λογια
Αντικειμενικα οσον αφορα το κομματι της πλακας στο εν λογω νημα αυτοι που ξεχωριζουν ειναι:
Ο @papaphilips με τις ατακες του, ο @chris drs με το (καφρικο) χιουμορ του , ο @james034 που εχει απλα χιουμορ και ο @CaptainK (που λεει τα ιδια με αλλα λογια, η που επαναλαμβανεται)
Υ.Γ. Κανε και εσυ πλακα σαν και αυτους (οι καλυτερα απο αυτους) να γραψω και για σενα καλα λογια