Οντως ?Θα σταματησει να γυριζει η ιδια η γη
Πο πο αγχωθηκα τωρα
Οντως ?Θα σταματησει να γυριζει η ιδια η γη
Αφού όποτε ποσταρουν πετάγεται ο ηλιθιος και γράφει σεντόνια με τις αγαπημένες του κοπέλες, και τις βάζει σε σειρά λες και είναι τα τρελομπαλάκια του που κάνει συλλογήΝτω μεταξυ εχουν εξαφανιστει τελειως οι γκομενες του νηματος. Αμα φυγει κ ο Μπιγαλης απο'δω μεσα,θα ψαχνετε τον μαγο στο search του φορουμ.
Εσυ κατι ηθελες να προσθεσεις θυμαμαι..Αφού οπότε ποσταρουν πετάγεται ο ηλιθιος και γράφει σεντόνια με τις αγαπημένες του κοπέλες, και τις βάζει σε σειρά λες και είναι τα τρελομπαλάκια του που κάνει συλλογή
Τι κώλος είναι αυτός που έχεις ρε Αριάνα.. γιατί μας το κάνεις αυτό αγάπη μου.. δηλαδή καλά μας κάνεις, αλλά παράλληλα μας δημιουργείς και μερικά ψυχολογικά προβληματάκια..Καλησπέρα μωράκια
Αξιοποιώ τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού κατάλληλα για να γεμίσω μπαταρίες
Το πρόβλημα σας ποιο είναι; Έχετε άποψη για τις κοπέλες θέλετε να την γράψετε αλλά σας κόβει το λόγο; Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και αν θέλει ας κατηγοριοποιεί τις κοπέλες που έχει συναντήσει όπως θέλει. Αυτό εσάς που σας ενοχλεί;Αφού οπότε ποσταρουν πετάγεται ο ηλιθιος και γράφει σεντόνια με τις αγαπημένες του κοπέλες, και τις βάζει σε σειρά λες και είναι τα τρελομπαλάκια του που κάνει συλλογή
Κακως ποσταρεις τυπε διοτι εχεις δικιο αλλα δεν εχουμε φτασει στην κορυφη της ολης τρολιασης ακομα αποτι φαινεταιΤι κώλος είναι αυτός που έχεις ρε Αριάνα.. γιατί μας το κάνεις αυτό αγάπη μου.. δηλαδή καλά μας κάνεις, αλλά παράλληλα μας δημιουργείς και μερικά ψυχολογικά προβλημάτακια..
Τυπε εχεις κατι αλλο να προσθεσεις η αυτο μονο?Κακως ποσταρεις τυπε διοτι εχεις δικιο αλλα δεν εχουμε φτασει στην κορυφη της ολης τρολιασης ακομα αποτι φαινεται
Εχει ακομα μπαχαλεμα το νημα
Αν δεν τρολαρεις και εννοεις αυτα που γραφεις τοτε απλα δεν υπαρχει λογικη σε ενα περιθωριακο ατομο που ασχολειται με αγνωστουςΤο πρόβλημα σας ποιο είναι; Έχετε άποψη για τις κοπέλες θέλετε να την γράψετε αλλά σας κόβει το λόγο; Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και αν θέλει ας κατηγοριοποιεί τις κοπέλες που έχει συναντήσει όπως θέλει. Αυτό εσάς που σας ενοχλεί;
Οι εποχές που τρολλαρα είναι πλέον περασμένες και στον αρμόδιο χώρο που υπήρχαν τα πραγματικά cyber trolls.Αν δεν τρολαρεις και εννοεις αυτα που γραφεις τοτε απλα δεν υπαρχει λογικη σε ενα περιθωριακο ατομο που ασχολειται με αγνωστους
Εγω δεν προσθετω.. Ειπαμε σεβομαι αυτην ωραια μερα που εχω και εγω ορεξη και κανω το χατιρι σε οσους αποφασισαν να γαμηθει το νημα σε καθε πισταρισμα που μου γινεταιΤυπε εχεις κατι αλλο να προσθεσεις η αυτο μονο?
Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου αν έχω εγώ πρόβλημα με τον προβληματικό;Το πρόβλημα σας ποιο είναι; Έχετε άποψη για τις κοπέλες θέλετε να την γράψετε αλλά σας κόβει το λόγο; Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και αν θέλει ας κατηγοριοποιεί τις κοπέλες που έχει συναντήσει όπως θέλει. Αυτό εσάς που σας ενοχλεί;
Ωπα ωπα,παμε αλλη μια.Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου αν έχω εγώ πρόβλημα με τον προβληματικό;
Που το αποδιδεις αυτο αγαπητε..Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου αν έχω εγώ πρόβλημα με τον προβληματικό;
Αν θεωρείς τον bigshak προβληματικό εσύ τι είσαι που ασχολείσαι μαζί του; Τουλάχιστον ο άνθρωπος συμμετέχει στο νήμα χωρίς να ενοχλεί κανέναν ούτε να κράζει κάποιον. Σε ενοχλούν τα σεντόνια που γράφει; Εμένα με ενοχλούν οι κομπλεξικοι άκυροι που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούνται με τους άλλουςΕσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου αν έχω εγώ πρόβλημα με τον προβληματικό;
Τυπε αν οντως εννοεις αυτα που γραφεις Ευχαριστω αληθειαΑν θεωρείς τον bigshak προβληματικό εσύ τι είσαι που ασχολείσαι μαζί του; Τουλάχιστον ο άνθρωπος συμμετέχει στο νήμα χωρίς να ενοχλεί κανέναν ούτε να κράζει κάποιον. Σε ενοχλούν τα σεντόνια που γράφει; Εμένα με ενοχλούν οι κομπλεξικοι άκυροι που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούνται με τους άλλους
Τόση ώρα διαβάζω χαζομάρεςΩπα ωπα,παμε αλλη μια.
Ο προβληματικός είναι ένας και δεν τον αναφέρω μην εμφανιστείΟ bigshak δεν ειναι προβληματικος,ο bigshak ειναι απλα ο bigshak
Translate?Ο bigshak δεν ειναι προβληματικος,ο bigshak ειναι απλα ο bigshak
ΜπιγαληTranslate?
Τι ειναι ο bigshak?
Πρεπει να πεις κατι (θετικο η αρνητικο)
Εγω σε λεω καφρο π.χ. εσυ τι με λες?
Αυτο ειναι ουδετερο ρεΜπιγαλη