Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Που να έρθω? ❤@Sofia_Magic παρεα κουκλα μου @Sofia_Magic θα κατσουμε!εαν θελει κ η @Γιολάντα Magic να ερθει κ αυτη!
Που να έρθω? ❤@Sofia_Magic παρεα κουκλα μου @Sofia_Magic θα κατσουμε!εαν θελει κ η @Γιολάντα Magic να ερθει κ αυτη!
Εμένα να δεις, με τον μαλάκα που μπλέξαμε
Για να σε δούμε τώρα!!Κατι αλλο εχεις να προσθεσεις η τελειωσαμε??
Κάνε με ταγκ με φτιάχνει...
1+1=4Για να σε δούμε τώρα!!
Ξέρεις πρόσθεση ;;;
Που να στα λέω Γιορ μου...Επικίνδυνα βίτσια...
Στην παρεα μας βρε κουκλα!μην παει το μυαλο στο πονηρο!Που να έρθω? ❤
Όχι πες τα…γιατί δεν μας τα λες;;;;Που να στα λέω Γιορ μου...
Όχι πες τα…γιατί δεν μας τα λες;;;;
Ποτε δεν πρέπει να υποτιμάς έναν ηλιθιο. Είναι σίγουρο πως ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να σε καταπλήξει
Μονο σε αυτούς που ακούνε ΣαμπανηςΌχι πες τα…γιατί δεν μας τα λες;;;;
Σορυ!Γιορ σε λένε;
Αμα πεις, θα ακούσω κ Σαμπάνης;;;Μονο σε αυτούς που ακούνε Σαμπανης
Σε ακουω για πεςΜονο σε αυτούς που ακούνε Σαμπανης
Αμα θελεις ματι βαλε μαχαιριτσαΣορυ!
Μάτι ήθελα να πάρω!!!
Πιστεύω πραγματικά στο νημα μπαίνεις μόνο και μόνο για να δεις τα ποστ του στο magicΠοτε δεν πρέπει να υποτιμάς έναν ηλιθιο. Είναι σίγουρο πως ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να σε καταπλήξει
Ποτε δεν πρέπει να υποτιμάς έναν ηλιθιο. Είναι σίγουρο πως ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να σε καταπλήξει
Εμένα να δεις, με τον μαλάκα που μπλέξαμε
Καλώς τον νονό!!Ποτε δεν πρέπει να υποτιμάς έναν ηλιθιο. Είναι σίγουρο πως ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να σε καταπλήξει
Μα αυτά αξιζουν, αγαπητή μουΠιστεύω πραγματικά στο νημα μπαίνεις μόνο και μόνο για να δεις τα ποστ του στο magic
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλη συμμετοχή
Πραγματικα τωρα, πιστευεις οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι γραφουν , σχολιαζουν εσενα η την οποιαδηποτε call girl χωρις να σας εχουν συναντησει καν?Πιστεύω πραγματικά στο νημα μπαίνεις μόνο και μόνο για να δεις τα ποστ του στο magic
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλη συμμετοχή
Αγαπητέ μου φτάνει στα ορθά του εμπορικούΜα αυτά αξιζουν, αγαπητή μου
Μόνο αυτό έχεις να πεις;Συνέχισε τότε. Μας αρέσουν οι εκπλήξεις.