james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
δεν βλέπω κάνα καυλί!!Καλησπέρα ❤
Βροχούλα σοφακι κρασάκι, όλα ρομαντικά
Α ξέχασα και ένα καυλι να σφυροκοπαει και να χτυπιέμαι
@Sofia_Magic ❤
δεν βλέπω κάνα καυλί!!Καλησπέρα ❤
@Sofia_Magic ❤
Το έφαγα...δεν βλέπω κάνα καυλί!!
λογικό μου ακούγεται!Το έφαγα...
Και εγω που νομιζα (οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ) απλα σαν καλες φιλεναδες που εισαστε εσυ και η Σοφια απλα πιασατε την παρλα κσι δεν βαλατε καθολου γλωσσα μεσαΚαλησπέρα ❤
@Sofia_Magic ❤
Άδικο έχω; Πώς θα βγούμε μαζι έξω με το ΠΙΚΠΑ, ντρέπομαιπιστεψα σε σενα, αλλα τελικα μουφατζης οργανωτης μου βγηκες και εσυ
αρα ξαναγυρναμε στα παλια.
εσυ αγκαζε... με την αγαπη σου
και εγω με τα λιοσπορα ανα χειρας, για να μην τα ακουσουμε παλι.
στα εξηγησα ωραια ?
παλι ναζια ?Άδικο έχω; Πώς θα βγούμε μαζι έξω με το ΠΙΚΠΑ, ντρέπομαι
Και νομιζα οτι τελικα αλλαξες γνωμη και με συμπαθησεςΆδικο έχω; Πώς θα βγούμε μαζι έξω με το ΠΙΚΠΑ, ντρέπομαι
περιμενα σχολιο απο bs 95 σειρων με ταγκαρισμενα 20 μελη και το μισο magic. εχει στρωσει,δεν μπορεις να πεις.Άδικο έχω; Πώς θα βγούμε μαζι έξω με το ΠΙΚΠΑ, ντρέπομαι
Βυζαρες Σοφίας και κωλαρα Γιολαντας .. Μάλιστα μαααλιστα, τα χει όλα η φώτο...Καλησπέρα ❤
@Sofia_Magic ❤
Μαλισταπεριμενα σχολιο απο bs 95 σειρων με ταγκαρισμενα 20 μελη και το μισο magic. εχει στρωσει,δεν μπορεις να πεις.
Μαλιστα
Ο @LION7 πεταξε μια (ας πουμε) ξανα για μενα ενα(ακυρο-ηλιθιο) ποστ για μενα
Ο @papaphilips παλευει με νυχια και με δοντια να κρατησει τις ισσοροπιες
Ενω εσυ @chris drs βαζεις μπουρλοτο-δινεις τροφη να πεταξει ο @LION7 το επομενο "σοφο" ποστ για μενα
Οκ η ζωη συνεχιζεται.. θα ζησουμε με ολα αυτα
Ερωτηση κρισεως: Ποτε να περιμενω το επομενο ποστ? Σε ποια (ακυρη παντα) στιγμη θα σκασει σαν βομβα μεγατονων η επομενη παπαρια για μενα ?
Θα αναμενουμε με αγωνια
Το ποιος εχει περιοδο (περα απο την πλακα) και προσπαθει να ενοχλησει (χωρις καμια επιτυχια εννοειται και βασικα χωρις κανεναν απολυτως λογο) ανωνυμα προφιλ φαινεταιΠάψε και συ ρε κεφτέ μας ζαλισες. Έλεος πια. Ούτε περίοδο να είχες.
Αχ αυτό το τραγούδι αχχχ ❤
Πολύ σπάνια θα αφήσω τον εαυτό μου να γίνει ρομαντικός. Εκτός αν μπει στη ζωη μου το κατάλληλο άτομο, εκεί με έχω συλλάβει να μπορώ να κάνω τα πάντα.
Σαλιάρηδες νεοσσοί, φλώροι μαφιόζοι, φτηνές τάνες, ζεν πρεμιέ από τα Λιντλ και λοιπές σκιες να μη σχολιάσουν. Είστε στην απ’ έξω. Θα μας διαβάζετε μόνο.
@Sofia_Magic ακους τον Σαμπανη?Αχ αυτό το τραγούδι αχχχ ❤
Αχ αυτό το τραγούδι αχχχ ❤
Ακούω ναι..αγαπημένος! Ευχαριστώ πολύ ❤@Sofia_Magic ακους τον Σαμπανη?
Ρωταω επειδη ειχα την εντυπωση οτι ακους ξενα
Τελος παντων.. Σου αφιερωνω και εγω ετσι ενα τραγουδι του Σαμπανη που μου ηρθε απο το πουθενα:
Έλεος....Καλο είναι
Εμενα μαρεσει και το άσμα που λέει μέσα στην Αθήνα κάνω business καίω τα λεφτά μου στις πουτανες
Σίγουρα καλύτερο!!Καλο είναι
Εμενα μαρεσει και το άσμα που λέει μέσα στην Αθήνα κάνω business καίω τα λεφτά μου στις πουτανες