The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.316
- Πόντοι
- 2.606
Ποτε δεν πρέπει να υποτιμάς έναν ηλιθιο. Είναι σίγουρο πως ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να σε καταπλήξει
Ποτε δεν πρέπει να υποτιμάς έναν ηλιθιο. Είναι σίγουρο πως ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να σε καταπλήξει
Μονο σε αυτούς που ακούνε ΣαμπανηςΌχι πες τα…γιατί δεν μας τα λες;;;;
Σορυ!Γιορ σε λένε;
Αμα πεις, θα ακούσω κ Σαμπάνης;;;Μονο σε αυτούς που ακούνε Σαμπανης
Σε ακουω για πεςΜονο σε αυτούς που ακούνε Σαμπανης
Αμα θελεις ματι βαλε μαχαιριτσαΣορυ!
Μάτι ήθελα να πάρω!!!
Πιστεύω πραγματικά στο νημα μπαίνεις μόνο και μόνο για να δεις τα ποστ του στο magicΠοτε δεν πρέπει να υποτιμάς έναν ηλιθιο. Είναι σίγουρο πως ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να σε καταπλήξει
Εμένα να δεις, με τον μαλάκα που μπλέξαμε
Καλώς τον νονό!!Ποτε δεν πρέπει να υποτιμάς έναν ηλιθιο. Είναι σίγουρο πως ότι και να γίνει θα βρει τρόπο να σε καταπλήξει
Μα αυτά αξιζουν, αγαπητή μουΠιστεύω πραγματικά στο νημα μπαίνεις μόνο και μόνο για να δεις τα ποστ του στο magic
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλη συμμετοχή
Πραγματικα τωρα, πιστευεις οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι γραφουν , σχολιαζουν εσενα η την οποιαδηποτε call girl χωρις να σας εχουν συναντησει καν?Πιστεύω πραγματικά στο νημα μπαίνεις μόνο και μόνο για να δεις τα ποστ του στο magic
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλη συμμετοχή
Αγαπητέ μου φτάνει στα ορθά του εμπορικούΜα αυτά αξιζουν, αγαπητή μου
Μόνο αυτό έχεις να πεις;Συνέχισε τότε. Μας αρέσουν οι εκπλήξεις.
Αλλο είπαΠραγματικα τωρα, πιστευεις οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι γραφουν , σχολιαζουν εσενα η την οποιαδηποτε call girl χωρις να σας εχουν συναντησει καν?
Υ.Γ. Δεν ξερω τι κανει ο νονος και δεν με νοιαζει αλλα αυτο που εγραψες σε γενικες γραμμες με σοκαρε τωρα που το διαβασα
Τοτε λαθος καταλαβαΑλο είπα
Ε τώρα κι εσυ!Αλο είπα
Θέλω να ακούσουμε Σαμπανης παρέα...Σορυ!
Μάτι ήθελα να πάρω!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα πεις, θα ακούσω κ Σαμπάνης;;;
Δεν γαμιεται κ η επανάσταση;;;
Ε τότε μάλλον χθες απουσίαζες και εχεις κενά.Αγαπητέ μου φτάνει στα ορθά του εμπορικού
Και εγώ όταν τσακωνκμουνα μαζί του και.μου είχε σπάσει τα νεύρα έκανα και άλλα πράγματα στκ forum
A ναι ξέχασαΕ τότε μάλλον χθες απουσίαζες και εχεις κενά.
Σε βάλαμε τροχονόμο και μου διέφυγε;Αλλο είπα
Η συμμετοχή του στο forum έχει να κάνει μόνο με τζορ
Πιο υπονοούμενο ύπουλο σε σχέση με σένα;A ναι ξέχασα
Έχεις δίκιο
Η συμμετοχή σου είναι εμμονή με τζορ
Και ύπουλα υπονοούμενα
Οι 2 μας ή με παρέα εννοείς;Θέλω να ακούσουμε Σαμπανης παρέα...