papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.217
- Πόντοι
- 27.261
αμα δεν παμε μαζι, θα στην κλεψω και θα κλαις... το νουσου.
ξερω ωραιες κανταδες και ποιηματακια λατρειας, που θα με ερωτευτει στο τσακ μπαμ.
αμα δεν παμε μαζι, θα στην κλεψω και θα κλαις... το νουσου.
Διάλεξε γκλάμουρ όποια θες και θα πω εγώ στο κορίτσι ότι θα την πληρώσω εγώ την ώρα σου στην κοπέλα που θα έχω αύριο 4ωρο.άσε να διαλέξει ο ζορζ, μην τον μπερδεύεις σε παρακαλώ
δεν χορευει ακριβωςΤο Σαντρακι αυτό το μωράκι χορεύει Κινκυ; πότε;
φεραγαμιεσε ετσι;Διάλεξε γκλάμουρ όποια θες και θα πω εγώ στο κορίτσι ότι θα την πληρώσω εγώ την ώρα σου στην κοπέλα που θα έχω αύριο 4ωρο.
Δεν χορεύει ακριβώς λέει ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΕΘΑΝΑδεν χορευει ακριβως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φεραγαμιεσε ετσι;
το μονο σχολιο που αξιζε σε 5 σελιδες κατινιας και σαλιουΡε άντε και γαμησου, μην παίρνεις θάρρος
Ρε μπρο τώρα ήρθες; Τώρα θα έπεφτα για ύπνοτο μονο σχολιο που αξιζε σε 5 σελιδες κατινιας και σαλιου
Τα δικά μου δεν σαρεσανε?το μονο σχολιο που αξιζε σε 5 σελιδες κατινιας και σαλιου
δε συμμετεχω,βαριεμαιΡε μπρο τώρα ήρθες; Τώρα θα έπεφτα για ύπνο
τελικα φασωθηκατε με τον αννα πουρνα ή ακομα?Τα δικά μου δεν σαρεσανε?
Μην μου το κανείς αυτό… τι θα κάνω χωρίς εσένα ;δε συμμετεχω,βαριεμαι
τελικα φασωθηκατε με τον αννα πουρνα ή ακομα?
oxi ....MHHHH...!!!!Δεν χορεύει ακριβώς λέει ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΕΘΑΝΑ
Εσύ συγκεκριμένα δεν έχεις κερδίσει ούτε την Αναγγενηση Τραχωνων... Αντε να χεις δώσει καμία πιπα σε κάνα ξανθό μωρό... Θα μας μιλήσει και ο @geroksouras για μπάλα, που βλέπει μπάλα και νομίζει ότι είναι χειροβομβίδαεστω και για να μαζεψεις 6αρες και 7αρες πρεπει να παιζεις που και που
και στην τελικη εγω την γιουβε την κερδισα και μεσα στην ιταλια
μη στεναχωριεσαι θα σου στελνω τον @LION7 να σου κανει παρεαΜην μου το κανείς αυτό… τι θα κάνω χωρίς εσένα ;
Δεν τον χωνεύω αυτόν, εγώ εσένα θέλω. Έλεος τώρα βρήκες να μαζευτείς κι εσυ, κάτσε να κάνουμε έναν μεγάλο τσακωμό αποχαιρετιστήριο και φύγε μετά ..μη στεναχωριεσαι θα σου στελνω τον @LION7 να σου κανει παρεα
δε συμμετεχω,βαριεμαι
τελικα φασωθηκατε με τον αννα πουρνα ή ακομα?
τι έγινε -πρωην- φίλε μου Κρις? Δεν έχει επισκεψιμότητα το νήμα του Αναπούρνα κ επέστρεψες στην πηγή???μη στεναχωριεσαι θα σου στελνω τον @LION7 να σου κανει παρεα
μπα μωρε,'δω και 'κει παιζω μπαλα να περασει η ωρα.τι έγινε -πρωην- φίλε μου Κρις? Δεν έχει επισκεψιμότητα το νήμα του Αναπούρνα κ επέστρεψες στην πηγή???
καλά....αμα δεν μπορεί ο Κρις, δηλώνω διαθεσιμότητα!!!Δεν τον χωνεύω αυτόν, εγώ εσένα θέλω. Έλεος τώρα βρήκες να μαζευτείς κι εσυ, κάτσε να κάνουμε έναν μεγάλο τσακωμό αποχαιρετιστήριο και φύγε μετά ..
τοση ωρα μιλαγες? δε σε προσεξα,σορρυΔεν τον χωνεύω αυτόν, εγώ εσένα θέλω. Έλεος τώρα βρήκες να μαζευτείς κι εσυ, κάτσε να κάνουμε έναν μεγάλο τσακωμό αποχαιρετιστήριο και φύγε μετά ..
Τώρα άστο, δεν έχει νόημα. Πάω για ύπνοτοση ωρα μιλαγες? δε σε προσεξα,σορρυ