Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Δεν πέφτω με λεφτά εγώ, μόνο με σουβλάκια και γλυκά. Για αυτό δεν έπιασεΑυτήν την είχα για να τα χώσω χοντρά παππού μας...
Αλλά πήγε με τις γλιδες και δεν γουστάρω πια...
Δεν πέφτω με λεφτά εγώ, μόνο με σουβλάκια και γλυκά. Για αυτό δεν έπιασεΑυτήν την είχα για να τα χώσω χοντρά παππού μας...
απο μπαμπας εγινα παππουςΑυτήν την είχα για να τα χώσω χοντρά παππού μας...
αν μου φερεις και φραπε τοτε κλεισαμε το ραντεβουΔεν πέφτω με λεφτά εγώ, μόνο με σουβλάκια και γλυκά. Για αυτό δεν έπιασε
ξεχνα νεκ, ανωπουρναρη κλπ... ταιριαζουμε.Δεν πέφτω με λεφτά εγώ, μόνο με σουβλάκια και γλυκά. Για αυτό δεν έπιασε
μιας και κερνάς στείλε μου ΄'όποια θεςΘα στην κεράσω εγώ ρε πως κάνεις έτσι?
Πως σου φαίνεται αυτή;μιας και κερνάς στείλε μου ΄'όποια θες
άσε να διαλέξει ο ζορζ, μην τον μπερδεύεις σε παρακαλώΠως σου φαίνεται αυτή;
Αγάμητο σε βλέπω.άσε να διαλέξει ο ζορζ, μην τον μπερδεύεις σε παρακαλώ
Χριστός και Απόστολος. Τον σταυρο τον έχει για να αυτο-εξορκιστει...;;;Πως σου φαίνεται αυτή;
Θα παμε μαζί εμείς... τα παντα έχει...Σαμπάνια, Παγωτά, Φρούτα, Red bull για μανούλα! Θα πάρει και σουβλάκια πλέον...όνειρο θα περάσουμε..❤Δεν πέφτω με λεφτά εγώ, μόνο με σουβλάκια και γλυκά. Για αυτό δεν έπιασε
Θα μου φέρεις και ηλιοσπορους ; Έστω …ξεχνα νεκ, ανωπουρναρη κλπ... ταιριαζουμε.
ετσι απλα και ωραια.
πες ωρα και μερα να'ρθω κινκυ για γνωριμια με σακουλα απο μασινα.
Και μετα θα πατε να υποθεσω σε ενα παρτι με ουζα?Θα παμε μαζί εμείς... τα παντα έχει...Σαμπάνια, Παγωτά, Φρούτα, Red bull για μανούλα! Θα πάρει και σουβλάκια πλέον...όνειρο θα περάσουμε..❤
θα εχω στην τσεπη σε περιπτωση που ειναι μουφα το σοου στο κινκυ... κανονισε να βαρεθωΘα μου φέρεις και ηλιοσπορους ; Έστω …
Δεν πάω το παιδί σε τέτοια πάρτυ...Και μετα θα πατε να υποθεσω σε ενα παρτι με ουζα?
Υ.Γ. προς θεου μην παει το μυαλο σου στο πονειρο... απλα ρωταω αν μετα το φαγητο πατε να πιειτε κανα ουζακι για να χαλαρωσετε
Μην τα λες δυνατά αυτά, γιατί θα σε κατηγορήσουν ολα αυτά τα ζαβά ως ομοφοβικό και άλλες τέτοιες μαλακίες που λένεΧριστός και Απόστολος. Τον σταυρο τον έχει για να αυτο-εξορκιστει...;;;
Κλασικη ελληνιδα Μανα..Δεν πάω το παιδί σε τέτοια πάρτυ...
Πολλά είναιΑυτό που πάντα έλεγα στους ανθρώπους που είχα κάτω από το πρόσταγμα μου.
Είναι αυτό που μου έμαθαν οι μεγαλύτεροι μάγκες που ταξίδεψαν τους ωκεανους της γης.
Να είστε άντρες.
Να έχετε λόγο.
Να τιμάτε τα παντελόνια σας.
Μην χτυπάτε γυναίκες.
Να Γαματε καλά.
Να αγαπάτε με όλη σας την ψυχή.
Να μπαίνετε μπροστά στον κίνδυνο εάν είναι να υπερασπιστειτε τη γυναίκα σας η τους συναδέλφους σας.
Μη λέτε ψέματα ποτέ.
Αυτό δεν υπάρχει περίπτωσηθα εχω στην τσεπη σε περιπτωση που ειναι μουφα το σοου στο κινκυ... κανονισε να βαρεθω
το καλο που σου θελω, γιατι μετα... θα ξεκινησω εγω το σοουΑυτό δεν υπάρχει περίπτωση
Σωστά.. αυτή η εικόνα δεν θα έπρεπε να μου δημιουργεί καμιά απολύτως φοβία η ενδοιασμό με βάση το all-inclusive 2022.Μην τα λες δυνατά αυτά, γιατί θα σε κατηγορήσουν ολα αυτά τα ζαβά ως ομοφοβικό και άλλες τέτοιες μαλακίες που λένε
σσσσστ μας παρακολουθουν
ηδη ο ανωπουρναρης ακονιζει τη χατζαρα