Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.492
- Πόντοι
- 46.423
παιχτη αμα παω μονος, το εχασες το κορμι
αμα σου πω και τι ζωδιο ειμαι... αστα μετα, θα κλαις.
Μην ανησυχείς.
Της έχω εμπιστοσύνη της Σάντρας.
παιχτη αμα παω μονος, το εχασες το κορμι
Κάθε ήττα του γαύρου είναι νίκη της ανθρωπότητας, αδερφέΚαμια προβλεψη για την Σλοβαν Μπρατισλαβας?
Τι λες?
Θα περασει η οχι ο Ολυμπιακος?
Αν αποκλειστει λες να αποκλειστει οπως με την Χαιφα?
Εδώ τα λέτε εσείς που κάθε καλοκαίρι ξεκινάτε για ευρωπαϊκό τελικό...Πόσα χρόνια θα τα λέτε αυτά στους εαυτούς σας?
οοο...Μην ανησυχείς.
Της έχω εμπιστοσύνη της Σάντρας.
Αυτό όντως έχει πλάκα...Εδώ τα λέτε εσείς που κάθε καλοκαίρι ξεκινάτε για ευρωπαϊκό τελικό...
Αχ πεςπαιχτη αμα παω μονος, το εχασες το κορμι
Αντιολυμπιακος ε ?Κάθε ήττα του γαύρου είναι νίκη της ανθρωπότητας, αδερφέ
Κατ εμέ, και πέρα από την πλάκα, ο στόχο των ελληνικών ομάδων, πρέπει να είναι η καλή πορεία, και γιατί όχι και ένας τελικός, στο Conference League. Μέχρι εκεί μπορούμε, εκεί πρέπει να στοχεύσουμε, Το Τσου Λου είναι άπιαστο όνειρο για εμάς στην Ελλάδα, και το χρησιμοποιούμε μόνο και μόνο για να ταΐζουμε σανό τους οπαδούς μας.Αυτό όντως έχει πλάκα...
Το παραδέχομαι.
σορρυ φιλεΑναφορικά με τη Σάντρα τώρα.
Για να γνωρίζετε όλοι σας τώρα ποιά είναι η προσωπική μου άποψη και θέση.
Εκτός του ότι είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ όμορφο, φρέσκο και φυσικό κορίτσι χωρίς ίχνος παρεμβάσεων επάνω της κουβαλάει και πολλά κιλά αρχίδια.
Γιατί το λέω αυτό ?
Είναι η μόνη που δεν κρύβεται με πρόσωπο και όνομα.
Όλοι τη γνωρίζουν ποιά είναι και παρόλο αυτά στέκεται με απίστευτη και ζηλευτή αξιοπρέπεια.
Αυτό πάει να πει ... Μ Α Γ Κ Ι Α ... και γιαυτό τον λόγο της βγάζω το καπέλο.
Γιαυτό την στηρίζω.
Δεν γλείφει κανένα και έχει τα όρια της τα οποία και πρέπει να γίνονται απολύτως σεβαστά από όλους μας - όσοι φοράμε παντελόνια δηλαδή.
Αυτά τα ολίγα από εμένα.
σσσσστ μας παρακολουθουνΑχ πες
Το Τσου Λου ειναι οντως απιαστο ονειρο..Κατ εμέ, και πέρα από την πλάκα, ο στόχο των ελληνικών ομάδων, πρέπει να είναι η καλή πορεία, και γιατί όχι και ένας τελικός, στο Conference League. Μέχρι εκεί μπορούμε, εκεί πρέπει να στοχεύσουμε, Το Τσου Λου είναι άπιαστο όνειρο για εμάς στην Ελλάδα, και το χρησιμοποιούμε μόνο και μόνο για να ταΐζουμε σανό τους οπαδούς μας.
πως την ελεγαν την περσινη ρεΝαι, αλλά την Μακάμπι Χάϊφα;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
τι πλάκα έχεις. Πρέπει να γνωριστούμε κάποια στιγμή σίγουρα, θα ταιριάζουμε καλά μου φαίνεται.Πω καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκασεεεεε
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ζηλεύεις όμως .. αφού έτσι κι αλλιώς ο Πουρνα έχει άλλες αγάπες τώρα, με παράτησε εμένα
ώπα...για πες για πες....(Αναπούρνα ή Σάντρα)!! Ποιος ο νέος έρωτας του (τρελού) αγοριού???
Αχαχαχαχαχααχ έχεις δίκιοσσσσστ μας παρακολουθουν
ηδη ο ανωπουρναρης ακονιζει τη χατζαρα
Έχασες ένα επεισόδιο εσυυυυ μην επαναληφθείώπα...για πες για πες....(Αναπούρνα ή Σάντρα)!! Ποιος ο νέος έρωτας του (τρελού) αγοριού???
Τι έχω χάσει? Δεν πήρα χαμπάρι τπτ!
Για μπουκωμένος από τα ντόρτια την προηγούμενη εβδομάδα πάντως, καλά μιλάςπως την ελεγαν την περσινη ρε
αυτη απο την βοσνια;;;;
μας ξεκωλιαζαν λεει στο τσουλου το αεκακι
κουιζ
μετα απο ποσες συμμετοχες σε ομιλους η κουλα εκανε την πρωτη της νικη;
οεο;
εγω παιζω ευρωπηΓια μπουκωμένος από τα ντόρτια την προηγούμενη εβδομάδα πάντως, καλά μιλάς
Σας είπε η Σαντρα δεν θέλω ησυχία σήμερα...τι δεν καταλάβατε
έχει ένα πόιντ εδώ το Σοφάκι...Βλέπεις που με γράφουν; Και μετά εσυ ψάχνεις να με δώσεις σε κάποιον που θα με έχει πριγκίπισσα… στο ράφι θα μείνω μανα
εσυ δεν ειπες ότι πας σε ραντεβού και θα απαντησεις αργότερα?Τους τσεκάρουμε εδω ποιος κάνει! Παμε μαζί στο Geo θα περάσουμε ωραία σου λεω❤
Σιγά γέρο, θα πάθεις τίποτα και θα μας ζητάνε και αποζημίωση μετά για βαναυσότητα προς την τρίτη ηλικίαεγω παιζω ευρωπη
εσυ;
παιζεις ακομα φιλικα προετοιμασιας
τελικα πες μας ποσες νικες εχεις σε ομιλους τσουλου;
ε κουλα;
Τον τελείωσα μπαμ μπαμ... Αφού ξέρεις...έχει ένα πόιντ εδώ το Σοφάκι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ δεν ειπες ότι πας σε ραντεβού και θα απαντησεις αργότερα?
Τι κάνεις??? Σεξ και ταυτόχρονα γράφεις?