geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.860
- Πόντοι
- 34.478
υποννοεις κατι;;;;...σωστο κ αυτο! Θα μεινουμε στα γλειψιματα, δν κοβεται το χουϊ!!!!
υποννοεις κατι;;;;...σωστο κ αυτο! Θα μεινουμε στα γλειψιματα, δν κοβεται το χουϊ!!!!
Να πάτε να γράψετε στους «παππούληδες κ μικροτσούτσουνους» τοτε.δεν λεω για εμενα αγαπητε
διοτι εγω δεν χρειαζομαι πολυ αιματωμα
μια σταλια ψωλιτσα εχω
....οτι οταν δν θα μπορουμε πλεον να χυνουμε, θα γλειφουμε μονο να μας φευγει η ιδεα !!!! Εσυ τι καταλαβες?!?!!?υποννοεις κατι;;;;
εγω ξερω εναν παππουλη ολον κι ολονΝα πάτε να γράψετε στους «παππούληδες κ μικροτσούτσουνους» τοτε.
Συμπαθής ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί.εγω ξερω εναν παππουλη ολον κι ολον
παοκτζη
Το έχεις ξανά αναφέρει παλιότερα το περιστατικό. Θα το λες σε κάθε αλλαγή το μήνα δηλαδή;;Άσε μας ρε Βανέσα!
Ακόμη κλαίμε τα λεφτά μας, που μας έλεγες πως είσαι πολύ στενή κ μόνο που δεν παίξαμε πασιέτζα για να περάσει η ρημαδα η ώρα.
...κουκλα του εχεις αφησει ψυχολογικα τραυματα κ απωθημενα !Το έχεις ξανά αναφέρει παλιότερα το περιστατικό. Θα το λες σε κάθε αλλαγή το μήνα δηλαδή;;
αλλωστε δεν παιρνω αμπαριζα ολα τα νηματαΣυμπαθής ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί.
Εγώ είμαι ΑΕΚ
Αυτό δεν το καταλαβααλλωστε δεν παιρνω αμπαριζα ολα τα νηματα
Πρώτη φορά ομως που αντιδράς κ απαντάς πάντως. Όχι, δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο, ψιλοβαριέμαι...Το έχεις ξανά αναφέρει παλιότερα το περιστατικό. Θα το λες σε κάθε αλλαγή το μήνα δηλαδή;;
στην προταση σου να γραψω και καπου αλλουΑυτό δεν το καταλαβα
Δεν αντιδράω.. Δέχομαι το σχόλιο σου ..Πρώτη φορά ομως που αντιδράς κ απαντάς πάντως. Όχι, δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο, ψιλοβαριέμαι...
Αλλά θα μπορούσες κ εσύ να ζητήσεις κ μια συγγνώμη κ να μη ζητούσες ολόκληρο το ποσό εκείνη τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να τη βγαίνεις τώρα απο πάνω επειδή το αναφέραμε δεύτερη φορά. Κ εσύ κάθε τρεις κ λίγο κ με τις αναρτήσεις σου επαναλαμβάνεσαι...
Περισσότερο παραίνεση ήταν. Άλλωστε αυτοί που γράφουν εκεί μέσα επαίρονται ότι ο πιο προικισμένος από αυτούς την έχει, σε πλήρη στύση, 8 ποντους. Οπότε, μιας και μας ομολογήσατε ότι μέσα στο παντελόνι φιλοξενείτε τυρογαριδάκι, ο αρμόζων χώρος για εσάς είναι εκειστην προταση σου να γραψω και καπου αλλου
αναδρομικη παραθεση
Η δεσποινίς έχει ένα point. Και οφείλω να ομολογήσω πως, σε αντίθεση με άλλες εργαζόμενες σε αυτό το γραφείο, αντιμετώπισε την κακή κριτική χωρίς κραυγές και χωρίς να προσπαθεί να ακυρώσει τον πελάτη.Δεν αντιδράω.. Δέχομαι το σχόλιο σου ..
Όσο για τις αναρτήσεις μου να σου θυμίσω ότι εγώ είμαι εργαζόμενη όποτε ανεβάζω ότι θέλω..!!
Στο μάθημα της Ανθρωπολογιας, αν θυμάμαι καλά το κάναμε στην δευτερα Γυμνασίου!!!Κύριε κύριε ... μια ερώτηση σας παρακαλώ πολύ.
Αυτό σε ποιό μάθημα θα το μάθουμε ???
Λέγοντας αντιδράς αναφέρομαι στο οτι αναφέρεσαι σε αυτό το γεγονός απαντώντας. Κατά τ'αλλα αντίδραση και μάλιστα με δόση ειρωνίας είναι, όταν μου λες πως έχω ξανα αναφερθεί στο σκηνικό κ πως θα στο κοπανάω στην ουσία κάθε μήνα.Δεν αντιδράω.. Δέχομαι το σχόλιο σου ..
Όσο για τις αναρτήσεις μου να σου θυμίσω ότι εγώ είμαι εργαζόμενη όποτε ανεβάζω ότι θέλω..!!
Λέγοντας αντιδράς αναφέρομαι στο οτι αναφέρεσαι σε αυτό το γεγονός απαντώντας. Κατά τ'αλλα αντίδραση και μάλιστα με δόση ειρωνίας είναι, όταν μου λες πως έχω ξανα αναφερθεί στο σκηνικό κ πως θα στο κοπανάω στην ουσία κάθε μήνα.
Με τη λογική σου, κι εγώ πελάτης ήμουν, και μπορώ να λέω τη γνώμη μου.
Θα μπορούσες να ζητήσεις έστω μια συγγνώμη έστω και στην πρώτη αναφορά της φάσης και να μην είσαι τόσο άπληστη εκείνη την ώρα με τα χρήματα που ζήτησες, λες κ όλα κύλισαν όπως θα έπρεπε.
Περασμένα ξεχασμένα, καλή συνέχεια στη δουλειά σου.
Για δουλειά ή για διακοπές είσαι εκτός;;;Καλημέρα στα παιδιά! Είμαι εκτός, θα τα πούμε σε περίπου 2 εβδομάδες .. μπορεί και λιγότερο ! Να πατε για μπανάκι
Ωραίους γλουτούς έχεις και μάλλον πρέπει να είσαι πολύ καλή στο gfe!!!Καλημερααα μωρακιαα!Σημερα θα είμαι διαθεσιμη