Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 32.239
- Πόντοι
- 11.146
...ναι-ναι! Και αμα καβλωσεις θα ΄σαι σαν τσολιας στ'ανακτορα (βουλη)!Αδερφε, καλύτερα να την δένεις πάνω στο πόδι, .........
...ναι-ναι! Και αμα καβλωσεις θα ΄σαι σαν τσολιας στ'ανακτορα (βουλη)!Αδερφε, καλύτερα να την δένεις πάνω στο πόδι, .........
Καλό ακούγεται... μη μείνουμε κ εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων... κ μόλις πιάσουν κ τα κρύα, καλή φασή να την περνάω κ κασκόλΑδερφε, καλύτερα να την δένεις πάνω στο πόδι, μην τυχόν χτυπήσει στο γόνατο και πάθεις κανένα μηνίσκο στα καλά καθούμενα. Ξεκινάει οσονουπω η αγωνιστική περίοδος και δεν είναι καιρός για τραυματισμούς.UA
εχεις δει το πουλι του @Odin_είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τοοοοοσο αρνητικό για τη Βανέσσα...μήπως ρε φίλε είσαι ο Mandigo που την έχει 45 πόντους μήκος και 6 πάχος και η κοπέλα σκιάχτηκε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα...ειπαμε, υπο την προυποθεση οτι δν θα εχεις παρκινσον! Δν θα χυνουμε 50 φορες την μερα!!!
...σωστο κ αυτο! Θα μεινουμε στα γλειψιματα, δν κοβεται το χουϊ!!!!καλα
οταν γερασεις να παρακαλας να χυνεις και μια
Λίγη γυμναστική (περπάτημα 1 ώρας καθημερινά), λίγη προσοχή στη διατροφή και διακοπή του καπνίσματος, και θα πηδάς μέχρι τα 65, χαλαρά.καλα
οταν γερασεις να παρακαλας να χυνεις και μια
δεν λεω για εμενα αγαπητεΛίγη γυμναστική (περπάτημα 1 ώρας καθημερινά), λίγη προσοχή στη διατροφή και διακοπή του καπνίσματος, και θα πηδάς μέχρι τα 65, χαλαρά.
υποννοεις κατι;;;;...σωστο κ αυτο! Θα μεινουμε στα γλειψιματα, δν κοβεται το χουϊ!!!!
Να πάτε να γράψετε στους «παππούληδες κ μικροτσούτσουνους» τοτε.δεν λεω για εμενα αγαπητε
διοτι εγω δεν χρειαζομαι πολυ αιματωμα
μια σταλια ψωλιτσα εχω
....οτι οταν δν θα μπορουμε πλεον να χυνουμε, θα γλειφουμε μονο να μας φευγει η ιδεα !!!! Εσυ τι καταλαβες?!?!!?υποννοεις κατι;;;;
εγω ξερω εναν παππουλη ολον κι ολονΝα πάτε να γράψετε στους «παππούληδες κ μικροτσούτσουνους» τοτε.
Συμπαθής ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί.εγω ξερω εναν παππουλη ολον κι ολον
παοκτζη
Το έχεις ξανά αναφέρει παλιότερα το περιστατικό. Θα το λες σε κάθε αλλαγή το μήνα δηλαδή;;Άσε μας ρε Βανέσα!
Ακόμη κλαίμε τα λεφτά μας, που μας έλεγες πως είσαι πολύ στενή κ μόνο που δεν παίξαμε πασιέτζα για να περάσει η ρημαδα η ώρα.
...κουκλα του εχεις αφησει ψυχολογικα τραυματα κ απωθημενα !Το έχεις ξανά αναφέρει παλιότερα το περιστατικό. Θα το λες σε κάθε αλλαγή το μήνα δηλαδή;;
αλλωστε δεν παιρνω αμπαριζα ολα τα νηματαΣυμπαθής ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί.
Εγώ είμαι ΑΕΚ
Αυτό δεν το καταλαβααλλωστε δεν παιρνω αμπαριζα ολα τα νηματα
Πρώτη φορά ομως που αντιδράς κ απαντάς πάντως. Όχι, δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο, ψιλοβαριέμαι...Το έχεις ξανά αναφέρει παλιότερα το περιστατικό. Θα το λες σε κάθε αλλαγή το μήνα δηλαδή;;
στην προταση σου να γραψω και καπου αλλουΑυτό δεν το καταλαβα
Δεν αντιδράω.. Δέχομαι το σχόλιο σου ..Πρώτη φορά ομως που αντιδράς κ απαντάς πάντως. Όχι, δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο, ψιλοβαριέμαι...
Αλλά θα μπορούσες κ εσύ να ζητήσεις κ μια συγγνώμη κ να μη ζητούσες ολόκληρο το ποσό εκείνη τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να τη βγαίνεις τώρα απο πάνω επειδή το αναφέραμε δεύτερη φορά. Κ εσύ κάθε τρεις κ λίγο κ με τις αναρτήσεις σου επαναλαμβάνεσαι...