Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.653
Δεν νομίζω να πιστεύεις οτι το έγραψα για σένα?Ευχαριστώ.
Δεν νομίζω να πιστεύεις οτι το έγραψα για σένα?Ευχαριστώ.
ελα κ εψαχνα που ειναι το λαθοςΚαί μή γλείφης κῶλο παρά μόνο κυριολεκτικά...
Θα είμαι εν ευθέτω χρόνω, κατά τ'αλλα βολεύομαι και σε άλλα έπιπλα μικρέ μου πειρασμέ..Γιατί δεν είσαι στο κρεβάτι μου δεν μπορώ να καταλάβω...
Αυτό το " εν ευθετω " κάτι μου έκανε πάντως .Θα είμαι εν ευθέτω χρόνω, κατά τ'αλλα βολεύομαι και σε άλλα έπιπλα μικρέ μου πειρασμέ..
Παιδιά βοηθήστε εδώ το αγόρι δεν βλέπει καλα....
Αφού ξες πως την χειρίζομαι τη γλώσσα..Αυτό το " εν ευθετω " κάτι μου έκανε πάντως .
Να και ενας που ξερει να γαμαει!!
Ευχαριστώ εχω καλλιτεχνικές ανησυχίες χαίρομαι που το βλέπεις...να ξερεις παντως @Γιολάντα Magic οτι εκτιμω την σκηνοθετικη σου παρουσια!
πολλοι τις ειδαν να ξερεις!εκτιμαμε την τεχνη!!Ευχαριστώ εχω καλλιτεχνικές ανησυχίες χαίρομαι που το βλέπεις...
Μια διόρθωση είναι #teamΓΙολ *Θα παρατηρήσατε ότι μέχρι και το κορασιο του βίντεο λύθηκε στα γέλια με την ανάρτηση σας, δεν κρατήθηκε. Να υποθέσω και εσείς #teamΓιολαντα ;
Εσύ ξεφύγες κατά πολύ , συγχαρητήριαΚαληνύχτα μωράκια
@Γιολάντα Magic μην ανγωνεσαι..οταν με το καλο ξαναβρεθουμε θα κανουμε εντατικη προπονηση μαζιΕυχαριστώ εχω καλλιτεχνικές ανησυχίες χαίρομαι που το βλέπεις...
Αυτό το " εν ευθετω " κάτι μου έκανε πάντως .
την μπανισα προσφατα αλλα ξενερωσα με το ονομα και δεν μπηκα καν,οντως αξιζει ;
Me so hornyΣτην γλώσσα της Γιολάντα πως λένε έχω καυλες σήμερα?
μ' αρεσει που κι εσυ δεν καταλαβαινεις οτι βολευει να ειναι στην πρωτη σελιδα το θρεντΤο σκεπτικό ήταν ξεκάθαρο εξαρχής και δικαιολογηθηκε επαρκώς... Τώρα κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, η κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν επειδή τους συμφέρει...
μα το Θεο δεν θελω να γραφω στο νημα αυτο...Στην γλώσσα της Γιολάντα πως λένε έχω καυλες σήμερα?
Ρε ξανθε μουναρε με το καρε μαλλακι εχεις καυλες;πολυ σεξυ το κορμακι που φοραςΣτην γλώσσα της Γιολάντα πως λένε έχω καυλες σήμερα?