Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.131
- Πόντοι
- 2.256
παιρνω τα μετρα μου απο σημερα κιολαςΈτσι μπράβο.
Εγώ μια φορά την είπα και κόντεψα να φάω το ξύλο της αρκούδας ...
παιρνω τα μετρα μου απο σημερα κιολαςΈτσι μπράβο.
ΣυγνωμηΓια τα αγγλικά μου μιλούσα
Είναι σταλινικο το σύστημα εδώΈτσι μπράβο.
Γιατί αντιγραφείς τον Ανναπουρνα?Σκεψου ωριμα τι πας να κανεις
ζητω ταπεινα συγγνωμηΓιατί αντιγραφείς τον Ανναπουρνα?
Δεν υπονόησα κάτι περί του εύρους σας, αγαπητή μου.E όχι και πηγάδι ....
Όσοι έχουν μπει ξέρουν.....
Στενα στενά διώρυγα είναι....
Yolanda Suez.. Πλέον έχεις και επίθετο.. Εχεις μαυρίσει κιόλας, σου πάει μαγικά!E όχι και πηγάδι ....
Όσοι έχουν μπει ξέρουν.....
Στενα στενά διώρυγα είναι....
ζητω ταπεινα συγγνωμη
Ο τρόπος που γράφεις εσύ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποιον άλλον...ασε που το προτιμώ γιατί δείχνει σεβασμό για την γυναίκαζητω ταπεινα συγγνωμη
Που είσαιιιιι εσυυυτττ❤❤❤Yolanda Suez.. Πλέον έχεις και επίθετο.. Εχεις μαυρίσει κιόλας, σου πάει μαγικά!
Εσύ παντρέυεσαι....ξεχασέ τα αυταΛες να ανεβάσω και εγω κάτι τέτοιο η παντρεύομαι??
Ο τρόπος που γράφεις εσύ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποιον άλλον...ασε που το προτιμώ γιατί δείχνει σεβασμό για την γυναίκα
και τις αγαπαμε! και τις σεβομαστε!οτι και να λεμε ειναι το αλατοπιπερο στην ζωη μας!Ο τρόπος που γράφεις εσύ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποιον άλλον...ασε που το προτιμώ γιατί δείχνει σεβασμό για την γυναίκα
Ρε είσαι θεόςΕσύ παντρέυεσαι....ξεχασέ τα αυτα
Λίγο εδώ, λίγο εκεί, λίγο παραπέρα. Τις προάλλες ήμουν στα μέρη σου. Πρέπει να διορθώσουμε το timing μας ματάρες.Που είσαιιιιι εσυυυτττ❤❤❤
Γιατί δεν είσαι στο κρεβάτι μου δεν μπορώ να καταλάβω...Λίγο εδώ, λίγο εκεί, λίγο παραπέρα. Τις προάλλες ήμουν στα μέρη σου. Πρέπει να διορθώσουμε το timing μας ματάρες.
και τις αγαπαμε! και τις σεβομαστε!οτι και να λεμε ειναι το αλατοπιπερο στην ζωη μας!
Η κολλητή σου να τα βλεπει τι παιρνει...Ρε είσαι θεός