koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 2.846
Don't worry honey! Listen to your songΣυγνωνη ρε παιδιά ανέβασα βίντεο σεξ και δίνεται εύσημα στον αγαπημένο μου πελάτη?
Don't worry honey! Listen to your songΣυγνωνη ρε παιδιά ανέβασα βίντεο σεξ και δίνεται εύσημα στον αγαπημένο μου πελάτη?
Εσυ τι πρόσεξες μωρο μ?...δν νομιζω να προσεξε κανεις τον "αγαπημενο" σου πελατη!
εμενα ξεκαθαρα μου αρεσουν οι κωλοι!Να θεσω ενα ερωτημα:
Επειδη κανεις μας δεν ειναι εφηβος.. σε ολους μας αρεσουν τα call girl και περνουμε οποια μας αρεσει και απο το magic και γενικα απο το χωρο (φανταζομαι) ασχετα απο το τι θα διαβασουμε η απο το τι θα δουμε..
Επειδη λοιπον το προβλημα ειναι η υπερεκθεση τοτε δεν θα ηταν η καλυτερη λυση (για οσους παραπονιεστε) να σταματησουν τα κοριτσια να ανεβουν φωτο και βιντεο και να σβησουν γενικα τους λογαριαδμους τους??
Αν το κανουν θα σταματησει μια και καλη η υπερεκθεση.. Επιπλεον οσοι θελουμε να παρουμε call girl (και απο το μαγο και γενικα) το κανουμε και χωρις να δουμε βιντεο η φωτο διοτι δεν ειναι μυστικο οτι στο τελος επιλεγουμε αυτην η οποια απλα μας κανει κλικ
Αααααα ❤❤❤❤❤Don't worry honey! Listen to your song
With all do respect, αγαπητέ, το σωστό ειναι «μέτρον αριστον» και ανήκει στον Κλεόβουλο τον Λίνδιο.
E όχι και πηγάδι ....Όταν κατεβαίνει ο κουβάς στο πηγάδι, το ζόρι το τραβάει ο κουβάς.
...και επισης "ο κουβας χαλαει, οχι το πηγαδι"!Όταν κατεβαίνει ο κουβάς στο πηγάδι, το ζόρι το τραβάει ο κουβάς.
Εμενα ξεκαθαρα μαρεσει να βλεπω ενα κορμι το οποιο το εχω δει live και εχω κανει οτι εχω κανει (και θα ξανακανω)εμενα ξεκαθαρα μου αρεσουν οι κωλοι!
My point exactly...και επισης "ο κουβας χαλαει, οχι το πηγαδι"!
Εσυ τι πρόσεξες μωρο μ?
Μαρεσει....εκεί ήθελα να δώσω βάση σκηνοθετικά
...μου ξεφυγε κ τπτ αλλο?
What a coincidence looks like to sing for you your friend Sophia!!!!!Αααααα ❤❤❤❤❤
γιατι πως νομιζεις ψωνιζουν οι πιο πολλοι;Να θεσω ενα ερωτημα:
Επειδη κανεις μας δεν ειναι εφηβος.. σε ολους μας αρεσουν τα call girl και περνουμε οποια μας αρεσει και απο το magic και γενικα απο το χωρο (φανταζομαι) ασχετα απο το τι θα διαβασουμε η απο το τι θα δουμε..
Επειδη λοιπον το προβλημα ειναι η υπερεκθεση τοτε δεν θα ηταν η καλυτερη λυση (για οσους παραπονιεστε) να σταματησουν τα κοριτσια να ανεβουν φωτο και βιντεο και να σβησουν γενικα τους λογαριαδμους τους??
Αν το κανουν θα σταματησει μια και καλη η υπερεκθεση.. Επιπλεον οσοι θελουμε να παρουμε call girl (και απο το μαγο και γενικα) το κανουμε και χωρις να δουμε βιντεο η φωτο διοτι δεν ειναι μυστικο οτι στο τελος επιλεγουμε αυτην η οποια απλα μας κανει κλικ
Και εγω κανω κασκαντεριλικια.. ολοι κανουν κασκαντεριλικια..ποιος δεν εχει κανει καδκαντεριλικια??γιατι πως νομιζεις ψωνιζουν οι πιο πολλοι;
με φωτογραφιες μονο και αντε να υπαρχει καποια κριτικη
ασε που πολλοι απο εμας κανουν κασκαντεριλικια
και για να σε προλαβω πριν ανοιξουν οι λογαριασμοι δεν ειχαν δουλεια τα κοριτσια; σαφως και ειχαν
και ειδικα με την @Γιολάντα Magic που πηγα ειναι γιατι μου κεντρισε το ενδιαφερον σε προσωπικη συνομιλια που ειχαμε κι οχι απο της φωτογραφιες και τα βιντεο
φιλικα
Δεν χρειάζεται να απαιτήσουμε τίποτα... Δημοκρατική κοινωνία είμαστε κ φόρουμ... Αποψη εκφράστηκε και σκέψη... Ο καθένας πράττει όπως θέλει και πιστεύειΕπειδη δεν βλεπω απαντηση στο ερωτημα που εθεσα εχω να πω το εξης:
1)Οσοι μιλωντας για την υπερεκθεση κανετε πλακα απλα ηταν μια κρυα πλακα
2) Εαν οντως τα εννοειται αυτα τοτε δεν εχετε παρα να απαιτησετε απο τα κοριτσια? Τον μαγο? κλπ κλπ να ελλατωθουν τα βιντεο και οι φωτο η ακομα καλυτερα να σβησουν τα κοριτσια τους λογαριασμους τους ωστε να σταματησει (παντα συμφωνα με τα λεγομενα σας) η υπερεκθεση
Σωστα..δεν απαιτω προσωπικα τιποτα (και γιατι να απαιτησω αλλωστε? Αφου ο καθενας θα γραψει οτι θελει ασχετα αν ειναι κουταμαρα η οχι)Δεν χρειάζεται να απαιτήσουμε τίποτα... Δημοκρατική κοινωνία είμαστε κ φόρουμ... Αποψη εκφράστηκε και σκέψη... Ο καθένας πράττει όπως θέλει και πιστεύει
Το σκεπτικό ήταν ξεκάθαρο εξαρχής και δικαιολογηθηκε επαρκώς... Τώρα κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, η κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν επειδή τους συμφέρει...Σωστα..δεν απαιτω προσωπικα τιποτα (και γιατι να απαιτησω αλλωστε? Αφου ο καθενας θα γραψει κτι θελει ασχετα αν ειναι κουταμαρα η οχι)
Απλα οταν διαβαζω πραγματα τα οποια τα θεωρω βλακειες απλα μου αρεσει να βλεπω το σκεπτικο γυρω απο αυτο διοτι εχει πλακα