geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
αλλα γραφει ρε φιλεΚαταρχας την @Γιολάντα Magic την εχω συναντησει και οσες φορες την εχω δει την εχω γαμησει σε γρηγορο τεμπο (για αυτο οταν εγραψα οτι το βιντεο ανταποκρινετσι στην πραγματικοτητα μιλησα με βαση τις δικες μου εμπειριες)
Απο εκει και περα θα συμφωνησουμε και οι δυο αλλα και πολλοι συναγωνιστες που θα διαβασουν αυτο το ποστ που γραφω τωρα οτι δεν υπαρχει 100% αντικειμενικοτητα διοτι πολυ απλα αλλιως γαμαει ενας νεος αλλιως ενας μεσηλικας και αλλιως ενα πουρο
Σε γενικες γραμμες παντως (και σε αυτι θα συμφωνησει με εμενα οποιος εχει συναντησει την @Γιολάντα Magic ) η @Γιολάντα Magic ειναι για αγριες καταστασεις... Απο εκει και περα αν καποιος δεν μπορει την γαμησει σε γρηγορο τεμπο λογω ελλειψης αντοχης η λογω ηλικιας η επειδη του αρεσουν τα ποιο ρομαντικα πραγματα τοτε οκ πασο
Υ.Γ. αυτο για την αντοχη και την ηλικια δεν παει μονο για την Γιολαντα αλλα και για ολα τα call girl που ειναι για γρηγορο τεμπο.. Οποιος δεν μπορει να γαμησει ενα call girl που σου βγαζει το "ελα ξεσκισε με" οκ σεβαστο
που μαλλον δεν τα καταλαβες
οτι με τοσες πολλες φωτογραφιες και βιντεο χανει τον ερωτισμο ολο
αλλωστε μια γυναικα ειναι πιο επιθυμητη οταν ειναι σεξυ ντυμενη παρα γυμνη
ο αντρας διεγειρετε με την φαντασια κυριως
ποιο πολυ θα καβλωσεις με μια κοπελα σε καφε που θα εχει μια μινι φουστιτσα με ενα σκισιμο παρα να σου ερθει τελειως γυμνη
αλλωστε αυτος ειναι ενας απο τους λογους των σεξυ εσωρουχων