Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.655
Καλός ήρθες στην παρέα μας... όπου χαλάμε κοσμάκη..❤πρωτη μου συναντηση με την SOFIA....πριν λιγο ,σοφη κ απιστευτη....
Καλός ήρθες στην παρέα μας... όπου χαλάμε κοσμάκη..❤πρωτη μου συναντηση με την SOFIA....πριν λιγο ,σοφη κ απιστευτη....
την ρίμα...την έκανες κατά λάθος....ή έχεις και ποιητική διάθεση απόψε???Άδεια η πόλη που πήγαν όλοι;
Είναι τραγούδι βρε...την ρίμα...την έκανες κατά λάθος....ή έχεις και ποιητική διάθεση απόψε???
aaaaaaaa.....δεν το εγνώριζa! προλαβαινω να κανω ντιλιτ το ποστ μου για να μην γινω ρομπα ε???????Είναι τραγούδι βρε...
Η διαθεση μου είναι ίδια με αυτή των αδειών δρόμων που με βοηθάει να φτάνω εγκαίρως στα πεινασμένα παλικάρια μουτην ρίμα...την έκανες κατά λάθος....ή έχεις και ποιητική διάθεση απόψε???
ωραία η Αθηνα τωρα που ειναι άδεια....νομίζω η καλυτερη πολη του κοσμου τον Αυγουστο!!!!Η διαθεση μου είναι ίδια με αυτή των αδειών δρόμων που με βοηθάει να φτάνω εγκαίρως στα πεινασμένα παλικάρια μου
οχι βρε!αστο να γελαμεaaaaaaaa.....δεν το εγνώριζa! προλαβαινω να κανω ντιλιτ το ποστ μου για να μην γινω ρομπα ε???????
Ο μακαρίτης, πλέον, Κυριαζής το είπε πρώτος το 1991, και μετά το περιέλαβε ο Παπακωνσταντίνου στον δίσκο "Σφεντόνα" το 1992. Το άκουγα όταν "βρέθηκα" πρώτη φορά με τον μεγάλο μου έρωτα ως φοιτητήςειναι και "Βασίλη(ς) ζουμε για να σ'ακούμε" ρε γμτ...ντροπη μου!
Απ'το '80 εχω σχεδόν όλα τα Βινύλια του....εκτος από αυτό ισως...
το '91 ηρθα στην Αθήνα ως φοιτητής και τον είχα δει λάιβ πολλές φορές...ωραία χρόνια!!Ο μακαρίτης, πλέον, Κυριαζής το είπε πρώτος το 1991, και μετά το περιέλαβε ο Παπακωνσταντίνου στον δίσκο "Σφεντόνα" το 1992. Το άκουγα όταν "βρέθηκα" πρώτη φορά με τον μεγάλο μου έρωτα ως φοιτητής
Αλεξάνδρας με Ζαϊμη αν θυμάμαι καλά, 2-3 δρόμους πάνω από Πατησίων, στα δεξιά όπως ανεβαίνειςτο '91 ηρθα στην Αθήνα ως φοιτητής και το είχα δει λάιβ πολλές φορές...ωραία χρόνια!!
Η Σφεντόνα δεν ήταν χαμηλά στην Αλεξανδρας, απέναντι απο το πεδίον του Άρεως?
Εγώ το 1987-1988το '91 ηρθα στην Αθήνα ως φοιτητής και το είχα δει λάιβ πολλές φορές...ωραία χρόνια!!
Η Σφεντόνα δεν ήταν χαμηλά στην Αλεξανδρας, απέναντι απο το πεδίον του Άρεως?
Ααααααα....είσαι πιτσιρικάς!!Εγώ το 1988
Πότε θα είσαι ξανά διαθέσιμη Αριάνα μετά τις διακοπές σου; Εάν επιτρέπεται να ρωτήσω φυσικά.Άδεια η πόλη που πήγαν όλοι;
Ναι, τον Σεπτέμβριο θα με γράψουν στα Λυκόπουλαεκει τον ειχα δει...το χωριατόπαιδο, που το πρωτο πράγμα που έκανε μόλις ανέβηκε στην πρωτεύουσα ήταν να πάει να δει το ίνδαλμα του!
Anyway... δεν το θυμόμουν το τραγούδι...δεν είναι και από τα αγαπημένα μου!!
Ο Βασίλης μου αρέσει πολύ στο Σταυρο του Νότου και τραγουδώντας Μάνο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ααααααα....είσαι πιτσιρικάς!!
Να σέβεσαι ε?!
πάντως απο εκεί που είσαι...μόνο χωράφια και δέντρα φαίνονται! Δρόμους μάλλον ούτε με κιάλια!!Η διαθεση μου είναι ίδια με αυτή των αδειών δρόμων που με βοηθάει να φτάνω εγκαίρως στα πεινασμένα παλικάρια μου
Εγώ το 1987-1988
εντωμεταξύ.... εγω διάβασα 97-98...γι'αυτο ειπα να σέβεσαι!!Ααααααα....είσαι πιτσιρικάς!!
Να σέβεσαι ε?!
Πρόλαβα την "χρυσή" εποχή της Αλλαγήςεντωμεταξύ.... εγω διάβασα 97-98...γι'αυτο ειπα να σέβεσαι!!
Χαχα...
Εντάξει, θα σέβομαι εγω!!!
Τώρα που είπες χωράφια και δέντρα θέλω εκεί να κάνω σεξ...Αλλά χωριατισσα..πάντως απο εκεί που είσαι...μόνο χωράφια και δέντρα φαίνονται! Δρόμους μάλλον ούτε με κιάλια!!