Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Ποια αλήθεια κοπέλα μου πας καλά?Αντί επαγγελματικό ;;;; I don’t think so!!! Την αλήθεια λέω..!!
Εμμονή λέγεται αυτό που έχεις πάθει
Ποια αλήθεια κοπέλα μου πας καλά?Αντί επαγγελματικό ;;;; I don’t think so!!! Την αλήθεια λέω..!!
Για να τελειώνει η ιστορία θα γίνω ο νούμερο 1.398.062 και θα ενημερώσω για την φυσικότητα του κώλου...Ποια αλήθεια κοπέλα μου πας καλά?
Μωρή καυλα σταμάτα να τσακώνεσαι και στείλε να μπουμε λίγο ps δεν σου παει να τσακώνεσαι!!!Αντί επαγγελματικό ;;;; I don’t think so!!! Την αλήθεια λέω..!!
Η αλήθεια είναι ότι έχω μια εμμονή…Ποια αλήθεια κοπέλα μου πας καλά?
Κοιτά προτιμώ να τα λέω μπροστά σε όλους παρά να πιάνω τους πελάτες ύπουλα να το κάνω…
Όπως κάνει εκείνη για μενα..!!
ε τώρα...έχει άδικο ο Τάσος?Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα θα φταιει αμα στα χωσει ? αντι επαγγελματικο αυτο που εγραψεs δημοσια
Έξαλλη είμαι @Spiros_73για κωλους ακουμε και κωλους δεν βλεπουμε
Ναι μανα μου!φτιαξε με λιγοΈξαλλη είμαι @Spiros_73
Και σε αυτη τη δυσκολη στιγμη ερχεται η σοφια καισωζει τη κατασταση.οχι μονο κωλο,και βυζαρες και μουνακι και δαχτυλοκωσκοπησεις.αν ειχε και πατουσακια και ταν το ιδανικο.Έξαλλη είμαι @Spiros_73
Πώς φαίνεται η πείρα. Με μια κίνηση ξεχάστηκαν όλα...Έξαλλη είμαι @Spiros_73
Εσενα καταρχας ενα απο τα δυνατα σου σημεια(για μενα μιλαω παντα) βαση εμπειριων ειναι τα ισπανικαΈξαλλη είμαι @Spiros_73
Ε μα ... είπαμε να φτιάχνουμε λίγο... να το παίξουμε λιγουλάκι...τι μουρμούρα Και κακό..Πώς φαίνεται η πείρα. Με μια κίνηση ξεχάστηκαν όλα...
Tην δουλεύεις πολύ την ...back door μωρό μου ε?? Σου έχουν αλλάξει τα φώτα στο πρωκτικό ή απλά την προετοιμάζεις για μένα?????Έξαλλη είμαι @Spiros_73
Σπάιρους τι λέει??? Τι έκανες στο κορίτσι μας???Ναι μανα μου!φτιαξε με λιγο
Έλα ντε. Όπως είπε και μια ψυχή για γκρίνια έχουμε τις γυναίκες μας...Ε μα ... είπαμε να φτιάχνουμε λίγο... να το παίξουμε λιγουλάκι...τι μουρμούρα Και κακό..
Στο ετοιμάζω μωρό μου...Tην δουλεύεις πολύ την ...back door μωρό μου ε?? Σου έχουν αλλάξει τα φώτα στο πρωκτικό ή απλά την προετοιμάζεις για μένα?????
Σπάιρους τι λέει??? Τι έκανες στο κορίτσι μας???
εγω τιποτα!Το σοφακι κανει παιχνιδι!Tην δουλεύεις πολύ την ...back door μωρό μου ε?? Σου έχουν αλλάξει τα φώτα στο πρωκτικό ή απλά την προετοιμάζεις για μένα?????
Σπάιρους τι λέει??? Τι έκανες στο κορίτσι μας???
Καυλαρα.. επωφεληθηκες της ευκαιρίας ολοσωστα και μας καυλωσες..Έξαλλη είμαι @Spiros_73
Ποιά καριολα το είπε? ΧαχαχαχαχαχαχαΈλα ντε. Όπως είπε και μια ψυχή για γκρίνια έχουμε τις γυναίκες μας...