Τον άντρα θέλω να τον έχω Πασάς... να τού τα κάνω όλα..
Το ξέρω αλλά το έχω χάσει …θα με βοηθήσεις να το βρω όταν έρθω ;;;μόνο 3-4 ωριτσες θα ψάξουμε !!!Έχεις δίκιο...
Τον άντρα θέλω να τον έχω Πασάς... να τού τα κάνω όλα..
Το ξέρω αλλά το έχω χάσει …θα με βοηθήσεις να το βρω όταν έρθω ;;;μόνο 3-4 ωριτσες θα ψάξουμε !!!Έχεις δίκιο...
Ριξε πριονιδι μη γλιστρησειςΔιαθέσιμη από 5 μωράκια....
Πολύ σωστή κουβένταΚάθε κοπέλα είναι διαφορετική συμφωνώ και εγώ το λέω! Είχατε φιλιά τώρα δεν υπάρχει...πάντα γίνεται αυτό σε όλες...παμε παρακάτω... να τους καυλωνουμε θέλουμε εδώ γκρίνια έχουν και σπίτι
Από εσένα περίμενα να μας δείξεις τα κανόνια του Ναβαρονε, που είναι για μένα η αιχμή του δόρατος σου!!!Καληνύχτα μωρακια
Αν με υποδεχτείς έτσι και φαγητό σου φέρνω, όχι μόνο καφέ!!!Καλημερα σας
Είναι εύκολο αν σας είναι στο δρόμο σας να μου φέρει κάποιος ένα καφεδάκι?
Ξέρεις κανένα καλό;Ριξε πριονιδι μη γλιστρησεις
Πωπωπω υγρό μουνακι!!!Διαθέσιμη από 5 μωράκια....
στα παπαρια μαs αν σου φανηκε κουραστικο..Ναι βαριέμαι να διαβάζω μαλακιες όλη την ώρα …. Κατάντησε κουραστικό…
Αυτή η λαϊκή παρορμηση με τρελαίνει σε σέναστα παπαρια μαs αν σου φανηκε κουραστικο..
Ειμαι ενας απο τους 1.398.061 που χουν γαμησει και πιασει το κωλο της γιολαντας και δηλωνω υπευθυνα οτι ειναι φυσικος και οχι φτιαχτος.ευχαριστω.Θα σου πουν αυτοί που μου τον σκίζουν και τον πιάνουν κάθε μέρα αν είναι
Παρακαλώ θα ήθελα υπεύθυνη δήλωση γιαυτο επικυρωμένη από τα κεπΕιμαι ενας απο τους 1.398.061 που χουν γαμησει και πιασει το κωλο της γιολαντας και δηλωνω υπευθυνα οτι ειναι φυσικος και οχι φτιαχτος.ευχαριστω.
ρε μλκ τι ζημια είναι αυτη?Αγόρια μου σήμερα διαθέσιμη από της 4.... Αλλά μέχρι τότε θα διαβάσω της συμβουλές του sex apo Jormakka!
1.398.061 γαμιαδες κωλων χρησιμοποιουν το φυσικο κωλο της γιολαντας για ξεχαρμανιασμα.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!Παρακαλώ θα ήθελα υπεύθυνη δήλωση γιαυτο επικυρωμένη από τα κεπ
Αχ τι μου θυμησες ❤
Οσοι συναντησαμε την @Γιολάντα Magic ξερουμε οτι ο κολος της ειναι απλα το τελειο το ιδανικο και το ιδεωδες... Οποιαδηποτε αλλη συζητηση ειναι απλα για να γινεται συζητησηΕιμαι ενας απο τους 1.398.061 που χουν γαμησει και πιασει το κωλο της γιολαντας και δηλωνω υπευθυνα οτι ειναι φυσικος και οχι φτιαχτος.ευχαριστω.
Συγνωμη αλλά εγώ ξέρω ότι το ψεύτικο συγκρίνεται με το ψευτικοΟσοι συναντησαμε την @Γιολάντα Magic ξερουμε οτι ο κολος της ειναι απλα το τελειο το ιδανικο και το ιδεωδες... Οποιαδηποτε αλλη συζητηση ειναι απλα για να γινεται συζητηση
Υ.Γ. Επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος και αντικειμενικος (απο οσες κοπελες εχω συναντησει) αν υπαρχει ενας κολος (βασικα ο μοναδικος κολος) που να μπορει να συγκριθει με τον κολο της @Γιολάντα Magic ειναι αυτος της @ariana.magic
Φυσικο;;;1.398.061 γαμιαδες κωλων χρησιμοποιουν το φυσικο κωλο της γιολαντας για ξεχαρμανιασμα.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!
εσυ τωρα γιατι βαζειs σπιουνιεs και ριχνειs λαδι στη φωτια ? και βγαζειs κακια κατα τηs Γιολανταs . Ο καθεναs που βρισκεται με τα κοριτσια εχει την αποψη του για τον κωλο τηs μιαs και τηs αλληs. Εισαι πολυ λαθοs μικρη ΒανεσαΣυγνωμη αλλά εγώ ξέρω ότι το ψεύτικο συγκρίνεται με το ψευτικο
Και το αληθινό με το αληθινο
Τώρα τι σχέση έχει ο κωλος της Γιολάντας με της Αριανας δεν μπορώ να καταλάβω….
Το πας ανάποδα νομιζω
Δεν καταλαβες μαλλον τι εγραψα.. Καταρχας εγω προσωπικα δεν ειμαι κολακιας που σημαινει οτι δεν εχω γαμησει καμια απο τον κολο..Συγνωμη αλλά εγώ ξέρω ότι το ψεύτικο συγκρίνεται με το ψευτικο
Και το αληθινό με το αληθινο
Τώρα τι σχέση έχει ο κωλος της Γιολάντας με της Αριανας δεν μπορώ να καταλάβω….
Το πας ανάποδα νομιζω
Κοιτά προτιμώ να τα λέω μπροστά σε όλους παρά να πιάνω τους πελάτες ύπουλα να το κάνω…εσυ τωρα γιατι βαζειs σπιουνιεs και ριχνειs λαδι στη φωτια ? και βγαζειs κακια κατα τηs Γιολανταs . Ο καθεναs που βρισκεται με τα κοριτσια εχει την αποψη του για τον κωλο τηs μιαs και τηs αλληs. Εισαι πολυ λαθοs μικρη Βανεσα