Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
για καποιον λογω με εφτιαξες παλιΜην δούνε στενό Κωλο αμέσως να το ανοίξουν....
για καποιον λογω με εφτιαξες παλιΜην δούνε στενό Κωλο αμέσως να το ανοίξουν....
Θα τον φαω λίγο ....... σε μια ώρα μιλάμε να είστε καλά παιδιά...για καποιον λογω με εφτιαξες παλι
Καλή όρεξη και... χώνεψη...Θα τον φαω λίγο ....... σε μια ώρα μιλάμε να είστε καλά παιδιά...
μην δειτε ενα ωραιο κωλο!αμεσως να τον π@@σετε
Μην δούνε στενό Κωλο αμέσως να το ανοίξουν....
παιδιά και Κυρία μου.....ζητώ ταπεινά συγνώμη, αλλά εχώ αδυναμία στους ωραίους κώλους!Αλήτες Σοφάκι μου... αλήτες...
kaλή όρεξη....kai σιγa σιγa to kωλaρaki EEEEEEEE?!?!Θα τον φαω λίγο ....... σε μια ώρα μιλάμε να είστε καλά παιδιά...
Έτσι είναι οι αδυναμίες φίλε...παιδιά και Κυρία μου.....ζητώ ταπεινά συγνώμη, αλλά εχώ αδυναμία στους ωραίους κώλους!
Αμα τώρα είναι υπέροχοι (σαν της κυρίας @Sofia_Magic ) ...τότε γαμησε τα! Με κάνει ότι θέλει...!!!!
καλα μην βλεπεις που λεω καμια μαλακια!εμπαιναπαιδιά και Κυρία μου.....ζητώ ταπεινά συγνώμη, αλλά εχώ αδυναμία στους ωραίους κώλους!
Αμα τώρα είναι υπέροχοι (σαν της κυρίας @Sofia_Magic ) ...τότε γαμησε τα! Με κάνει ότι θέλει...!!!!
xaxaxa.....aλίμονο!!!!καλα μην βλεπεις που λεω καμια μαλακια!εμπαινα
Θα τον φαω λίγο ....... σε μια ώρα μιλάμε να είστε καλά παιδιά...
Θα τον φαω λίγο ....... σε μια ώρα μιλάμε να είστε καλά παιδιά...
Εσύ μωρό μου είσαι θαύμα της φύσης τόσο μπροστά όσο και πίσω... Σφιχτουλα και δύσκολη...Μην δούνε στενό Κωλο αμέσως να το ανοίξουν....
Ημαστε τα καλυτερα παιδιαΘα τον φαω λίγο ....... σε μια ώρα μιλάμε να είστε καλά παιδιά...
Ανυπομονώ να γευτω τη κωλαράκι σου και να σ φέρω όσα καφεδάκια θες χαχαΚαλημερα σας
Είναι εύκολο αν σας είναι στο δρόμο σας να μου φέρει κάποιος ένα καφεδάκι?
Ανυπομονώ να γευτω τη κωλαράκι σου και να σ φέρω όσα καφεδάκια θες χαχα
Γιολαντα να του πάω?Ερχόμενος φέρε και σε μένα ένα παλικαρε, ένα φραπέ μέτριο χωρίς. Την ευχή μου να χεις.
Πήγαινε του γιατί θα πιεί της Γιολάντας.Γιολαντα να του πάω?
Ε τότε να τ παωΠήγαινε του γιατί θα πιεί της Γιολάντας.
Εγώ ένα Red bull θέλω... που δίνει φτερά..Ερχόμενος φέρε και σε μένα ένα παλικαρε, ένα φραπέ μέτριο χωρίς. Την ευχή μου να χεις.
Μετά θα είσαι άπιαστη !!!!Εγώ ένα Red bull θέλω... που δίνει φτερά..