Peter Pan(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.188
- Πόντοι
- 371
αντε παλι απο την αρχη !!!!Σκάστε όλοι
To μαστυγιο και η κουκουλα είναι ευπρόσδεκτα στη συνάντηση?;?Αύριο μαζί... Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι
σε λιγο καιρο προβλεπω αρκετους απο εδω...παίζει να είναι η αγαπημένη σου ταινία
Τι να το κανουμε το screenshot...το βίντεο θέλουμε!Καλημέρααααα.....
Χαμός.χθες σελίδες κατεβατά, ωστόσο δεν πρόλαβα να διαβάσω γιατί.γαμιομουνα και ημουνα αφοσιωμένη στο έργο...
Πως είστε? ❤
Εισαι έτοιμος για αυτό?Τι να το κανουμε το screenshot...το βίντεο θέλουμε!
Γεννήθηκα έτοιμος για τέτοια κουμπάρα...Εισαι έτοιμος για αυτό?
Καλημέρααααα.....
Χαμός.χθες σελίδες κατεβατά, ωστόσο δεν πρόλαβα να διαβάσω γιατί.γαμιομουνα και ημουνα αφοσιωμένη στο έργο...
Πως είστε? ❤
Ααα καλύτερα που δεν συμμετείχα.δεν μπορώ την πχιοτητα όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτωΚαλημέρα Γιολαντάρα.
Χθες το βραδυ είχαμε συζήτηση πγιότητας.
Δε μου λες σε παρακαλώ ?
Εσύ θα προτιμούσες να κολλήσεις ένα μακ στο τοίχο ή να φάς μια τσίχλα.
Χθες βράδυ έγινε ένας μικρός χαμός και ακόμα δεν βγάλαμε συμπέρασμα ...
Καλά σου έκαμε μωρή...μας έχεις πεθάνει με την πολυλογία σου εδώ μέσα!Αχχχχ❤
Εγω του ζήτησα να μου το κάνει.....❤Καλά σου έκαμε μωρή...μας έχεις πεθάνει με την πολυλογία σου εδώ μέσα!
Μα τι λεεεεεςςςς???? είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το μήλο.. ταχύτητα, σχεδιασμός, χρώματα, Design,αξιοπιστία, ανθεκτικότητα....γιατίιιιι?? είσαι μήπως προμότορας της acer??δεν τρωγετε με τιποτα το μακ
ειδικα το εϊρ μαλακια λαπτοπ ειναι
Αρμα μαχης!!Αχχχχ❤
Τι καυλα είσαι... Για πνιξιμοΑχχχχ❤
Λαγονισιαν μου ❤Μα τι λεεεεεςςςς???? είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το μήλο.. ταχύτητα, σχεδιασμός, χρώματα, Design,αξιοπιστία, ανθεκτικότητα....γιατίιιιι?? είσαι μήπως προμότορας της acer??
Ααα καλύτερα που δεν συμμετείχα.δεν μπορώ την πχιοτητα όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω