james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.758
- Πόντοι
- 10.395
Νταξει φιλε ασε με τωρα...
Ειμαι αλλο κραμα μεταλλου εγω...
Μην ασχολεισαι...
Σας έχασα, μα το θεο!Επεσες στην περιπτωση
Νταξει φιλε ασε με τωρα...
Ειμαι αλλο κραμα μεταλλου εγω...
Μην ασχολεισαι...
Σας έχασα, μα το θεο!Επεσες στην περιπτωση
Μόλις μπει η @Sandra Magic θα τα φτιάξει όλα...Και να σας πω και κατι ρε μαγκες?
Εγω δεν εχω δει ακομα καμια κοπελα του μαγου...
Μπηκε εδω μεσα το τρολλ και προσπαθει να μας κανει ρομπα ολους...
Και μονο εγω που δεν ξερω καμια του απανταω...
Ολοι εσεις που καυλαντιζεται με τις κοπελες ολη μερα και τις εχετε δει απο κοντα δεν σας κανει κουκου να πειτε μια κουβεντα να τις υποστηρίξετε?
Η γυναικα μου και η κουμπαρα μου και ετσι και αλλιως...
Εκτος εαν δεν αξιζουν το χρονο σας στα σοβαρα και μονο στην καυλαντα πρωτοι...
Τελος παντων...
Ειμαι ο πλεον ακαταλληλος για να υποστιρηξω το νημα...
Καντε οτι καταλαβαινετε...
Αλλα λιγο αρσενικα ρε πουστη...Λιγο αρσενικα...
Αντιπαοκ δηλωνω....τερμα ομως εδω γτ σπαμαρουμε τωρα εμειςΤι εισαι εθνικος πειραια οπως εγραψα ποιο πανω?
Η εισαι Ιωνικος?
Ξεχασα να αναφερω την ΠροοδευτικηΤι εισαι εθνικος πειραια οπως εγραψα ποιο πανω?
Η εισαι Ιωνικος?
Τωρα το ειδα.. αντιπαοκ ε?Αντιπαοκ δηλωνω....τερμα ομως εδω γτ σπαμαρουμε τωρα εμεις
Όχι απλά θα ήσουν πολύ καλή που ξέχασε και το όνομα τουΚαι μιας και το θυμήθηκα, λύστε μου μια απορία βρε αγόρια, πως γίνεται κάποιος να σε ξεχνάει μόλις βγει από το δωμάτιο και να θυμάται να γράψει κριτική μετά από 10 μέρες; Μήπως θέλει να του καθαρίσω το σπίτι στα ρεπό μου;
Έλα, μην σπαμάρεις!Ξεχασα να αναφερω την Προοδευτικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τωρα το ειδα.. αντιπαοκ ε?
Σαν να λεμε Αριανος ? Απολλων καλαμαριας? Ηρακλης?
Οκ, περα απο την πλακα σταματαωΈλα, μην σπαμάρεις!
.. το φόρουμ είναι και για αυτούς πού τους αρέσει η έχουν χιούμορ...το Σάιτ Μαγικ έχει τα κορίτσια τού με την καρτέλα η κάθε μία....Από κυ και πέρα κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάσει...Η κάθε μία από μας διαφήμιση τον εαυτό της με τον τρόπο πού θέλει...Εμένα προσωπικά μού αρέσει να μιλάω και να κάνω χιούμορ με τους ανθρώπους εδώ...Αυτά..πάω να φάω Μακ
Θα φέρω να φάμε πάρεα... Δεν γ..... μια ζωή την έχουμε... βυζια θα τα πάρω...Όταν έρθεις ακούμπησε σε παρακαλώ το Μακ στο τραπέζι να το φάω.
Πείνασα.
Σε ευχαριστώ.
@Mikrotsoutsounos αγόρι μου έλα πάρε με από δωΌχι απλά θα ήσουν πολύ καλή που ξέχασε και το όνομα του
@βαλερια κορίτσι μού ένας μού είπε ότι πέρασε πολύ ωραία μαζί σού... μπράβο κοριτσάρα μου..@Mikrotsoutsounos αγόρι μου έλα πάρε με από δω
Αυτος δηλαδη ειναι και ο λογος που οτι κανεις (δεν θα το πω τι διοτι ειμαι σεμνος) σαν μην υπαρχει αυριο?Θα φέρω να φάμε πάρεα... Δεν γ..... μια ζωή την έχουμε... βυζια θα τα πάρω...
Και να σας πω και κατι ρε μαγκες?
Εγω δεν εχω δει ακομα καμια κοπελα του μαγου...
Μπηκε εδω μεσα το τρολλ και προσπαθει να μας κανει ρομπα ολους...
Και μονο εγω που δεν ξερω καμια του απανταω...
Ολοι εσεις που καυλαντιζεται με τις κοπελες ολη μερα και τις εχετε δει απο κοντα δεν σας κανει κουκου να πειτε μια κουβεντα να τις υποστηρίξετε?
Η γυναικα μου και η κουμπαρα μου και ετσι και αλλιως...
Εκτος εαν δεν αξιζουν το χρονο σας στα σοβαρα και μονο στην καυλαντα πρωτοι...
Τελος παντων...
Ειμαι ο πλεον ακαταλληλος για να υποστιρηξω το νημα...
Καντε οτι καταλαβαινετε...
Αλλα λιγο αρσενικα ρε πουστη...Λιγο αρσενικα...
Για σένα όλοι Μωρη θεαρα@βαλερια κορίτσι μού ένας μού είπε ότι πέρασε πολύ ωραία μαζί σού... μπράβο κοριτσάρα μου..
Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτυ σου@Mikrotsoutsounos αγόρι μου έλα πάρε με από δω
Θα με πάρεις να φύγουμε σε άλλη γη σε αλλά μέρη.....Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτυ σου
και να της το παρουν θα τις παρουμε αλλο!θα φροντισουμε να ειναι παντα χορτατιτηΑυτος δηλαδη ειναι και ο λογος που οτι κανεις (δεν θα το πω τι διοτι ειμαι σεμνος) σαν μην υπαρχει αυριο?
Ζεις το καθε.. γευμα σαν να ειναι το τελευταιο δηλαδη
Οκ, τωρα εξηγειτε γιατι τρως με τοση ενταση λες και θα σου παρουν το φαι
Ρε @Annapurna ελεος τι το θελες αυτο με την τσιχλα? ΠεθαναΕγώ κρατιέμαι με το ζόρι φίλε μου.
Μη μου στεναχωριέσαι.
Θα του τα πω ένα χεράκι αύριο.
Κάτσε να φάω το Μακ πρώτα να δυναμώσω.
Ελπίζω μόνο να μη βρω καμιά τσίχλα μέσα ...
Την φτύνουμε πρίν την πατάτα...Εγώ κρατιέμαι με το ζόρι φίλε μου.
Μη μου στενoχωριέσαι.
Αν με αφησεις να απλωσω τα κουλα μου πανω στη @Sandra Magic θα γινω καλα αμεσως...Εγώ κρατιέμαι με το ζόρι φίλε μου.
Μη μου στενoχωριέσαι.