Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.129
- Πόντοι
- 2.256
κρατα κ για εμας τιποτα κουκλα μου!S.O.S
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μού..
κρατα κ για εμας τιποτα κουκλα μου!S.O.S
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μού..
Μύγδαλα;;Στάσου...
Αγάπη μου.. Κάθε μέρα το ίδιο πρόβλημα έχω..κρατα κ για εμας τιποτα κουκλα μου!
Στάσου... ΜΥΓΔΑΛΑ?
Ποιο μωρό μου;Αγάπη μου.. Κάθε μέρα το ίδιο πρόβλημα έχω..
εχεις τα δικια σου κ εσυ!μην λεμε οτι θελουμε!!Αγάπη μου.. Κάθε μέρα το ίδιο πρόβλημα έχω..
Πες λίγο στο @james034 να μού πει καληνύχτα δεν μού μιλάει θα φαρμακωθώ..εχεις τα δικια σου κ εσυ!μην λεμε οτι θελουμε!!
Δεν έχω παράπονο από σένατον αποφευγω!εχει κοβιντ αυτοςεαν δεν θελει θα σου στειλω 100 πμ μηπως νιωσεις καλυτερα!
Το σοφακι κ τα ματια σου!αποχωρωΑπό τώρα για ύπνο Σοφάκι;;;
Στο θέμα κουμπάρα, εχεις κάποια κατα νου; Εχω την αίσθηση οτι προτιμάς τη Γιολάντα…; Σχεδιάζω ενα τριο για Οκτώβρη και θα ήθελα να αρχίσω να οργανώνομαι…Μόνη με θες η και με κουμπάρα???
Τι καυλωτρυπες είναι αυτές; πρωί πρωί θα πάθουμε κανένα εγκεφαλικόΈχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Λυπήσου μας...Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Ωραίο πράγμα να ξυπνάς και να βλέπεις τις τρυπούλες της γυναίκας σου...βέβαια τις είδαν και καμιά χιλιάρα άτομα ακόμα αλλά who cares...Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Αν οι τρύπες σου ήταν γράμματα ρε Σοφάκι θα ήταν καλλιγραφίας και θα επέτρεπαν τη χρήση τους μόνο σε βασιλικές επιστολές..Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Καλή εβδομάδα σε όλα τα αγόρια μού @hornyasfuck πού είσαι??
Απο μενα είναι ΝαιΈχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Αν δεν κάνω λάθος το έχεις ξανανεβασει αυτό το βίντεο, αλλά παραμένει σούπερ!!!Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..