Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.651
Άσε αυτά... με το που ξυπνάς πρώτα Καλημέρα μετά καφέ...
Άσε αυτά... με το που ξυπνάς πρώτα Καλημέρα μετά καφέ...
βαλε μερικες καρδουλες παραπανω!!!Πιάνει, δεν πιάνει;
Πειράζει που ήταν 10:30 το βράδυ κ όχι το πρωί;
Αυτό ξανά πες το…4 σελίδες τελευταίες και ούτε 1 κωλομαγουλο φώτο... Κοριτσαρες δεν έχετε κλείσει μπούτι με το που γυρισατε πίσω.
Ειναι τόνωση για αυτούς που λειπουνΑυτό ξανά πες το…
Το είπα κι εγώ πριν ώρα!!
Ντροπή κορίτσια!!
Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης παντως είναι πως όλοι αυτοί που έχει φολιασει τοσους μήνες δεν έχουν γράψει την κριτική τους ακόμα να μην πάνε μύστες ακλαυτοι με δ'αυτηντελικα η Αρετη μετα την αθλιοτατη κριτικη,τι ωρα θα παει να μαζεψει αγριοχορτα και ριγανη απ'το βουνο?
Αυτό δεν είναι μουνί, έργο τέχνης είναι!Καλή εβδομάδα σε όλα τα αγόρια μού @hornyasfuck πού είσαι??
Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..4 σελίδες τελευταίες και ούτε 1 κωλομαγουλο φώτο... Κοριτσαρες δεν έχετε κλείσει μπούτι με το που γυρισατε πίσω.
Ω να σου γαμησω…Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Στο ετοιμάζω ...Ω να σου γαμησω…
Πολύ κωλο δουλευεις τελευταίο Σοφάκι μου όμορφο, Ε;
Έτσι!!!Στο ετοιμάζω ...
Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Αν και το ανατομικό σημείο που προβάλλεται στο συγκεκριμένο βίντεο είναι η κωλοτρυπίδα, εγώ πάλι αυτό το υπέροχο μουνάκι θαύμασα!Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Αυτό μωρό μου είναι ανοιχτό...το άλλο προσπαθώ να ανοίξω...όλο κλείνει...Αν και το ανατομικό σημείο που προβάλλεται στο συγκεκριμένο βίντεο είναι η κωλοτρυπίδα, εγώ πάλι αυτό το υπέροχο μουνάκι θαύμασα!
ξερεις τι εχει γινει τωρα?? θα σφαχτοι πολυς κοσμος!Αυτό μωρό μου είναι ανοιχτό...το άλλο προσπαθώ να ανοίξω...όλο κλείνει...
Εντάξει έτσι όπως το λες αναλαμβάνω αποστολή να στο ανοίξω όσο μπορώ! Έτσι και αλλιώς το μουνάκι πιο πολύ να το γλύφω μου έρχεται παρά να το γαμάω!Αυτό μωρό μου είναι ανοιχτό...το άλλο προσπαθώ να ανοίξω...όλο κλείνει...
S.O.SΕντάξει έτσι όπως το λες αναλαμβάνω αποστολή να στο ανοίξω όσο μπορώ! Έτσι και αλλιώς το μουνάκι πιο πολύ να το γλύφω μου έρχεται παρά να το γαμάω!
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μού..ξερεις τι εχει γινει τωρα?? θα σφαχτοι πολυς κοσμος!
S.O.S
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μtoo
Too late....S.O.S
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μού..
Στάσου...Too late....