Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.024
- Πόντοι
- 2.256
Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Αν και το ανατομικό σημείο που προβάλλεται στο συγκεκριμένο βίντεο είναι η κωλοτρυπίδα, εγώ πάλι αυτό το υπέροχο μουνάκι θαύμασα!Έχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..
Αυτό μωρό μου είναι ανοιχτό...το άλλο προσπαθώ να ανοίξω...όλο κλείνει...Αν και το ανατομικό σημείο που προβάλλεται στο συγκεκριμένο βίντεο είναι η κωλοτρυπίδα, εγώ πάλι αυτό το υπέροχο μουνάκι θαύμασα!
ξερεις τι εχει γινει τωρα?? θα σφαχτοι πολυς κοσμος!Αυτό μωρό μου είναι ανοιχτό...το άλλο προσπαθώ να ανοίξω...όλο κλείνει...
Εντάξει έτσι όπως το λες αναλαμβάνω αποστολή να στο ανοίξω όσο μπορώ! Έτσι και αλλιώς το μουνάκι πιο πολύ να το γλύφω μου έρχεται παρά να το γαμάω!Αυτό μωρό μου είναι ανοιχτό...το άλλο προσπαθώ να ανοίξω...όλο κλείνει...
S.O.SΕντάξει έτσι όπως το λες αναλαμβάνω αποστολή να στο ανοίξω όσο μπορώ! Έτσι και αλλιώς το μουνάκι πιο πολύ να το γλύφω μου έρχεται παρά να το γαμάω!
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μού..ξερεις τι εχει γινει τωρα?? θα σφαχτοι πολυς κοσμος!
S.O.S
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μtoo
Too late....S.O.S
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μού..
Στάσου...Too late....
κρατα κ για εμας τιποτα κουκλα μου!S.O.S
Χαχαχαχαχαχαχα έπρεπε να το αφήσω για τον Αντρουλη μού..
Μύγδαλα;;Στάσου...
Αγάπη μου.. Κάθε μέρα το ίδιο πρόβλημα έχω..κρατα κ για εμας τιποτα κουκλα μου!
Στάσου... ΜΥΓΔΑΛΑ?
Ποιο μωρό μου;Αγάπη μου.. Κάθε μέρα το ίδιο πρόβλημα έχω..
εχεις τα δικια σου κ εσυ!μην λεμε οτι θελουμε!!Αγάπη μου.. Κάθε μέρα το ίδιο πρόβλημα έχω..
Πες λίγο στο @james034 να μού πει καληνύχτα δεν μού μιλάει θα φαρμακωθώ..εχεις τα δικια σου κ εσυ!μην λεμε οτι θελουμε!!
Δεν έχω παράπονο από σένατον αποφευγω!εχει κοβιντ αυτοςεαν δεν θελει θα σου στειλω 100 πμ μηπως νιωσεις καλυτερα!
Το σοφακι κ τα ματια σου!αποχωρωΑπό τώρα για ύπνο Σοφάκι;;;
Στο θέμα κουμπάρα, εχεις κάποια κατα νου; Εχω την αίσθηση οτι προτιμάς τη Γιολάντα…; Σχεδιάζω ενα τριο για Οκτώβρη και θα ήθελα να αρχίσω να οργανώνομαι…Μόνη με θες η και με κουμπάρα???
Τι καυλωτρυπες είναι αυτές; πρωί πρωί θα πάθουμε κανένα εγκεφαλικόΈχεις δίκιο...ζητάμε συγγνώμη..