George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.611
- Πόντοι
- 5.646
Ωραίο κ έξυπνο χαχαΈπαιζα τέννις και μια γρήγορη βουτιά.
Αλλά τώρα επέστρεψα.
Και εγώ σε σκεφτόμουν.
Ωραίο κ έξυπνο χαχαΈπαιζα τέννις και μια γρήγορη βουτιά.
Αλλά τώρα επέστρεψα.
Και εγώ σε σκεφτόμουν.
το οτι εδωσες πμ δημοσια, ηταν μεγαλη μαλακια παντως φιλε.Γιολαντα, ξέρω ότι έχεις πληγωθεί από τον τρόπο που έδωσα τις προσωπικές ερωτικες μας συνομιλίες δημόσια, αλλά και το ότι στήριξα την Χριστίνα και όχι εσένα. Η χημεία και η έλξη μεταξύ μας όμως φουντώνει όλο και περισσότερο, εκτός αυτού τι να το κάνεις αν η σχέση δεν έχει λίγο δράμα και μυστήριο; Θα σκέφτομαι το ότι με σκέφτεσαι.
Τοσα χρόνια ρε πουστη μου τα ίδια και και τα ίδια...το οτι εδωσες πμ δημοσια, ηταν μεγαλη μαλακια παντως φιλε.
το σωστο να λεγεται.
οκ καταλαβαινω τον ερωτα σου για τη φιλη μας @Γιολάντα Magic , αλλα υπαρχουν και ορια
παω βουλα που μπηκε παλι να κλαψω...
καλα δεν εχω και τοσα χρονια εδω περα... 4 μονο.Τοσα χρόνια ρε πουστη μου τα ίδια και και τα ίδια...
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη...Είσαι ❤Γιατί δεν είμαι εγώ ρομαντική?
Ξεχνάς όταν είχαμε πάει διακοπές που σου έφερνα το πρωινό στο κρεβάτι κι σου έκανα.αγγαλιτσα ❤
Μόνο λεσβιακό....ωωωωωωω
αγωνας γιολαντας και σοφιας να δουμε τωρα και να παμε σε αλλη διασταση.
μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα...Μόνο λεσβιακό....
Μόνο....μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα...
Kouneli gougou ana Maria τί γίνεται ρε παιδιά εδώ μέσαΕνώ ρε @Sandra Magic βλέπεις και σχολιάζεις τα πάντα, ένα comment για την gkougkouu που λιώνουν τόσοι εδώ μέσα δεν άφησες!
Εκεί που κάνετε story δεν μπορείς να της πετάξεις ένα "ρε γλυκιά μου σφάζονται τα παιδιά στο φόρουμ για πάρτυ σου! Τι να τους πω"???
Κι αν δεν μπορείς να βοηθήσεις σε αυτό, μπορούμε επίσης να βολευτούμε με kouneli και anna maria! Εγώ είμαι με το team kouneli πάντως.
το ξερω....Μόνο....
ωραιο παπουτσιΤέλος για σήμερα η δουλειά, αύριο πάλι αλλά θα παραμείνω στο σάιτ για τα αγόρια μού, τα μωράκια μου ❤
Πολυ σικατη γκομεναρα εισαι παιδι μου...Τέλος για σήμερα η δουλειά, αύριο πάλι αλλά θα παραμείνω στο σάιτ για τα αγόρια μού, τα μωράκια μου ❤
Μόνο??ωραιο παπουτσι
Ευχαριστώ αγάπη ❤Πολυ σικατη γκομεναρα εισαι παιδι μου...
Παίρνω πίσω ότι έχω πει για τα duo...πότε ξεκινάτε είπαμε?
Από σένα ίσως βγήκε το ξανθό μουνι τρελό γαμησι....Τέλος για σήμερα η δουλειά, αύριο πάλι αλλά θα παραμείνω στο σάιτ για τα αγόρια μού, τα μωράκια μου ❤
και φουσταΜόνο??