papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.343
- Πόντοι
- 27.261
μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα...Μόνο λεσβιακό....
μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα...Μόνο λεσβιακό....
Μόνο....μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα...
Kouneli gougou ana Maria τί γίνεται ρε παιδιά εδώ μέσαΕνώ ρε @Sandra Magic βλέπεις και σχολιάζεις τα πάντα, ένα comment για την gkougkouu που λιώνουν τόσοι εδώ μέσα δεν άφησες!
Εκεί που κάνετε story δεν μπορείς να της πετάξεις ένα "ρε γλυκιά μου σφάζονται τα παιδιά στο φόρουμ για πάρτυ σου! Τι να τους πω"???
Κι αν δεν μπορείς να βοηθήσεις σε αυτό, μπορούμε επίσης να βολευτούμε με kouneli και anna maria! Εγώ είμαι με το team kouneli πάντως.
το ξερω....Μόνο....
ωραιο παπουτσιΤέλος για σήμερα η δουλειά, αύριο πάλι αλλά θα παραμείνω στο σάιτ για τα αγόρια μού, τα μωράκια μου ❤
Πολυ σικατη γκομεναρα εισαι παιδι μου...Τέλος για σήμερα η δουλειά, αύριο πάλι αλλά θα παραμείνω στο σάιτ για τα αγόρια μού, τα μωράκια μου ❤
Μόνο??ωραιο παπουτσι
Ευχαριστώ αγάπη ❤Πολυ σικατη γκομεναρα εισαι παιδι μου...
Παίρνω πίσω ότι έχω πει για τα duo...πότε ξεκινάτε είπαμε?
Από σένα ίσως βγήκε το ξανθό μουνι τρελό γαμησι....Τέλος για σήμερα η δουλειά, αύριο πάλι αλλά θα παραμείνω στο σάιτ για τα αγόρια μού, τα μωράκια μου ❤
και φουσταΜόνο??
Αγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
Από.Δευτερα στις 16:00 πάλι μαζί σας....
@Sofia_Magic ❤
Αμ το πόδι μέσα στο παπούτσι...;!ωραιο παπουτσι
Μονοοο????και φουστα
Ολόκληρη, από την κορυφή μέχρι τα νύχιαΜονοοο????
Με παιδεύει...Δεν το λέειΟλόκληρη, από την κορυφή μέχρι τα νύχια
Βάλσαμο είσαι !Μονοοο????
Τέλος για σήμερα η δουλειά, αύριο πάλι αλλά θα παραμείνω στο σάιτ για τα αγόρια μού, τα μωράκια μου ❤
Αυτό και το ' Here she Comes Again ' Royksopp (Original) Ευχαριστώ πολύ αγαπημένε ❤Το αγαπημένο σου τραγούδι.
Στο αφιερώνω.
Καλή ξεκούραση.