lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Είναι εξωτερικό....θα γυρίσει σε χρόνο που η ίδια θα επιλέξει οταν νιώσει έτοιμη!!Σαντρα σήμερα είσαι διαθέσιμη ;
Είναι εξωτερικό....θα γυρίσει σε χρόνο που η ίδια θα επιλέξει οταν νιώσει έτοιμη!!Σαντρα σήμερα είσαι διαθέσιμη ;
Όταν παίρνεις το intellectual το ύφος, να ξερες πόσο θελω να σου ρίξω ένα ξεγυρισμένο hate fuck..Θα συμφωνήσω....αλλά θα τονίσω επίσης ότι όταν μιλάμε για μια σεξουαλικη εμπειρία τιποτα δεν είναι απόλυτο.
Θα θέσω το εξής παράδειγμα:
Όταν κάποιος παίρνει ένα call girl που δεν το έχει ξαναδεί και έχει φαντασιωθεί να προσαρμόσει την εμπειρία του hate fuck προφανώς και θα γίνει με άλλους τρόπους σκέψεις κλπ αλλά στην πράξη θα βγει ....
Με σένα θα τα πούμε τοn Σεπτέμβρη πάλι, που θα ξανάρθεις στο Yolanda University να ξαναδώσεις το μάθημα Hate Fuck.Το χειτ φακ είναι αυτό που είπα εγώ πριν μια βδομάδα , και το έχει πάρει αντιγραφή επικόλληση.. πες ναι εσυ
Όταν βρεθούμε θύμισε μου να πάρω και το γυαλί μυωπίας να σου κάνω ανάλυση επιστημονική του τι θα επακολουθησει στο κρεβάτι ❤Όταν παίρνεις το intellectual το ύφος, να ξερες πόσο θελω να σου ρίξω ένα ξεγυρισμένο hate fuck..
Μη μη μη μη... θα με κάνεις να σου φερθώ σαν κτήνοςΌταν βρεθούμε θύμισε μου να πάρω και το γυαλί μυωπίας να σου κάνω ανάλυση επιστημονική του τι θα επακολουθησει στο κρεβάτι ❤
Αχ μη καλέ και δεν θέλω...❤Μη μη μη μη... θα με κάνεις να σου φερθώ σαν κτήνος
Όσο πάει γίνεται καλύτερο..Αχ μη καλέ και δεν θέλω...❤
Ώπα. Αν μαζί με το γυαλί παίζει CIF εγώ έρχομαι πάντως για περαιτέρω αναλύσειςθύμισε μου να πάρω και το γυαλί μυωπίας να σου κάνω ανάλυση επιστημονική του τι θα επακολουθησει στο κρεβάτι
Πάντα παίζει cif και πασαλλειμα φακού....Ώπα. Αν μαζί με το γυαλί παίζει CIF εγώ έρχομαι πάντως για περαιτέρω αναλύσεις
Ωραία. Αρρωστήσαμε βραδιάτικαΠάντα παίζει cif και πασαλλειμα φακού....
Άσε ρε Γιολ τα hate fuck και τα πασαλείμματα φακού κι έλα να σου μιλήσω για τo προτσές της συσσώρευσης καύλας (ΠΣΚ). Χρειάζεσαι επιμόρφωση συντόφισσα Συντροφικά το λέω.Όταν βρεθούμε θύμισε μου να πάρω και το γυαλί μυωπίας να σου κάνω ανάλυση επιστημονική του τι θα επακολουθησει στο κρεβάτι ❤
Moi aussiΩραία. Αρρωστήσαμε βραδιάτικα
Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο? ΕυχαριστώMoi aussi
Δώσε μου 2 λεπτά σε παρακαλώ εχω μια δουλειά με το δάχτυλο μου ....Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο? Ευχαριστώ
NowwwwwwwwwΔώσε μου 2 λεπτά σε παρακαλώ εχω μια δουλειά με το δάχτυλο μου ....
Ίσως ,άλλα αν μπορείς να έχεις μίσος προς σε κάποιον που δεν ξέρεις τότε κάτι δεν μου κάθεται καλά.Θα συμφωνήσω....αλλά θα τονίσω επίσης ότι όταν μιλάμε για μια σεξουαλικη εμπειρία τιποτα δεν είναι απόλυτο.
Θα θέσω το εξής παράδειγμα:
Όταν κάποιος παίρνει ένα call girl που δεν το έχει ξαναδεί και έχει φαντασιωθεί να προσαρμόσει την εμπειρία του hate fuck προφανώς και θα γίνει με άλλους τρόπους σκέψεις κλπ αλλά στην πράξη θα βγει ....
Να σε πάρω εγώ?? Θα γίνει δουλειτσα...Nowwwwwwwww
Όλα κομπλέ λίγο αγριαδες θέλει...Να σε πάρω εγώ?? Θα γίνει δουλειτσα...