Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο? ΕυχαριστώMoi aussi
Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο? ΕυχαριστώMoi aussi
Δώσε μου 2 λεπτά σε παρακαλώ εχω μια δουλειά με το δάχτυλο μου ....Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο? Ευχαριστώ
NowwwwwwwwwΔώσε μου 2 λεπτά σε παρακαλώ εχω μια δουλειά με το δάχτυλο μου ....
Ίσως ,άλλα αν μπορείς να έχεις μίσος προς σε κάποιον που δεν ξέρεις τότε κάτι δεν μου κάθεται καλά.Θα συμφωνήσω....αλλά θα τονίσω επίσης ότι όταν μιλάμε για μια σεξουαλικη εμπειρία τιποτα δεν είναι απόλυτο.
Θα θέσω το εξής παράδειγμα:
Όταν κάποιος παίρνει ένα call girl που δεν το έχει ξαναδεί και έχει φαντασιωθεί να προσαρμόσει την εμπειρία του hate fuck προφανώς και θα γίνει με άλλους τρόπους σκέψεις κλπ αλλά στην πράξη θα βγει ....
Να σε πάρω εγώ?? Θα γίνει δουλειτσα...Nowwwwwwwww
Όλα κομπλέ λίγο αγριαδες θέλει...Να σε πάρω εγώ?? Θα γίνει δουλειτσα...
Συντροφικα θα σε γλείψω πάντως....Άσε ρε Γιολ τα hate fuck και τα πασαλείμματα φακού κι έλα να σου μιλήσω για τo προτσές της συσσώρευσης καύλας (ΠΣΚ). Χρειάζεσαι επιμόρφωση συντόφισσα Συντροφικά το λέω.
Δώσε μου 2 λεπτά σε παρακαλώ εχω μια δουλειά με το δάχτυλο μου ....
Κου-μουνιτσα μου εσύ χρειάζεσαι περιποίηση με σφυροδρεπανο...Συντροφικα θα σε γλείψω πάντως....
Το είχε αναλύσειςκ ο ΜαρξΣυντροφικα θα σε γλείψω πάντως....
Πεθαίνω ❤❤❤❤Κου-μουνιτσα μου εσύ χρειάζεσαι περιποίηση με σφυροδρεπανο...
No no not yet.... Κάτσε να γνωριστούμε και να γαμηθουμε και μετά κάνε ότι θες...Το είχε αναλύσεις κ ο Μαρκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πεθαίνω ❤❤❤❤
Μα πως τα λες...No no not yet.... Κάτσε να γνωριστούμε και να γαμηθουμε και μετά κάνε ότι θες...
Είναι η ώρα που με πιάνει ο ρομαντισμός... Εσύ ξέρεις...Μα πως τα λες...
Δεν είσαι πολύ ρομαντικός ,είσαι λίγο Γιολάντα...Είναι η ώρα που με πιάνει ο ρομαντισμός... Εσύ ξέρεις...
Ρομαντισμό και έρωτα με σένα... Με Γιολαντα βγαίνουν αλλά γούστα..Δεν είσαι πολύ ρομαντικός ,είσαι λίγο Γιολάντα...
No no not yet.... Κάτσε να γνωριστούμε και να γαμηθουμε και μετά κάνε ότι θες...
Γιατί δεν είμαι εγώ ρομαντική?Δεν είσαι πολύ ρομαντικός ,είσαι λίγο Γιολάντα...
ωωωωωωωΓιατί δεν είμαι εγώ ρομαντική?
Ξεχνάς όταν είχαμε πάει διακοπές που σου έφερνα το πρωινό στο κρεβάτι κι σου έκανα.αγγαλιτσα ❤