Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Κάποιον μου θυμίζει....Λίγο της το έβαλε......
Κάποιον μου θυμίζει....Λίγο της το έβαλε......
Κάτσε να με γνωρίσεις και να δούμε αν θα λες τα ίδια και μετά... Γιατί και η @Sofia_Magic ετσι ξεκίνησε και είδες πως καταλήξαμε τις προάλλες... Αστα... Κωλοκατασταση...Μαρεσεις ❤
Όχι βέβαια...τα αγόρια μού μου κάνουν ότι εγώ θέλω..Σου θυμίζει κάτι baby @Sofia_Magic ??
Λίγο της το έβαλε......
Ποια σε απογοήτευσε μύστη μου? Ποια σε έκανε να στρναχωρηθεις που από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είχε και καλές κριτικές?? Πες τα όλα και θα λυθεί το θέμα δημοκρατικά και με ξύλονα σας χαλάσω λίγο την καύλα, με συμπαθάτε...αλλά διαβάζω όλα τα σχόλια στο φόρουμ του μάγου κ εκνευρίζομαι!
Θα μου πεις...."γιατί εκνευρίζεσαι ρε φίλε"....ένα γαμω-φόρουμ είναι που ο καθένας γράφει το μακρύ του κ το κοντό του....
Θα μου πεις...."μην δίνεις σημασία"....
Όμως οριμένοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε βλάκες. Θα μου πεις πάλι...."και τι σε νοιάζει εσένα? Ασ'τους βλάκες να τα τρώνε αμάσητα!".
Όμως επειδή ο σκοπός του φόρουμ και όλου του σάιτ, είναι η ενημέρωση, πρέπει να πω ότι όλοι εσείς που κάνετε συγκρίσεις και καταλήγετε σε κρίσεις εντελώς υποκειμενικές και κατά την γνώμη μου εσφαλμένες και παραπλανητικές, για εμάς που ξέρουμε....φαίνονται αστεία αυτά που γράφετε! Εγώ προσωπικά γελάω και βάζω κόσμο σε "μπλακ λιστ"....
Οι λόγοι που το κάνετε...προφανείς!
Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όμως, ότι ορισμένοι το πονάνε το 150άρι και με αυτά που γράφετε παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας!
Αυτά...
Ας συνεχίσουμε την καυλάντα και τα ωραία βιντεάκια από τις κούκλες του γραφείου!!
Το νου σας οι υπόλοιποι...
Τα ξέρω γιαυτό τα λέω... ❤❤❤Κάτσε να με γνωρίσεις και να δούμε αν θα λες τα ίδια και μετά... Γιατί και η @Sofia_Magic ετσι ξεκίνησε και είδες πως καταλήξαμε τις προάλλες... Αστα... Κωλοκατασταση...
....ωπ τι εχουμε εδω? Και διατιθεται και κωλαρακι ε!!!!
Ωραίος τουρλοτος κωλος!!!Αγαπουλες σήμερα τελευταία μέρα πριν φύγω ξανά για δέκα μέρες .. στείλτε μου μήνυμα η στείλτε στο γραφείο, έχω κέφια σήμερα, θα φέρω και παρδαλά εσώρουχα να καεί το πελεκούδι προλαβαίνετε δε προλαβαίνετε
Any publicity is good publicity αλλα η @Sofia_Magic ειναι ευγενικό κορίτσι και δεν το χει να πει όλη την αλήθεια για το πόσο κακός είμαι και πόσο μυστήριος και πόσο σε αμηχανία φέρνω το κορίτσι...Τα ξέρω γιαυτό τα λέω... ❤❤❤
Πόσο καιρό σε ξέρω βρε μωρό? Πρέπει να είναι 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος...βέβαια το σεξ προχθές τέλειο...Κάτσε να με γνωρίσεις και να δούμε αν θα λες τα ίδια και μετά... Γιατί και η @Sofia_Magic ετσι ξεκίνησε και είδες πως καταλήξαμε τις προάλλες... Αστα... Κωλοκατασταση...
να σας χαλάσω λίγο την καύλα, με συμπαθάτε...αλλά διαβάζω όλα τα σχόλια στο φόρουμ του μάγου κ εκνευρίζομαι!
Θα μου πεις...."γιατί εκνευρίζεσαι ρε φίλε"....ένα γαμω-φόρουμ είναι που ο καθένας γράφει το μακρύ του κ το κοντό του....
Θα μου πεις...."μην δίνεις σημασία"....
Όμως οριμένοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε βλάκες. Θα μου πεις πάλι...."και τι σε νοιάζει εσένα? Ασ'τους βλάκες να τα τρώνε αμάσητα!".
Όμως επειδή ο σκοπός του φόρουμ και όλου του σάιτ, είναι η ενημέρωση, πρέπει να πω ότι όλοι εσείς που κάνετε συγκρίσεις και καταλήγετε σε κρίσεις εντελώς υποκειμενικές και κατά την γνώμη μου εσφαλμένες και παραπλανητικές, για εμάς που ξέρουμε....φαίνονται αστεία αυτά που γράφετε! Εγώ προσωπικά γελάω και βάζω κόσμο σε "μπλακ λιστ"....
Οι λόγοι που το κάνετε...προφανείς!
Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όμως, ότι ορισμένοι το πονάνε το 150άρι και με αυτά που γράφετε παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας!
Αυτά...
Ας συνεχίσουμε την καυλάντα και τα ωραία βιντεάκια από τις κούκλες του γραφείου!!
Το νου σας οι υπόλοιποι...
Μόνο προχθές.... Εντάξει γύρνα και άλλο το μαχαίρι στην πληγή....Πόσο καιρό σε ξέρω βρε μωρό? Πρέπει να είναι 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος...βέβαια το σεξ προχθές τέλειο...
Εγώ πάντως ζήτησα βυζια, αλλά ακόμα...Κάποιος ζήτησε κωλο και υποτάχθηκα......
Υπέροχη θέα!!Είναι πού πείνασα φίλε Ανναπουρνα παρντον... ! ❤
Μου είπε για το σςξ....γ αυτό σου λέω να τα πούμε ❤Πόσο καιρό σε ξέρω βρε μωρό? Πρέπει να είναι 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος...βέβαια το σεξ προχθές τέλειο...
Είναι και γαμώ τα παιδιά! Εγγυημένα!Εσύ εκτός από εμφάνιση πρέπει να έχεις και υψηλή κοινωνική νοημοσύνη. Αν έχεις και καλή συμπεριφορά θα είσαι κορυφή!
Για βυζια έχουμε @Sofia_Magic ...μην τα ισοπεδώνουμε ολα...λίγος σεβασμός δε βλάπτειΕγώ πάντως ζήτησα βυζια, αλλά ακόμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπέροχη θέα!!
Μπορείς καλύτερα...Ένα στα 4 θέλω
Πες μου που και πότε και κανονίζω λιμουζίνα σοφέρ και έρχομαι να βρεθούμε...Μου είπε για το σςξ....γ αυτό σου λέω να τα πούμε ❤
Δεν αντιλέγω, αλλά θέλουμε και από την @Γιολάντα Magic!!!Για βυζια έχουμε @Sofia_Magic ...μην τα ισοπεδώνουμε ολα...λίγος σεβασμός δε βλάπτει
..