lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.077
- Πόντοι
- 26.470
Εμένα η τη σπανακόπιτα μου θες?Ανυπομονώ να σε συναντήσω μαζί με το ταίρι μου @Sofia_Magic
Είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε πολύ καλά....
Εμένα η τη σπανακόπιτα μου θες?Ανυπομονώ να σε συναντήσω μαζί με το ταίρι μου @Sofia_Magic
Είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε πολύ καλά....
Πρώτα εσένα και μετά το σπανακόπιτα...Εμένα η τη σπανακόπιτα μου θες?
Αυτό είναι το πιο βασικό... Και όπως λέω it takes two to dance a tangoΑυτό που είναι δύσκολο δούμε είναι ότι και εμείς επηρεάζουμε την συμπεριφορά τους. .Για τον κάθε ένα βγαίνει κάτι διαφορετικό .
Σπανακόπιτα δεν με έχουν πει ποτέ ομόλογο....Αλλά αν με πεις γαρίδα σαγανάκι μού χύνω τώρα....Να μην το παινευτώ... Σε νοστιμιά και καυλα η σπανακόπιτα μου αγγιζει εσένα και @Sofia_Magic
Και κάνα παγωτό βανίλια σοκολάταΠρώτα εσένα και μετά το σπανακόπιτα...
Σου χει φουσκώσει τα μυαλά η @Sofia_Magic για το τι και πως το κάνουμε και φοβάμαι θα απογοητευθεις.... Παμε να φτιάξουμε ένα σενάριο μοναδικό τα δύο μας...Πρώτα εσένα και μετά το σπανακόπιτα...
Τι θα γίνει, εμείς θα σου δώσουμε καμία συντροφική γλυκιά κωλόφαπα ή να πάμε για αφισοκόλληση με τα δίκαια αιτήματά μας;Όχι ψυχη μου δεν κατάλαβες. .. να της τρώω μαρεσει .....
Αααχχχ γαρίδα σαγανάκι μου εσύ... Αλανιάρα και πελαγισια είσαι Σοφακι μουΣπανακόπιτα δεν με έχουν πει ποτέ ομόλογο....Αλλά αν με πεις γαρίδα σαγανάκι μού χύνω τώρα....
Σπανακόπιτα δεν με έχουν πει ποτέ ομόλογο....Αλλά αν με πεις γαρίδα σαγανάκι μού χύνω τώρα....
Ρε.δεν σε αντέχω εσένα καθόλου ❤❤❤Τι θα γίνει, εμείς θα σου δώσουμε καμία συντροφική γλυκιά κωλόφαπα ή να πάμε για αφισοκόλληση με τα δίκαια αιτήματά μας;
Είναι πού πείνασα φίλε Ανναπουρνα παρντον... ! ❤Ρε αφήστε τις σπανακόπιτες και τα σαγανάκια και βάλτε κανένα κώλο μπας και δούμε άσπρη μέρα εδώ μέσα ... οι γέντλμαν ...
Είναι πού πείνασα φίλε Ανναπουρνα παρντον... ! ❤
Αλλά να πούμε και ένα ότι είμαστε φιλαράκια εεε? Καλού _ κακού χαχαχαχαχαΩ ρε μανούλα μου.
Εγώ γιατί δεν φαίνομαι από πίσω σου ... κάτι έχει πάθει το κινητό σου και σβήνει το είδωλό μου ...
Κάποιος ζήτησε κωλο και υποτάχθηκα......Είναι πού πείνασα φίλε Ανναπουρνα παρντον... ! ❤
Είναι πού πείνασα φίλε Ανναπουρνα παρντον... ! ❤
"άνοιξες" λίγο τα μαλλιά σου ή είναι ο φωτισμός??Κάποιος ζήτησε κωλο και υποτάχθηκα......
Λίγο αστείο και λίγη βοήθεια lagonisian μην γνωρίζοντας το ιστορικό της σχέσης και γνωριμίας σας …χαχαΠροφανώς και αστειεύομαι... Άλλωστε το γραφείο και η τηλεφωνητρια κάνουν τα πάντα για να μας εξυπηρετήσουν... Μόνο γόνατα σε πιγκουίνο δεν έχει βάλει ακόμα με τόσα που της ζητάμε
Όντως ισχύει, πχ και γώ πιστεύω ότι αντικειμενικά είμαι πολύ όμορφη αλλά σε στυλ γυναίκας μου αρέσουν πιο πολύ οι μελαχρινές .. δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης όμως δεν υπάρχει κανένας λόγοςΔε χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία και συζήτηση... Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, διαφορετικά θέλω... Προσωπικά εγώ τη βρίσκω και με τη Σαντρα και με την Τέιλορ... Διαφορετικά στυλ και απόδοση αλλά ανάλογα τη φάση καλύπτουν τα θέλω μου... Κάποιες φορές τη βρίσκεις με to audi r8 καποιες όμως θες και την ανεση του Volvo xc90
Υπέροχο το πλακωμουνι!!!Αγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
Από.Δευτερα στις 16:00 πάλι μαζί σας....
@Sofia_Magic ❤
Πάρε το χέρι σου να φανεί καλά τα βυζακι σου!!!Good morning καυλακια μου
Κάποιος ζήτησε κωλο και υποτάχθηκα......