tricky
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Γιολαντακι μου μόλις σου ανέβασα κριτική, εισαι εξαιρετική και ευχαριστώ για όλα @Γιολάντα Magic
Φιλε αντικειμενικά η Σάντρα είναι πολύ όμορφη αλλά δεν είναι Top! Πολύ skiny για να είναι top! H Taylor το πλησιάζει. Και θεωρώ ότι είναι και πολύ καλύτερη στο σεξ.Μάλλον η Σάντρα είναι το τοπ ..θα μας πουν οι μύστες αλλά εκεί πάει το πράγμα
Ναι ναι και εγώ θα κάτσω νομίζετε να μου τις βρεξετε με τον Ανναπουρμα παρέα... Βρες πριιιτς...Βάλε ποτό! Βάλε και το τραγούδι κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα φασ...
Δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία και συζήτηση... Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, διαφορετικά θέλω... Προσωπικά εγώ τη βρίσκω και με τη Σαντρα και με την Τέιλορ... Διαφορετικά στυλ και απόδοση αλλά ανάλογα τη φάση καλύπτουν τα θέλω μου... Κάποιες φορές τη βρίσκεις με to audi r8 καποιες όμως θες και την ανεση του Volvo xc90Φιλε αντικειμενικά η Σάντρα είναι πολύ όμορφη αλλά δεν είναι Top! Πολύ skiny για να είναι top! H Taylor το πλησιάζει. Και θεωρώ ότι είναι και πολύ καλύτερη στο σεξ.
Ο @Annapurna είναι γεντλμαν δεν κάνει τέτοια...Εγώ κάνω αλλά μετά θα πω Σαγαπω μετά το ξύλοΝαι ναι και εγώ θα κάτσω νομίζετε να μου τις βρεξετε με τον Ανναπουρμα παρέα... Βρες πριιιτς...
Είσαι πολύ busy ρε γμτ....Εγώ να στα πω.. έχουμε καταλήξει με τους πελάτες μου για να καταφέρουμε να κλείσουμε ραντεβού, να με ζητάνε με συνθηματικά για να μπορέσω να τα βολέψω όλα μέσα σε 24 ώρες
Τι να κάνω δεν φταίω εγώ η ομορφιά μου τα φταίειΕίσαι πολύ busy ρε γμτ....
Ναι ναι και εγώ θα κάτσω νομίζετε να μου τις βρεξετε με τον Ανναπουρμα παρέα... Βρες πριιιτς...
Είναι το γνωστό "και θα τις φας και θα σου αρέσει"... Μάλιστα... Απο σένα εντάξει θα κάνω μια εξαίρεση και θα υπομεινω το μαρτύριο... Ελπίζω να μην κάνει τα ίδια όμως και η @Γιολάντα MagicΟ @Annapurna είναι γεντλμαν δεν κάνει τέτοια...Εγώ κάνω αλλά μετά θα πω Σαγαπω μετά το ξύλο
Ενώ εσυ που μου έταξες ότι θα με παντρευτείς και μετά σε βλέπω να σαλιαρίζεις με την Σοφία είναι πολύ τίμιο… δεν θα ξαναφάω από τα γλυκά που μου φέρνεις έτσι για να μάθεις .. α και να ξέρεις ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΑ Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΣΟΥΘα τις φας παραδειγματικά για να μάθεις να κάνεις τα γλυκά μάτια στη @Sandra Magic και στη @taylor.magic
Εγω είμαι χειρότερη ❤Είναι το γνωστό "και θα τις φας και θα σου αρέσει"... Μάλιστα... Απο σένα εντάξει θα κάνω μια εξαίρεση και θα υπομεινω το μαρτύριο... Ελπίζω να μην κάνει τα ίδια όμως και η @Γιολάντα Magic
Δε βοηθάς όμως έτσι... Έναν φτωχό πλην τίμιο κολγκερλακια να κάνει το βήμα να σε γνωρίσει....θα έρθω με πανοπλία αν είναι και έτοιμος να παίξουμε mma...Εγω είμαι χειρότερη ❤
Ο @Annapurna είναι γεντλμαν δεν κάνει τέτοια...Εγώ κάνω αλλά μετά θα πω Σαγαπω μετά το ξύλο
Όχι ψυχη μου δεν κατάλαβες. .. να της τρώω μαρεσει .....Δε βοηθάς όμως έτσι... Έναν φτωχό πλην τίμιο κολγκερλακια να κάνει το βήμα να σε γνωρίσει....θα έρθω με πανοπλία αν είναι και έτοιμος να παίξουμε mma...
Με. Μένα μόνο σπανακόπιτα θα φας... Μόλις βγήκεεεεΌχι ψυχη μου δεν κατάλαβες. .. να της τρώω μαρεσει .....
Γεια σου ΤίγρηΤα φαινόμενα απατούν.
Γεντλμαν γεντλμαν αλλά ... άν πιάσω θηλυκή γάτα να με απατάει γίνομαι τίγρης ...
Μαρεσει καλό και αυτό...Με. Μένα μόνο σπανακόπιτα θα φας... Μόλις βγήκεεεε
Να μην το παινευτώ... Σε νοστιμιά και καυλα η σπανακόπιτα μου αγγιζει εσένα και @Sofia_MagicΜαρεσει καλό και αυτό...
Ανυπομονώ να σε συναντήσω μαζί με το ταίρι μου @Sofia_MagicΝα μην το παινευτώ... Σε νοστιμιά και καυλα η σπανακόπιτα μου αγγιζει εσένα και @Sofia_Magic
Αυτό που είναι δύσκολο δούμε είναι ότι και εμείς επηρεάζουμε την συμπεριφορά τους. .Για τον κάθε ένα βγαίνει κάτι διαφορετικό .Δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία και συζήτηση... Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, διαφορετικά θέλω... Προσωπικά εγώ τη βρίσκω και με τη Σαντρα και με την Τέιλορ... Διαφορετικά στυλ και απόδοση αλλά ανάλογα τη φάση καλύπτουν τα θέλω μου... Κάποιες φορές τη βρίσκεις με to audi r8 καποιες όμως θες και την ανεση του Volvo xc90