Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Προσωπηκα γιατί μου βγάζει κάτι άγριο..Ερώτηση:
Όλες σας γουστάρετε στα 4.
Ειλικρινά γιατί συμβαίνει αυτό ?
Έχει ο άντρας τον έλεγχο....
Προσωπηκα γιατί μου βγάζει κάτι άγριο..Ερώτηση:
Γτ κάνει πολύ καλή επαφή και χτυπάει πολύ ωραία και η γυναίκα νιώθει διέγερση και έντασηΕρώτηση:
Προσωπηκα γιατί μου βγάζει κάτι άγριο..
Κλαιω.....αλλά όχι αυτό ισχύει στο ιεραποστολικο...γιατί δεν κουράζονται!!!
Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαγιατί δεν κουράζονται!!!
αγαπητέ Αναπούρνα, εύχομαι να μην ειναι ειρωνία το comment σου....ομολογώ ότι δεν σε έπιασα!
Ούτε τον γκόμενο μου δεν ζηλεύω που πάει με μουναρες στο εξωτερικό μπροστά στα μάτια μου, εδώ θα ζηλέψω; Είμαι πολύ οπεν τύπος γαμηθειτε παιδιά μου μια ζωή την έχουμεΜπα... Είναι καλή ψυχούλα... Δεν είναι ζηλοφθονο το μωρό μας @Sandra Magic
Αυτο που μολις περιεγραψες ισχυει κυριως (φανταζομαι) οταν εσεις (οι γυναικες εννοω) ειστε απο πανωΓτ κάνει πολύ καλή επαφή και χτυπάει πολύ ωραία και η γυναίκα νιώθει διέγερση και ένταση
Προσωπηκα γιατί μου βγάζει κάτι άγριο..
ρε αφήστε τις αηδίες και πείτε την αλήθεια!Γτ κάνει πολύ καλή επαφή και χτυπάει πολύ ωραία και η γυναίκα νιώθει διέγερση και ένταση
μου τελείωσε...πάω να αγοράσω λίγο!Φίλε μου αστειευόμαστε και λιγάκι.
Βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου.
Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.
Δεν είμαστε σε οικονομικό φόρουμ.
Τα χρόνια περνούν γρήγορα και δεν υπάρχει περιθώριο για γκρίνιες και στενοχώριες στη μία και μοναδική μας ζωή.
Ευχαριστώ πολύ για τη κατανόηση.
Προσωπικα το εχω διαπιστωσει (και φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που εχει κανει αυτη την διαπιστωση μαζι σου ) οτι σου αρεσει να γαμιεσαι (κυριολεκτικα) σε γρηγορο-αγριο τεμπο..Προσωπηκα γιατί μου βγάζει κάτι άγριο..
Έχει άλλη αίσθηση.....δςν μπορώ να το εξηγήσω επακριβώς και γραπτώς κιόλας.....πάντως στα 4 εγώ πρπαωπικα μουδιαζψ από καυλα ....Αυτο που μολις περιεγραψες ισχυει κυριως (φανταζομαι) οταν εσεις (οι γυναικες εννοω) ειστε απο πανω
Το έχω κάνει πολλές φορές...μισή ώρα πιπα και μισή ώρα από πάνω....οκ αν κουραατω κλείνω δςν αυνεχιζω ραντεβού....ρε αφήστε τις αηδίες και πείτε την αλήθεια!
τεμπελιάζετε σ'αυτή τη στάση!!
και για να λέμε και του στραβού το δίκαιο...τα σύκα σύκα & τη σκάφη σκάφη....για φαντάσου να έχετε 5 ραντεβού ας πούμε και να είναι τεμπεληδες και οι 5 αντρες....και να θέλουν και οι 5 cow girl?! Θα λιώσετε στο κούνημα! έχετε καλούς κοιλιακούς?
Καμια αντιρρηση σε αυτα που εγραψες.. ισχυουν.... Απλα ηθελα να πω οτι γενικα εσεις οι γυναικες διεγειρεστε και τελειωνετε συνηθως οταν ειστε απο πανω (μιλαω παντα με βαση τις δικες μου εμπειριες που εχω απο την επαφη μου με το γυναικειο φυλλο)Έχει άλλη αίσθηση.....δςν μπορώ να το εξηγήσω επακριβώς και γραπτώς κιόλας.....πάντως στα 4 εγώ πρπαωπικα μουδιαζψ από καυλα ....
Και από πάνω όντως επειδή τρίβετε και η κλειτοριδα έρχομαι σε.οργασμο
Αγαπη εξαρτάται από πολλά αν το πέος είναι ίσιο η έχει κλίση προς τα πάνω διαφορετικές στάσεις διεγυρουν περισσότερο..
Όπως όλα τα κορίτσια και τα αγόρια της εργατιάς που μοχθούν καθημερινά. Μπράβο συντρόφισσα ΓιολάνταΤο έχω κάνει πολλές φορές...μισή ώρα πιπα και μισή ώρα από πάνω....οκ αν κουραατω κλείνω δςν αυνεχιζω ραντεβού....
Άσε εχω χάσει 5 κιλά σου λέω
Έχει άλλη αίσθηση.....δςν μπορώ να το εξηγήσω επακριβώς και γραπτώς κιόλας.....πάντως στα 4 εγώ πρπαωπικα μουδιαζψ από καυλα ....
Και από πάνω όντως επειδή τρίβετε και η κλειτοριδα έρχομαι σε.οργασμο
Αγαπη εξαρτάται από πολλά αν το πέος είναι ίσιο η έχει κλίση προς τα πάνω διαφορετικές στάσεις διεγυρουν περισσότερο..
Όχι απόλυτα....ο γυναικείος οργασμός είναι πολυμορφος .... άστο είναι μεγάλη συζήτησηΚαμια αντιρρηση σε αυτα που εγραψες.. ισχυουν.... Απλα ηθελα να πω οτι γενικα εσεις οι γυναικες διεγειρεστε και τελειωνετε συνηθως οταν ειστε απο πανω (μιλαω παντα με βαση τις δικες μου εμπειριες που εχω απο την επαφη μου με το γυναικειο φυλλο)
Ναι ισχύει......Αυτό χρίζει περαιτέρω διερεύνησης το θέμα.
Με ενδιαφέρει αρκετά ...
Χαχαχαχαχαχαχα εργαζόμενες μελισσουλες....ρε αφήστε τις αηδίες και πείτε την αλήθεια!
τεμπελιάζετε σ'αυτή τη στάση!!
και για να λέμε και του στραβού το δίκαιο...τα σύκα σύκα & τη σκάφη σκάφη....για φαντάσου να έχετε 5 ραντεβού ας πούμε και να είναι τεμπεληδες και οι 5 αντρες....και να θέλουν και οι 5 cow girl?! Θα λιώσετε στο κούνημα! έχετε καλούς κοιλιακούς?