eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.361
- Πόντοι
- 1.056
βρε καλως το μαναριιιιιGood morning καυλακια μου
βρε καλως το μαναριιιιιGood morning καυλακια μου
Ναι. Αν εχεις κ το insta της, ειναι φιλες...Εννοείς αυτή που όταν ήταν στο γραφείο ήταν μελαχροινή και τώρα έχει γίνει ξανθιά?
Προσοαθουσα να βγω από το υδρομασάζ δεν σπρώχνω κάτιτι σπρωχνεις? θες βοηθεια?
Θα σου φέρω ταμπόν και σοκολάτες μωρό μου ότι θες εσυΑαααχχχ κάτσε να μου τελειώσει η περίοδος και είμαι όλος δικό σου...
δεν μας ενδιαφέρει κάποια κοπέλα που δεν μπορούμε να κλείσουμε ή να έχουμε...έχουμε εδώ την Τείλορ έτοιμη για μας...ας επικεντρωθούμε σε αυτήν...Ναι. Αν εχεις κ το insta της, ειναι φιλες...
είσαι τρελλή...Προσοαθουσα να βγω από το υδρομασάζ δεν σπρώχνω κάτι
Αλλά αφού είσαι πρόθυμος μπορείς να έρθεις να με βοηθήσεις σε κάτι άλλο
Θα σου φέρω ταμπόν και σοκολάτες μωρό μου ότι θες εσυ
Οχι πια..Ναι. Αν εχεις κ το insta της, ειναι φιλες...
Χύσε το τσάι.Οχι πια..
ναι αμε,μ'αρεσει να βοηθαω κοσμο που με χρειαζεται. σε τι να σε βοηθησω,χρειαζεται εργαλεια?Προσοαθουσα να βγω από το υδρομασάζ δεν σπρώχνω κάτι
Αλλά αφού είσαι πρόθυμος μπορείς να έρθεις να με βοηθήσεις σε κάτι άλλο
Καλημέρα διαμάντια μου!
Σήμερα από 16:30 διαθέσιμη
Μμμμμ αυτό ακριβώς ️βρε καλως το μαναριιιιι
Είσαιι έτοιμηηηη....Μμμμμ αυτό ακριβώς ️
Καλημέρα ΒαλέριαGood morning καυλακια μου
Πανέτοιμη.. και καυλωμένη...εεεε ορεξατη εννοούσα...Είσαιι έτοιμηηηη....
Αχχχ καλημέραΚαλημέρα Βαλέρια
Δεν παρεξηγούμεε κούκλα μου γράψε ότι θες και κάνε ότι θεςΠανέτοιμη.. και καυλωμένη...εεεε ορεξατη εννοούσα...
Καλημέρα μωρό μου Σήμερα στις 8 έχω ένα ραντεβού με ζευγάρι.. θα την περιποιούμαι και θα σκέφτομαι ότι είσαι εσυ για να πάει καλά το βράδυGood morning καυλακια μου
Στην Αννα Μαρια αναφερομουνα... Αφου στο insta ειστε κωλος κ βρακι...εκτος αν εχσι αλλαξει κατι τις τελευταιες 4 μερεςΑν λες για την Άννα Μαρία δεν είναι φίλη μου καν κ όχι δεν θα επιστρέψει
Ναιιναι αμε,μ'αρεσει να βοηθαω κοσμο που με χρειαζεται. σε τι να σε βοηθησω,χρειαζεται εργαλεια?
Όχι και 4 μέρες..Στην Αννα Μαρια αναφερομουνα... Αφου στο insta ειστε κωλος κ βρακι...εκτος αν εχσι αλλαξει κατι τις τελευταιες 4 μερες
Ερωτική επαφή μέσω αντιπροσώπου Sandra ! Να το δούμε κσι αυτό …Καλημέρα μωρό μου Σήμερα στις 8 έχω ένα ραντεβού με ζευγάρι.. θα την περιποιούμαι και θα σκέφτομαι ότι είσαι εσυ για να πάει καλά το βράδυ
Taylor..Όχι και 4 μέρες..
Ένα μήνα και ..