Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.244
Αχχχ καλημέραΚαλημέρα Βαλέρια
Αχχχ καλημέραΚαλημέρα Βαλέρια
Δεν παρεξηγούμεε κούκλα μου γράψε ότι θες και κάνε ότι θεςΠανέτοιμη.. και καυλωμένη...εεεε ορεξατη εννοούσα...
Καλημέρα μωρό μου Σήμερα στις 8 έχω ένα ραντεβού με ζευγάρι.. θα την περιποιούμαι και θα σκέφτομαι ότι είσαι εσυ για να πάει καλά το βράδυGood morning καυλακια μου
Στην Αννα Μαρια αναφερομουνα... Αφου στο insta ειστε κωλος κ βρακι...εκτος αν εχσι αλλαξει κατι τις τελευταιες 4 μερεςΑν λες για την Άννα Μαρία δεν είναι φίλη μου καν κ όχι δεν θα επιστρέψει
Ναιιναι αμε,μ'αρεσει να βοηθαω κοσμο που με χρειαζεται. σε τι να σε βοηθησω,χρειαζεται εργαλεια?
Όχι και 4 μέρες..Στην Αννα Μαρια αναφερομουνα... Αφου στο insta ειστε κωλος κ βρακι...εκτος αν εχσι αλλαξει κατι τις τελευταιες 4 μερες
Ερωτική επαφή μέσω αντιπροσώπου Sandra ! Να το δούμε κσι αυτό …Καλημέρα μωρό μου Σήμερα στις 8 έχω ένα ραντεβού με ζευγάρι.. θα την περιποιούμαι και θα σκέφτομαι ότι είσαι εσυ για να πάει καλά το βράδυ
Taylor..Όχι και 4 μέρες..
Ένα μήνα και ..
ολη την εργαλειοθηκηΝαιι
Θα φέρεις;
κοριτσα προσοχη μν κοπητε με τα τρελα ψαλιδια που κανετεΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
Από.Δευτερα στις 16:00 πάλι μαζί σας....
@Sofia_Magic ❤
Αχ και να ήμουν εκεί να την περιποιηθούμε μαζί και εγώ εσέναΚαλημέρα μωρό μου Σήμερα στις 8 έχω ένα ραντεβού με ζευγάρι.. θα την περιποιούμαι και θα σκέφτομαι ότι είσαι εσυ για να πάει καλά το βράδυ
Ε τότε ναι... ΚαυλωμένηΔεν παρεξηγούμεε κούκλα μου γράψε ότι θες και κάνε ότι θες
Το muñecas είναι αντιδάνειο;buenos dias muñecas
@Sofia_MagicΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
@Sofia_Magic ❤
Αυτά είναι ωραία πράγματααΕ τότε ναι... Καυλωμένη
είδα το βιντεάκι και μετά σε μια επιγραφή σε ένα μαγαζί αντί για πλακοποιια, διάβασα πλακομουνιαΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
@Sofia_Magic ❤
Τι ωραίο βιντεάκι...Καλα να περάσετε κοριτσάρεςΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
@Sofia_Magic ❤
κουκλαρα μου το εβγαλε το translate....Το muñecas είναι αντιδάνειο;
Ποια καυλιαρα φωνάζει;;;Αγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
@Sofia_Magic ❤
Και τα δύοΠοια καυλιαρα φωνάζει;;;