Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.244
Αχχχ καλημέραΚαλημέρα Βαλέρια
![]()
Αχχχ καλημέραΚαλημέρα Βαλέρια
![]()
Δεν παρεξηγούμεε κούκλα μου γράψε ότι θες και κάνε ότι θεςΠανέτοιμη.. και καυλωμένη...εεεε ορεξατη εννοούσα...![]()
Καλημέρα μωρό μουGood morning καυλακια μου![]()
Στην Αννα Μαρια αναφερομουνα... Αφου στο insta ειστε κωλος κ βρακι...εκτος αν εχσι αλλαξει κατι τις τελευταιες 4 μερεςΑν λες για την Άννα Μαρία δεν είναι φίλη μου καν κ όχι δεν θα επιστρέψει
Ναιιναι αμε,μ'αρεσει να βοηθαω κοσμο που με χρειαζεται. σε τι να σε βοηθησω,χρειαζεται εργαλεια?
![]()
Όχι και 4 μέρες..Στην Αννα Μαρια αναφερομουνα... Αφου στο insta ειστε κωλος κ βρακι...εκτος αν εχσι αλλαξει κατι τις τελευταιες 4 μερες
Ερωτική επαφή μέσω αντιπροσώπου Sandra ! Να το δούμε κσι αυτό …Καλημέρα μωρό μουΣήμερα στις 8 έχω ένα ραντεβού με ζευγάρι.. θα την περιποιούμαι και θα σκέφτομαι ότι είσαι εσυ για να πάει καλά το βράδυ
Taylor..Όχι και 4 μέρες..
Ένα μήνα και ..
ολη την εργαλειοθηκηΝαιι
Θα φέρεις;![]()
κοριτσα προσοχη μν κοπητε με τα τρελα ψαλιδια που κανετεΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
Από.Δευτερα στις 16:00 πάλι μαζί σας....
@Sofia_Magic ❤
Αχ και να ήμουν εκεί να την περιποιηθούμε μαζί και εγώ εσέναΚαλημέρα μωρό μουΣήμερα στις 8 έχω ένα ραντεβού με ζευγάρι.. θα την περιποιούμαι και θα σκέφτομαι ότι είσαι εσυ για να πάει καλά το βράδυ
Ε τότε ναι... ΚαυλωμένηΔεν παρεξηγούμεε κούκλα μου γράψε ότι θες και κάνε ότι θες
Το muñecas είναι αντιδάνειο;buenos dias muñecas
@Sofia_MagicΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
@Sofia_Magic ❤
Αυτά είναι ωραία πράγματααΕ τότε ναι... Καυλωμένη![]()
είδα το βιντεάκι και μετά σε μια επιγραφή σε ένα μαγαζί αντί για πλακοποιια, διάβασα πλακομουνιαΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
@Sofia_Magic ❤
Τι ωραίο βιντεάκι...Καλα να περάσετε κοριτσάρεςΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
@Sofia_Magic ❤
κουκλαρα μου το εβγαλε το translate....Το muñecas είναι αντιδάνειο;
Ποια καυλιαρα φωνάζει;;;Αγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
@Sofia_Magic ❤
Και τα δύοΠοια καυλιαρα φωνάζει;;;