Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.472
Σε 1’ από τώρα θα καταλάβω από το ύφος τουΕλπίζω να αφήσεις πολύ χαρούμενο και τον πελάτη σου
Σε 1’ από τώρα θα καταλάβω από το ύφος τουΕλπίζω να αφήσεις πολύ χαρούμενο και τον πελάτη σου
Εγώ θα ήμουν τρισευτυχισμενος και όρθιος!!!Σε 1’ από τώρα θα καταλάβω από το ύφος του
Τι έχεις κάνει τελευταία κ ομόρφυνες και αλλο; έτσι να χαμογελάς πάνταΚαλησπέρα αγαπουλες Με έχει πεθάνει η ζέστη αλλά μόλις ξεκίνησα
Κάνω καλό σεξ και έχω λεφτά .. αααα και τρωω καλάΤι έχεις κάνει τελευταία κ ομόρφυνες και αλλο; έτσι να χαμογελάς πάντα
Και βγάζεις και ωραίες φωτογραφίεςΚάνω καλό σεξ και έχω λεφτά .. αααα και τρωω καλά
Όχι, δεν έχει ο γκόμενος μου προφίλ εδώΚαμια τελευταια κριτικη απ'το καλο σεξ παιζει?
Όχι, δεν έχει ο γκόμενος μου προφίλ εδώ
Κουκλάρα ε; Να το εκλάβω ως λάθος ή απλά τυφλώνει;κουκλαρα μου το εβγαλε το translate....
Σε θέλω εσένα ️Αυτά είναι ωραία πράγματαα
Αντε να ξεδωσουμε σαββατιατικο
Ααα με σκλαβωνειςΣε θέλω εσένα ️
Τί γάμπες!!!Σε θέλω εσένα ️
Μη τα λες αυτά δε μπορώ....Τί γάμπες!!!
Τι τί;Τριανταφυλλος...
Παναθεμα σαςΑγάπες μου , καλημερα και καλό Σαββατοκύριακο από εμάς....
Από.Δευτερα στις 16:00 πάλι μαζί σας....
@Sofia_Magic ❤
Άσε το Ποσειδώνιο ... Έλα δώπουυυ εισαιιιιι βρεεε ανεβασε τιποτα να μας φυγουν τα σαγονια γτ αργοτεραα μας βλεπω για υπνο εξω απ το ποσιδωνιο
Ω να σου γαμ...Άσε το Ποσειδώνιο ... Έλα δώ
ερχεταιιιιι το εγκεφαλικοοοο παιδιαααααΆσε το Ποσειδώνιο ... Έλα δώ
Εγώ πάντως μωρό μου με εσένα πόλεμο θέλω να κάνω!Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤