Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.031
Ναιιι αλλά αντέχω ακόμα...Στις εσκυσε τις τρυπουλες σου ο φιλος!!
Ναιιι αλλά αντέχω ακόμα...Στις εσκυσε τις τρυπουλες σου ο φιλος!!
Εννοειται πως θα ερθω.... Σε ανυποπτη στιγμη....Σε περιμένουμε.....
Χαχαχαχαχαχα ΧαχαχαχαχαχαΚωλοι,υγρα μουνια παντου και πεταγεται τ'αφεντικο να μας πει ανεβαινει καινουρια κοπελα. Δε προλαβαινουμε να κλασουμε 'δω μεσα να πουμε.
Μαγος: Βουλωστο και ανοιξε το στομα...ωραιος! Φερτε ολες τα βυζια σας μες στο στομα του.
Απλά ....Είσαι λατρεία,,,,ΤΟΠΠού είναι τα αγόρια μού? Τα μωράκια μου?❤
Εσύ αντέχεις. Ο φίλος σε τι κατάσταση είναι?Ναιιι αλλά αντέχω ακόμα...
Καλα μας τα δειχνεις.Πού είναι τα αγόρια μού? Τα μωράκια μου?❤
Αλλο ενα καλο του bou.Πω ρε φίλε Παρασκευή είναι;;;;; Καλά που μου το θύμισες , δουλεύω σήμερα
Ήθελες να την πετύχεις αυθημερόν? Για ρώτα και εμένα πόσο καιρό παιδευομαι?Καλα μας τα δειχνεις.
Αμα δεν μπορουμε να τις χαρουμε και εμεις παλι με το πουλι στο χερι.παλι φουλ σημερα ησουν.
Δεν μου εχει ξανασυμβει.περνω νωρις εγωΉθελες να την πετύχεις αυθημερόν? Για ρώτα και εμένα πόσο καιρό παιδευομαι?
Εγώ δεν μπορώ να κλείσω νωρίς. Οπότε καταλαβαίνεις.Δεν μου εχει ξανασυμβει.περνω νωρις εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανεβασε μωρο ο μαγος τρελο ονοματι στεφανια
Να βαλει σειρα προτεραιοτητας ο μαγος μπας και την βρισκουμε.Οπως στις τραπεζες να περνουμε νουμερο απο το πρωι και αν θελουμε το χρησιμοποιουμε αλλιως ο επομενοςΕγώ δεν μπορώ να κλείσω νωρίς. Οπότε καταλαβαίνεις.
τρέλλα...καύλα...μούρλια...τρέχει σαλάκι....(λίγο ) !!!!!Πού είναι τα αγόρια μού? Τα μωράκια μου?❤
εσύ δε...είσαι πολύ όμορφο πλάσμα!Πως μου αρέσει όταν οι πελάτες μου θεωρούν σημαντικό να ευχαριστήσουν πρώτα εμένα και μετά εγώ αυτούς.. για αυτό σας αγαπώ, γιατί με έχετε σαν πριγκίπισσα .. Α στο καλό έχυσα εεεεε συγκινήθηκα ήθελα να πω και σήμερα .. τα λέμε αύριο ξανά
Ε , βέβαια … αποκλειστικότητες αφιερωμένες Sandra Magic !Ε όχι, όταν αφιερώνεις τραγούδια σε μένα θα είναι ΜΟΝΟ σε εμένα, δεν θα μου αλλάζεις και τις παλιές μου συνηθειεσσσσσσς
Έτσι απαιτείται να γίνεται , αυτo είναι το σωστό Sandra !Πως μου αρέσει όταν οι πελάτες μου θεωρούν σημαντικό να ευχαριστήσουν πρώτα εμένα και μετά εγώ αυτούς.. για αυτό σας αγαπώ, γιατί με έχετε σαν πριγκίπισσα .. Α στο καλό έχυσα εεεεε συγκινήθηκα ήθελα να πω και σήμερα .. τα λέμε αύριο ξανά