tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.305
- Πόντοι
- 736
Δεν ξέρω...στις πίπες είναι μαστορισα ομωςκάνει και για ξεματιάστρα δλδ η δεσποινίς...
Δεν ξέρω...στις πίπες είναι μαστορισα ομωςκάνει και για ξεματιάστρα δλδ η δεσποινίς...
όπως τα λες είναι μωρό μου αλλα….5 λικε ακόμα κ ανεβαίνειΤειλορ επειδή είσαι μεγάλη ψυχή και σίγουρα η καρδιά σου είναι γεμάτη ευαισθησίες...βάλε τη ρημάδα τη φωτό απο το ντουζ ανεξάρτητα από τα "τέλειο"...είμαστε κ σε κρίσιμη ηλικια και δεν κάνει να παίζεις με την πίεσή μας
κάτσε να φτιάξω 5 fake accounts...όπως τα λες είναι μωρό μου αλλα….5 λικε ακόμα κ ανεβαίνει
Το κατάλαβα.. ΑχαχαΦανταζεσαι?αχαχαχα. Εγω στο ειπα γιατι αυτος λεει συνεχεια στα 10Κ like θα σας δειξω αυτο,στα 15Κ θα γινει αυτο κτλ. Καταλαβες?
Οπως εχεις καταλαβει ειμαι το πειραχτήρι 'δω μεσα. Μην παρεξηγεις...
όπως τα λες είναι μωρό μου αλλα….5 λικε ακόμα κ ανεβαίνει
Πολύ καλύτερη αυτή η φωτογραφία.Buenos dias amores mios❤
Προτείνω να βάλει όποια κοπέλα θέλει από μια φώτο που θα διαλέξει αυτή και να δούμε ποιά θα πάρει τα περισσότερα likes!!!
Τέλειο, τέλειο, τέλειο τέλειο, τέλειο, τέλειο ,Τέλειο, τέλειο, τέλειο,τέλειο, τέλειο, τέλειο,Τέλειο, τέλειο, τέλειο, τέλειο ….16 το τελευταίο δώρο.Στα 15 τέλειο ανεβάζω φωτό από το ντουζ μωράκια για να σας δω ποσό ενεργοί είστε..
Heyyy,I would love that! Ξερει να λεει αστεια η Αριανα ή θα κρυωσουμε?Το κατάλαβα.. Αχαχα
Αν είσαι πειραχτήρι πρέπει να κάνουμε παρέα όλοι μαζί με @ariana.magic
Να πειράξουμε ο ένας τον άλλον
Δηλαδή δεν θα βρεθούμε οι δυο μας όπως τις άλλες φορές, να φάμε γλυκό να ακούσουμε μουσική και να κουτσομπολέψουμε;; Μόνο για το κρεβάτι με θες πια;;;Έκανα και εγώ like δηλαδή σαν 5 likes.
Αναμένω φώτο.
Λοπόν θα οργανώσω ραντεβού με σένα και την @Sandra Magic με τον φίλο μου οι 4 μας.
Θα έχει ενδιαφέρον ...
Το κοντέρ γράφει 15Στα 15 τέλειο ανεβάζω φωτό από το ντουζ μωράκια για να σας δω ποσό ενεργοί είστε..
Δηλαδή δεν θα βρεθούμε οι δυο μας όπως τις άλλες φορές, να φάμε γλυκό να ακούσουμε μουσική και να κουτσομπολέψουμε;; Μόνο για το κρεβάτι με θες πια;;;
Νταξει το ξέρω είμαι πολύ καλή αλλαααα ειπαμεεεεε
ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΩΔεν κατάλαβες καλά.
Την πρώτη ώρα θα σε πάρω σόλο και τη δεύτερη θα επακολουθήσει χαλαρή παρτούζα με @taylor.magic και George Clooney ...
Πράγματι χάνεις πολλές σελίδες και Αντε μετά να προσπαθείς να τις διαβάσεις !Σε αυτο το νημα αμα εκανες μαλακια και δε μπηκες 1-2 μερες το χασες το παιχνιδι πρεπει να διαβασεις 50 σελιδες μετα για να βγαλεις ακρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τακης απο το δονητακης
Ωχ καλο κουραγιο αυτο το σχολιο μου ηταν οντως 50 σελιδες πισωΠράγματι χάνεις πολλές σελίδες και Αντε μετά να προσπαθείς να τις διαβάσεις !
Σαν το Γκραν Πρι του Μονακό έγινε το νήμα του Μάτζικ … ανηφόρες , κατηφόρες , στενά , λεωφόρους , πολλαπλά κυβικά , ωραίες παρουσίες , πρίγκηπες , πριγκίπισσες ! Από όλα έχει με μεγάλες ταχύτητες …