taylor.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 1.512
Στα 15 τέλειο ανεβάζω φωτό από το ντουζ μωράκια για να σας δω ποσό ενεργοί είστε..
μαθαίνει δίπλα στις καλυτερεςΜαρκετικο Επιθετινγκ
Αχαχαχαχαχα όχι ρε γλυφιτζουρα καλα ίσως λίγοΜαρκετικο Επιθετινγκ
Τι ωραία πόζα πάνω στο μπιλιάρδοBuenas Tardes a todos!
Σήμερα πρώτη μέρα μετά από καιρό μωράκια.
ξεκινάω 16:30 για όποιον θέλει να παίξουμε
Δε προκειται να παρεις 15 ποτε,ποσοι νομιζετε οτι μαζευομαστε στο νημα magic? Αστ'αυτα και κανε το 10. Ο χαγιατε εισαι?Στα 15 τέλειο ανεβάζω φωτό από το ντουζ μωράκια για να σας δω ποσό ενεργοί είστε..
Τς τς τς.....άκωλη....Διαθεσιμη από 7
Αχαχαχαχα δλδ στον χαγιατε θα κάνατε 15 λικε για να στείλει φωτό από το ντουζ;Δε προκειται να παρεις 15 ποτε,ποσοι νομιζετε οτι μαζευομαστε στο νημα magic? Αστ'αυτα και κανε το 10. Ο χαγιατε εισαι?
Αχαχαχαχα δλδ στον χαγιατε θα κάνατε 15 λικε για να στείλει φωτό από το ντουζ;
Από τις καλύτερες πίπες με πολύ σάλιο...!!!Ρε Taylor, τι τέλεια φάτσα είναι αυτή… Δεν ξέρω ούτε τον κώλο ούτε την πίπα αλλά σύντομα θα τα γνωρίσω και τα δύο
κάνει και για ξεματιάστρα δλδ η δεσποινίς...Από τις καλύτερες πίπες με πολύ σάλιο...!!!
Φανταζεσαι?αχαχαχα. Εγω στο ειπα γιατι αυτος λεει συνεχεια στα 10Κ like θα σας δειξω αυτο,στα 15Κ θα γινει αυτο κτλ. Καταλαβες?Αχαχαχαχα δλδ στον χαγιατε θα κάνατε 15 λικε για να στείλει φωτό από το ντουζ;
Δεν ξέρω...στις πίπες είναι μαστορισα ομωςκάνει και για ξεματιάστρα δλδ η δεσποινίς...
όπως τα λες είναι μωρό μου αλλα….5 λικε ακόμα κ ανεβαίνειΤειλορ επειδή είσαι μεγάλη ψυχή και σίγουρα η καρδιά σου είναι γεμάτη ευαισθησίες...βάλε τη ρημάδα τη φωτό απο το ντουζ ανεξάρτητα από τα "τέλειο"...είμαστε κ σε κρίσιμη ηλικια και δεν κάνει να παίζεις με την πίεσή μας
κάτσε να φτιάξω 5 fake accounts...όπως τα λες είναι μωρό μου αλλα….5 λικε ακόμα κ ανεβαίνει
Το κατάλαβα.. ΑχαχαΦανταζεσαι?αχαχαχα. Εγω στο ειπα γιατι αυτος λεει συνεχεια στα 10Κ like θα σας δειξω αυτο,στα 15Κ θα γινει αυτο κτλ. Καταλαβες?
Οπως εχεις καταλαβει ειμαι το πειραχτήρι 'δω μεσα. Μην παρεξηγεις...
όπως τα λες είναι μωρό μου αλλα….5 λικε ακόμα κ ανεβαίνει
Πολύ καλύτερη αυτή η φωτογραφία.Buenos dias amores mios❤