Peter Pan(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.188
- Πόντοι
- 371
Ρώτα τους Άραβες για το 28 τη σημαίνει.Αριανα είμαι Σαουδική Αραβία για δουλειά...μόλις επιστρέψω ετοιμάσου για 2ωρο δυνατό...
Ρώτα τους Άραβες για το 28 τη σημαίνει.Αριανα είμαι Σαουδική Αραβία για δουλειά...μόλις επιστρέψω ετοιμάσου για 2ωρο δυνατό...
Γυρνά μ@@@ στο τόπο σού πες. Της....Να πάτε μια βόλτα αλλά μέχρι εκεί. Εδώ είσαστε και δεν μπορούμε να σας πετύχουμε. Αν αρχίσετε και τα πήγαινε έλα Θεσσαλονίκη, άστα να πάνε...
Καλημέρα Σόφη με τα ωραία σου..!Γυρνά μ@@@ στο τόπο σού πες. Της....
Δεν ήθελα να το πω αλλά με καλυψες πλήρωςΓυρνά μ@@@ στο τόπο σού πες. Της....
Καλημέρα μωράκι ❤❤Καλημέρα Σόφη με τα ωραία σου..!
Τα χα αλλά τα χάλασαΑριανα είμαι Σαουδική Αραβία για δουλειά...μόλις επιστρέψω ετοιμάσου για 2ωρο δυνατό...
Αν σ'αρέσει το παιχνίδι με τη στέκα και τις μπάλες, πίστεψε με πολλοί θα θέλουν να παίξουν μαζί σου.Buenas Tardes a todos!
Σήμερα πρώτη μέρα μετά από καιρό μωράκια.
ξεκινάω 16:30 για όποιον θέλει να παίξουμε
Έχει κωλο το μενου;Buenas Tardes a todos!
Ρε Taylor, τι τέλεια φάτσα είναι αυτή… Δεν ξέρω ούτε τον κώλο ούτε την πίπα αλλά σύντομα θα τα γνωρίσω και τα δύοααα αν ξέρεις τον κωλο ξέρεις και την πίπα
Θες να παίξεις με την στέκα μουBuenas Tardes a todos!
Καλημέρα στην καυλα!!! Κανένα τουρ στην Β. Ελλάδα ποτέ θα κάνετε;Buenos dias amores mios❤
μα και εσύ κατευεθείαν στο ψητό...πες μια καλημέρα στην δεσποινίδα πρώτη...χχαχαχαχΈχει κωλο το μενου;
Μαρεσουν πολλά παιχνίδια γενικά .. αυτό όμως είναι το αγαπημένο μουΑν σ'αρέσει το παιχνίδι με τη στέκα και τις μπάλες, πίστεψε με πολλοί θα θέλουν να παίξουν μαζί σου.
Ευχαριστώ διαμάντι μουΡε Taylor, τι τέλεια φάτσα είναι αυτή… Δεν ξέρω ούτε τον κώλο ούτε την πίπα αλλά σύντομα θα τα γνωρίσω και τα δύο
Και εμάς . Με την προϋπόθεση ότι θα παίξεις με τη δική μας στέκα και τις δικές μας μπάλες.Μαρεσουν πολλά παιχνίδια γενικά .. αυτό όμως είναι το αγαπημένο μου
Και εμάς . Με την προϋπόθεση ότι θα παίξεις με τη δική μας στέκα και τις δικές μας μπάλες.ωΜαρεσουν πολλά παιχνίδια γενικά .. αυτό όμως είναι το αγαπημένο μου
πες μας λίγα περισσότερα για σένα δεσποινίς?? είσαι κορίτσι με γαλλικά και πιάνο?? έχεις τελειώσει Χάρβαρντ?? φτιάξε μας...Ευχαριστώ διαμάντι μου
Περιμένω να βρεθούμε από κοντα να τα δεις όλα..
Θα τα μάθετε όλα σιγά σιγά..πες μας λίγα περισσότερα για σένα δεσποινίς?? είσαι κορίτσι με γαλλικά και πιάνο?? έχεις τελειώσει Χάρβαρντ?? φτιάξε μας...
Μαρκετικο ΕπιθετινγκΘα τα μάθετε όλα σιγά σιγά..
Να υπάρχει και ένα ενδιαφέρον ρε παιδι μου
Προς το παρόν παω να κάνω ένα ντουζακι και να ετοιμαστω ..
Πατήστε τέλειο αν θελετε να ανεβάσω φωτο από το ντουζ