taylor.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 1.518
Στα ποσά λικε;Το επόμενο challenge θα είναι με βίντεο
Στα ποσά λικε;Το επόμενο challenge θα είναι με βίντεο
ΓρρρΤι γλείψιμο που θα σου έριχνα
Εννοείται!! Όπως θα τρέχει το νερό θα γονατισω και θα χώσω την γλώσσα μου στις τρυπούλες σουΓρρρ
μέσα στο μπάνιο;
Εσύ θα μας πεις...Στα ποσά λικε;
σχιζοφρένεια...να μην ξέρω που πατάω σε μισώ και σε αγαπάω....Σας το υποσχέθηκα
Να ρθω να σου πλυνω το κωλαρακι;Σας το υποσχέθηκα
Σε λίγες ώρες θα είμαι σε σένα θα με βοηθήσεις να βγάλω??❤θέλουμε φωτογραφίες από όλα τα κορίτσια του μάγου στο μπάνιο τους...να αξιολογήσουμε τους πάτους τους και τα πλακάκια τους...
Σε λίγες ώρες θα είμαι σε σένα θα με βοηθήσεις να βγάλωχατ
χατήρι σε όμορφες κοπέλες σαν και του λόγου σου δεν με εμαθε η μανα μου να χαλάω...Σε λίγες ώρες θα είμαι σε σένα θα με βοηθήσεις να βγάλω??❤
.... πρώτα σεξ βέβαια ❤χατήρι σε όμορφες κοπέλες σαν και του λόγου σου δεν με εμαθε η μανα μου να χαλάω...
μπορεί ναι μπορεί και όχι...θα δείξει....].... πρώτα σεξ βέβαια ❤
Βάλε και κανά βίντεο να πιάσουμε και εμείς δουλειάΠω ρε φίλε Παρασκευή είναι;;;;; Καλά που μου το θύμισες , δουλεύω σήμερα
ανεβάζεις εσύ καινούρια κοπέλα και εμείς θα ψάχνουμε πάλι να βαλουμε το κεφάλι μας σε παγωμένη μπασκέτα με μπύρες πάλι...δεν είναι δουλειά αυτή ρε μαγεΑνεβαινει καινουργια κοπελα σημερα
Ναι αμεε και μετά θα σου πλύνω και εγώ την καυλωμενη πουτσα σου μωρό μου με πολύ σαπουνάκι και αγάπη (όπως λέμε στοργή και προδερμ)Να ρθω να σου πλυνω το κωλαρακι;
ήρεμα ρε συ...αρχικά πως ξέρουμε πως η πούτσα θα ναι καυλωμένη...Ναι αμεε και μετά θα σου πλύνω και εγώ την καυλωμενη πουτσα σου μωρό μου με πολύ σαπουνάκι και αγάπη (όπως λέμε στοργή και προδερμ)
Αφού θα με γλύφει ρε μωρό πριν..ήρεμα ρε συ...αρχικά πως ξέρουμε πως η πούτσα θα ναι καυλωμένη...
οk βγάζει νόημα...Αφού θα με γλύφει ρε μωρό πριν..
Καυλωμενη θα ειναι σίγουρα
Ναι αμεε και μετά θα σου πλύνω και εγώ την καυλωμενη πουτσα σου μωρό μου με πολύ σαπουνάκι και αγάπη (όπως λέμε στοργή και προδερμ)