Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 4.496
Σε φανταζομαι γιολαντα μπρουμυτα στα ποδια της σοφιας και να σου δινει ξυλιες στα κωλομερια μεχρι να κοκκινισουν.Ναι ειμαι το πουτανακι της
Σε φανταζομαι γιολαντα μπρουμυτα στα ποδια της σοφιας και να σου δινει ξυλιες στα κωλομερια μεχρι να κοκκινισουν.Ναι ειμαι το πουτανακι της
Ναι ειμαι το πουτανακι της
Αυτό πού έβαλε πολύ καλό....ας βάλει και ένα στα τέσσερα...
Να ενας λογος που η Σοφια ανεβηκε επιπλεον στα ματια μου.. Εχει σε καλουπι την Γιολαντα .. Ευγε Σοφια !!!Ναι ειμαι το πουτανακι της
Το Σοφάκι πάντα κάνει κουμάντο με όποια κάνει σεξ....Εγώ της γλείφω...Εγώ φοράω στραπον... Τον τίτλο της όμορφης δεν το πήρα αλλά τού Στραπον μου ανηκει .....Δηλαδη σαν να λεμε εχετε κατι σαν ιεραρχεια?
Δηλαδη εσυ σαν μικροτερη καθοδηγησε απο την Σοφια που ειναι μεγαλυτερη?
Υ.Γ. Κανε σεξ.. Το σεξ υγιεια ειναι.. Αν θελει ας απαντησει και το αλλο προσωπο που το ενδιαφερει αμεσα η κουβεντα (αναφετομαι στην κυρια @Sofia_Magic )
Κάνε νιάου Γιολάντα ....Να ενας λογος που η Σοφια ανεβηκε επιπλεον στα ματια μου.. Εχει σε καλουπι την Γιολαντα .. Ευγε Σοφια !!!
Οποτε τι μαθαμε (τι εμαθα εγω βασικα που ενδιαφερομαι)?.. Οτι στους αγωνες ο ηγετης ειναι η Σοφια και η Γιολαντα καθοδηγητε.. Ωραια πραγματα θα ζησουμε λοιπονΝα ενας λογος που η Σοφια ανεβηκε επιπλεον στα ματια μου.. Εχει σε καλουπι την Γιολαντα .. Ευγε Σοφια !!!
Αριστούργημα......
Χαχαχαχαχαχαχα
Ακριβώς...το μόνο πού λείπει θα μπει η Γιολάντα μόλις τελειώσει από ραντεβού να κάνει νιάου....Γιατί τον τρώει τώρα..Οποτε τι μαθαμε (τι εμαθα εγω βασικα που ενδιαφερομαι)?.. Οτι στους αγωνες ο ηγετης ειναι η Σοφια και η Γιολαντα καθοδηγητε.. Ωραια πραγματα θα ζησουμε λοιπον
Κοιτα σεβομαι τα γουστα του καθε πελατης σας αλλα στραπον δεν παιζουν στα δικα μου ραντεβου.. Αλλωστε δεν χρειαζεται απαραιτητα να χωσεις εσυ κατι στην Γιολαντα η η Γιολαντα σε εσενα.. Κατι θα βρουμε η θα σκεφτουμε να χωσουμε και στις δυο σαςΤο Σοφάκι πάντα κάνει κουμάντο με όποια κάνει σεξ....Εγώ της γλείφω...Εγώ φοράω στραπον... Τον τίτλο της όμορφης δεν το πήρα αλλά τού Στραπον μου ανηκει .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνε νιάου Γιολάντα ....
Αριστούργημα......
Αχ μωρό μου...Δεν ξέρεις τι κάνουμε σε ντουο αλλά...θα σού αρέσουν αυτά πού θα δεις...Κοιτα σεβομαι τα γουστα του καθε πελατης σας αλλα στραπον δεν παιζουν στα δικα μου ραντεβου.. Αλλωστε δεν χρειαζεται απαραιτητα να χωσεις εσυ κατι στην Γιολαντα η η Γιολαντα σε εσενα.. Κατι θα βρουμε η θα σκεφτουμε να χωσουμε και στις δυο σας
Υ.Γ. Σε ξανασυνχερω που εχεις βαλει τα ποδια της Γιολαντας σε ενα παπουτσι
Εδώ είναι η Αριανα...Σαν να την βλέπω....
Καλα της έκανες!
Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαΚαλα της έκανες!
Με την φαντασία σου βάλε χρώμα στο γκιφακι. Και πες μου ποια βλέπεις μπροστά σου. Στο είπα... θα το τερματίσει.Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα
Με την φαντασία σου βάλε χρώμα στο γκιφακι. Και πες μου ποια βλέπεις μπροστά σου. Στο είπα... θα το τερματίσει.
Ρε πουστη Μανιμαλ, αυτό ακριβώς ήθελα να βάλεις.
Αυτό το ζήτησα εγώ...οπότε θα ήθελα να με βλέπω εμένα...Μου τα χαλάνε τα μαλλιά...τα έχω πιο κοντά...Με την φαντασία σου βάλε χρώμα στο γκιφακι. Και πες μου ποια βλέπεις μπροστά σου. Στο είπα... θα το τερματίσει.
Ρε πουστη Μανιμαλ, αυτό ακριβώς ήθελα να βάλεις.
Παραληψη.. Οταν ειδα το στραπον δρν διαβασα σωστα .. βιαστηκα και καταλαβα λαθος..Αχ μωρό μου...Δεν ξέρεις τι κάνουμε σε ντουο αλλά...θα σού αρέσουν αυτά πού θα δεις...