Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Κλαίω με σένα χαχαχαχαχαεμεις παλι απ'το γραφειο αγαπαμε πολυ πολυ λιγες.
Κλαίω με σένα χαχαχαχαχαεμεις παλι απ'το γραφειο αγαπαμε πολυ πολυ λιγες.
Τέλειο photobombing από το terrier. ♥
Καλησπέρα
Είπα να ανεβάσω τίποτα με την ελπίδα να σταματήσει η μανούρα
Εγώ σας αγαπώ όλους κ όλες σας
Επικίνδυνα πλάνα ανεβάζεις εσύ
Καλησπέρα
Το σοφακι μου το όμορφο ❤❤❤Πάρτι και σήμερα βλέπω?? Ποιος θα με βοηθήσει δεν φτάνω?
Καυλα μου Σοφαρα με τους βυζουλες!Πάρτι και σήμερα βλέπω?? Ποιος θα με βοηθήσει δεν φτάνω?
Πάρτι και σήμερα βλέπω?? Ποιος θα με βοηθήσει δεν φτάνω?
Άλλο άτακτο από εδώ....Πάρτι και σήμερα βλέπω?? Ποιος θα με βοηθήσει δεν φτάνω?
Φαντασου τι εχουν δει τα ματια του.απο αυτα που βλεπει στο τελος θα μιλαει και θα λεει.βεντουζα βεντουζα.κωλοτρυπιδα μου γλυκια.Μην τσακώνεστε μεταξύ σας ρε, βρίστε όλοι εμένα που το πρώτο πράγμα που έπεσε το μάτι μου σε αυτή τη φώτο είναι το σκυλομουτράκι
Αααααααα πολύ καλό αυτό... Αυτό θέλω αγόρια ...λίγο πιο άγριο ( απλώς το αναφέρω)Άλλο άτακτο από εδώ....
αυτη η τσαχπινια στο τελος ποσο μου αρεσει!!Πάρτι και σήμερα βλέπω?? Ποιος θα με βοηθήσει δεν φτάνω?
προσεχε κοπελα μου,αυτη η ταπα μπορει να γινει θανατηφορο βλημα με θυματα..
Καλησπέρα
Ωραια βυζουμπααααα..Πάρτι και σήμερα βλέπω?? Ποιος θα με βοηθήσει δεν φτάνω?
Μαντεψε .... θα εξελιχθεί σε όργιοΠως επιτρέπει ο μάγος να τσακώνονται δήμοσια μέλη της ομάδας του?Καλά εσείς αν σας διαλεξει κανεις για DUO , πως θα βγάλετε το ραντεβου?
Μωρλ μου θα είμαστε καλά κορίτσια ❤Εγω θελω να θεσω το δικο μου ερωτημα σε δυο κυριες.. προς τις κυρια @Sofia_Magic και την κυρια @Γιολάντα Magic .. Εχοντας βρεθει και με τις δυο σας ξεχωριστα ξερω πολυ καλα τι εστι η καθε μια απο εσας.. Με δεδομενο οτι και με τις δυο σας ξεχωριστα ειχα θεωρω δοξα τον θεο μπολικη αντοχη και με δεδομενο οτι δρν ειστε για χαλαρες καταστασεις.. Εαν βρεθω και με τις δυο σας θα επιζησω?
Διοτι καλο ειναι να εχεις να διαχειριστεις μια γυναικα με την αποδοση που εχετε (η την αποδοση που βγαλατε με εμενα τουλαχιστον) .. Αλλα το να εχω να διαχειριστω και τις δυο σας..
Εαν βρεθουμε και οι τρειε μαζι θα δειξετε ελεος?
Μην τον προκαλείς ρε συ. Δεν θέλει πολύ αυτος. Θα το τερματίσει τώρα με άλλο gif.Αααααααα πολύ καλό αυτό... Αυτό θέλω αγόρια ...λίγο πιο άγριο ( απλώς το αναφέρω)
Δεν είμαστε για ήσυχες καταστάσεις στο Μαγικ ....βράζουμεΕγω θελω να θεσω το δικο μου ερωτημα σε δυο κυριες.. προς τις κυρια @Sofia_Magic και την κυρια @Γιολάντα Magic .. Εχοντας βρεθει και με τις δυο σας ξεχωριστα ξερω πολυ καλα τι εστι η καθε μια απο εσας.. Με δεδομενο οτι και με τις δυο σας ξεχωριστα ειχα θεωρω δοξα τον θεο μπολικη αντοχη και με δεδομενο οτι δρν ειστε για χαλαρες καταστασεις.. Εαν βρεθω και με τις δυο σας θα επιζησω?
Διοτι καλο ειναι να εχεις να διαχειριστεις μια γυναικα με την αποδοση που εχετε (η την αποδοση που βγαλατε με εμενα τουλαχιστον) .. Αλλα το να εχω να διαχειριστω και τις δυο σας..
Εαν βρεθουμε και οι τρειε μαζι θα δειξετε ελεος?
Ναι ε? Γινεται αυτο? Διοτι εγω προσωπικα αλλο εχω καταλαβει κσι απο εσενα και την ΣοφιαΜωρλ μου θα είμαστε καλά κορίτσια ❤
Το ξερω τι μου το λες..Μα για αυτο απορεσα που λεει η Γιολαντα οτι θα ειστε καλα κοριτσιαΔεν είμαστε για ήσυχες καταστάσεις στο Μαγικ ....βράζουμε