Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.844
- Πόντοι
- 10.411
.θα σού αρέσουν αυτά πού θα δεις...
.θα σού αρέσουν αυτά πού θα δεις...
Ε, τι να κάνουμε τώρα. Να της τα κόψουμε της γυναίκας;Αυτό το ζήτησα εγώ...οπότε θα ήθελα να με βλέπω εμένα...Μου τα χαλάνε τα μαλλιά...τα έχω πιο κοντά...
Λες για το ζεστό _ σκληρό???????Παραληψη.. Οταν ειδα το στραπον δρν διαβασα σωστα .. βιαστηκα και καταλαβα λαθος..
Εννοειται οτι δεν συμφωνω με οσους αντρες στραποναρονται αλλα οκ το σεβομαι..
Κατα τα αλλα ναι εννοειται οτι δεν εχω θεμα να στραποναρεις την Γιολαντα (αφου τα εχετε βρει μεταξυ σας στο ποια θα κανει τι)
Παντως οπως εφραψα και ποιο πανω υπαρχει και κατι αλλο το οποιο μπαινει και ειναι καλυτερο απο το στραπον.. Θα το ξαναδοκιμασετε και οι δυο σας και θεωρω οτι εχει καλυτερη αισθηση
Αυτό το ζήτησα εγώ...οπότε θα ήθελα να με βλέπω εμένα...Μου τα χαλάνε τα μαλλιά...τα έχω πιο κοντά...
Λες για το ζεστό _ σκληρό???????
Το έπιασες το νόημα...και τα καυλια τα σκληρά κάνουν παρέλαση μπροστά μού....
Το έπιασες το νόημα...και τα καυλια τα σκληρά κάνουν παρέλαση μπροστά μού....
Εδώ είμαστε...Μου αρέσει αυτός
Εσένα μια μέρα σου είχα κάνει πρόταση γάμου...πέρασαν οι μέρες και το ξέχασα...με αυτά που ανεβάζεις όμως,μήπως θες να με παντρευτείς?,Πάρτι και σήμερα βλέπω?? Ποιος θα με βοηθήσει δεν φτάνω?
Έτσι, δωστης κι άλλο. Ακριβώς αυτό. Στα χρώματα σώματος της Σοφίας και ξανθιά. Δωστης να καταλάβει. Αφού το ζητάει ο οργανισμός της.
@Sofia_Magic Εσύ κάνεις σεξ και Γιολάντα στην πόρτα???
Εδώ είμαστε...Μου αρέσει αυτός
Με την σειρά....Δεν είναι από αυτές πού βλέπουν...@Sofia_Magic Εσύ κάνεις σεξ και Γιολάντα στην πόρτα???
Ρε σύ χθες ήθελε άλλος να με κάνει γυναίκα του...θες να κάνουμε σεξ κρυφά?? Δεν θα το μάθει κανείς..Εσένα μια μέρα σου είχα κάνει πρόταση γάμου...πέρασαν οι μέρες και το ξέχασα...με αυτά που ανεβάζεις όμως,μήπως θες να με παντρευτείς?,
Αυτο τύπε μου θυμησε κατι παοκια που οταν ανέβηκε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα πλησίασαν τον Καρεμπε και τον φώναζαν σαβουρογαμη (παντρεμενος με Σκλεναρίκοβα υπενθυμίζω)Την εχω παρει την Ανιστον!δεν λεει κ πολλα!
Το κατο καλύτερο....
Το κατο καλύτερο....
Αμόλησε τον ΑΝΑΚΟΝΤΑ.....