Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Με την σειρά....Δεν είναι από αυτές πού βλέπουν...@Sofia_Magic Εσύ κάνεις σεξ και Γιολάντα στην πόρτα???
Με την σειρά....Δεν είναι από αυτές πού βλέπουν...@Sofia_Magic Εσύ κάνεις σεξ και Γιολάντα στην πόρτα???
Ρε σύ χθες ήθελε άλλος να με κάνει γυναίκα του...θες να κάνουμε σεξ κρυφά?? Δεν θα το μάθει κανείς..Εσένα μια μέρα σου είχα κάνει πρόταση γάμου...πέρασαν οι μέρες και το ξέχασα...με αυτά που ανεβάζεις όμως,μήπως θες να με παντρευτείς?,
Αυτο τύπε μου θυμησε κατι παοκια που οταν ανέβηκε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα πλησίασαν τον Καρεμπε και τον φώναζαν σαβουρογαμη (παντρεμενος με Σκλεναρίκοβα υπενθυμίζω)Την εχω παρει την Ανιστον!δεν λεει κ πολλα!
Το κατο καλύτερο....
Το κατο καλύτερο....
Αμόλησε τον ΑΝΑΚΟΝΤΑ.....
Τι να την κάνω την μια φορά μαναμ....που να σε χορτάσω?Ρε σύ χθες ήθελε άλλος να με κάνει γυναίκα του...θες να κάνουμε σεξ κρυφά?? Δεν θα το μάθει κανείς..
Εραστές βρε κουτό ❤Τι να την κάνω την μια φορά μαναμ....που να σε χορτάσω?
Με πόσους να έχω πάει άραγε οοοοοοεεεεεεοοοοοο ...
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (72 μέλη και 132 επισκέπτες)
Τι μου θύμισες!!!Πάρτι και σήμερα βλέπω?? Ποιος θα με βοηθήσει δεν φτάνω?
Αδυναμία σού ❤Τι μου θύμισες!!!
Πραγματικα τοσο ανοιχτο κολο δεν εχω ξαναδει...ουτε σε τσοντα με μαυρους!!!!!
Καλησπέρα
Είπα να ανεβάσω τίποτα με την ελπίδα να σταματήσει η μανούρα
Εγώ σας αγαπώ όλους κ όλες σας
Εραστές βρε κουτό ❤
Τυφλώθηκε μιλάμε....
Έχω μια αγάπη στις βυζάρες σου και ειδικά στις δικές σου!!!Αδυναμία σού ❤
Με εμένα όχι ακόμα... Ίσως κάποια στιγμή. Προτεραιότητα έχει η γιολανταΜε πόσους να έχω πάει άραγε οοοοοοεεεεεεοοοοοο ...
Εγώ και η βυζάρες μού σε ευχαριστούμε μωρό μου ❤Έχω μια αγάπη στις βυζάρες σου και ειδικά στις δικές σου!!!
Αλλά έχω και σε σένα μια μεγάλη αδυναμία!!!
Λοιπόν μανιμαλ αγόρι μου βάλε λινκ μια τσόντα τέτοιο ρεπερτόριο...να κάνουμε καμία δουλειά τώρα πού βράζει....